Gamle IKEA kjøkkendører: hvordan bytte dem ut?

Kjøkkenmøbler fra IKEA blir verdsatt av mennesker fra hele verden fordi de ikke bare er holdbare, men også ekstremt funksjonelle og estetisk tiltalende. Imidlertid slites selv de beste brikkene etter en stund, og uttrykker en stil som ikke lenger tilsvarer våre ønsker.

Når gamle IKEA-møbler ikke lenger samsvarer med våre preferanser, står vi for et alvorlig dilemma. Er det på tide å totalrenovere kjøkkenet vårt og kjøpe nytt utstyr? Dette fyller oss med bekymring fordi vi føler at endringen kan medføre store kostnader og krefter. Men det finnes en enklere løsning! Når de gamle møblene ikke lenger passer deg, er det eneste du trenger å gjøre- bytte de gamle IKEA kjøkkenfrontene. Layouten og konstruksjonen av møblene forblir den samme, slik at du ikke trenger å rive ut hele kjøkkenet. Ved å bruke de nye kjøkkenfrontene tilpasset IKEA er alt du trenger for å blåse nytt liv i kjøkkenet ditt, uten store utgifter eller krafttak. Noremax fronter kommer med forborede hengselhull med samme utforming som de gamle Faktum-frontene hadde. Du gjenbruker de gamle hengslene og skifter kun ut frontene.

Hva er erstatningsdørene på Noremax?

Vi kan med stolthet si at Noremax tilbyr profesjonelle erstatningsfronter tilpasset IKEA møbler i god kvalitet.
Det å velge en Noremax-løsningen for kjøkkenet ditt er ganske enkelt, alt du trenger å gjøre er å sjekke målene på de gamle frontene dine og bla gjennom nettstedet vårt for å finne den stilen som passer best til din smak. Vi har sørget for å produsere fronter tilpasset både Metod og IKEA sin gamle kjøkkenserie Faktum, så selv om du eier et kjøkken som ble utgitt før 2013, har vi fortsatt ryggen din!

Vi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige stiler, fra det tradisjonelle klassiske utseendet, gjennom de trendy som Nordic eller Bambus+ og til slutt de minimalistiske og moderne designene som Elegance eller Instyle.

Men du kan gjøre så mye mer enn å bare velge din favoritt design. Du kan tilpasse frontene ytterligere med farge, dimensjoner og til og med håndtaksposisjonen. På den måten lager du et unikt og formålsrettet kjøkken som oppfyller alle dine krav og forventninger.

Her på Noremax mener vi at det ikke er behov for å gå i kompromiss med det endelige utseendet til ditt eget hjem. Kjøkkenet er ment å være helt ditt, skapt på en måte som gjør at du føler deg harmonisk. Med å velge fullt tilpassingsbare kjøkkenfronter for Metod og Faktum kan være det første trinnet for å oppnå ditt drømmeprosjekt!

Hvilke stiler å velge for faktum gamle IKEA kjøkkendører?

Et bilde er verdt tusen ord, så vi vil gjerne presentere noen av de mest populære kolleksjonene som kunde våre elsker. Husk at det alltid er mulig å tilpasse farge, størrelse og grepdesign. På den måten glemmer du raskt de gamle IKEA kjøkkenfrontene dine!
Alle prosjektene kan videreutvikles for å oppnå den beste kjøkkenoppbevaringen.

Metod og Faktum Standard kolleksjon: Basic design

Dette er alt kjøkkenet ditt trenger for å se pent og elegant ut. De rene rette linjene skaper et rolig og organisert rom der alle ønsker å være. Det ser spesielt bra ut på skap og skap som går hele veien opp til taket. Den minimalistiske Basic designet er perfekt for å redusere inntrykket av et overfylt og fullpakket rom.

Metod Nordic+ kolleksjon: Circle

Leter du etter inspirasjon til å lage et hyggelig nordisk inspirert prosjekt? Så ta en titt på Nordic+ -kolleksjonen med sitt moderne utseende med trestruktur, som vil fullstendiggjøre hvert kjøkken. Circle-designet er spesielt interessant med sitt unike sirkulære utfreste grep som er både funksjonelt og estetisk.
Treets varme tone passer perfekt til enhver nordisk eller rustikk interiørdesign, men passer også godt sammen med den andre typer interiørstiler. Eksperimenter med denne ideen selv!

Merk at Nordic+ -kolleksjonen i første hånd er laget for Metod-kjøkken. Har du et Faktum kjøkken, men er interessent i Nordic+ kolleksjonen, ta kontakt med oss!

Metod Bambus+ kolleksjon: Inline-design

Denne Bambus+ design samler alle de hotteste trendene innen interiørdesign, og alle er kompatible erstatninger for dine gamle IKEA kjøkkenfronter. Du kan velge mellom en rekke stiler, Inline er våre kunders favoritt. Den elegante rette linjen som fungerer som grep er ikke bare funksjonelt, men ser også utrolig flott ut på bambustreet. Med denne stilen kan du lage et kjøkken med både et moderne og retro utseende samtidig. Så selvmotsigende som dette høres ut, kan du være sikker på at det gir et fantastisk sluttresultat!

Tips: Det passer bra med marmor og kvartskompositt. Dessuten kan bambustreet være en fantastisk idé å varme opp ett kjøkken som kan trenge litt mer lys. Bambus+ kan kun lages til Metod.

Hvorfor velge erstatningsdører fra Noremax?

Vi har allerede nevnt at vi er utrolig stolte over å ha fått kundenes tillit. Teamet vårt gjør sitt ytterste for å sikre at folk som velger våre erstatningsfronter kan lage et drømmeprosjekt. Vi mener at alle skal kunne oppnå det perfekte sluttresultatet uten kompromisser eller store utgifter. Derfor, hvis du har Faktum- eller Metod-møbler der konstruksjonen fortsatt er intakt, er denne løsningen det beste alternativet for å unngå å måtte totalrenovere kjøkkenet ditt.
Vår første prioritet er å tilby materialer og deler av høyeste kvalitet som vil tjene i mange år fremover. Noremax konsept er så økologisk som den kan være. Ikke bare minimerer du sløsingen med gamle møbler, men du sørger også for å investere i brikkene som er ment å være holdbare og funksjonelle i mange år.

Forhåpentligvis gav denne artikkelen deg inspirasjon på veien mot ditt kjøkkenprosjekt! Sjekk våre erstatningsfronter for gamle IKEA kjøkkendører nå, og tilpass dem slik du vil.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.