GARDEROBE GUIDE
Generell informasjon

GARDEROBE GUIDE

Hvilke skap skal jeg kjøpe til garderobe?

Våre fronter er tilpasset PAX skapene fra IKEA. De kommer i følgende størrelser (bredde x høyde) 50×201 cm, 50×236 cm, 100×201 cm og 100×236 cm. PAX stammene kommer i forskjellige dybder, og våre fronter passer til alle dybder i størrelser som er beskrevet her.

Har garderobedører fra Noremax samme dimensjoner som standard fronter fra IKEA?

Vi har valgt å lage frontene litt lengre slik at de dekker litt mer av sokkelen. Det har ingenting med funksjon å gjøre. Det er kun den visuelle forskjellen som vi synes er penere. Garderobe frontene våre er ca 2 cm fra gulvet, mens hos IKEA vises hele sokkelen.

Kan man legge til ben til PAX garderobe?

Ja det er mulig men jobben bør utføres av en snekker. Garderoben blir høyere om man legger til ben og det kan bli vanskeligere å nå ting som ligger helt øverst i skapet, så dette er ikke noe vi anbefaler.

Tilbyr dere skyvedører til garderobe?

Nei, vi tilbyr ikke det. Noremax tilbyr kun hengslet dør til garderobe.

Del ditt prosjekt med oss!

 

Kundetilfredshet er det viktigste for oss. Din tilbakemelding er derfor veldig verdifull for oss. Hvis du vil dele noen kommentarer med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Vi vil være veldig takknemlige hvis du deler bilder av ditt nye Noremax kjøkken med oss.

Del ditt ikea kjokken

Vil du samarbeide med oss?

 

Hvis du er arkitekt, interiørdesigner eller entreprenør, og du er interessert i å jobbe med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.