0
0

Våre fronter er laget for å tåle hverdagen på kjøkkenet ditt i mange år. Til industri kjøkken anbefaler vi epoxy maling men til privat kjøkken behandler vi med to-komponent syreherdet maling fra Akzo Nobel.

For å vedlikeholde fronter bruker du ikke sterke kjemikalier. Fronter bør ikke utsettes for undødvendig varmen og om det blir vannsøl skal den tørkes ummidelbart.

Våre fronter er produsert i naturlige materialer av høy kvalitet som beskyttelses mot krakelering med riktig vedlikehold uansett hvilken glansgrad dere velger 🙂

Vår garanti dekker mer enn de generelle lovbestemte kravene. I henhold til kjøpsloven har du krav på 5 års reklamasjonsrett. Hos oss får du 10 års garanti, under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsveiledningen er fulgt.

  • You must to post comments
0
0

Det er enkelt å finne ut hvilken type Ikea-kjøkken du har, ved å sjekke hullene på innsiden av skapene: Skapene i FAKTUM har én rad med hull langs kanten, mens skapene i METOD har doble rader (slik du ser i illustrasjonen).

I tillegg har METOD jevne mål, som 20, 40, 60 og 100 cm og sokkel listen er nedjustert fra 16 til 8 cm slik at det blir mer skapplass i høyden. Sjekk også underskap: FAKTUM er 70 cm høy og METOD er 80 cm høy.

  • You must to post comments
Viser 1 resultat
Your Answer
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this