Hvordan kan jeg bestille?

Der er flere muligheder for at bestille fronte:

1. Bestil via hjemmesiden

Alle priser og dimensioner på standardprodukter er angivet på hjemmesiden. Vælg den ønskede produktkategori fx køkken - vælg derefter enten Metod (fra 2013) eller Faktum (før 2013) - klik på det ønskede design - her kan du enten

a) trykke på "Tjek priser" og du vil automatisk blive sendt til listen over produkter og priser.

b) Scroll ned, indtil du når listen over produkter og priser.

Markér den valgte størrelse og vælg antallet af fronte. Produkterne tilføjes automatisk til indkøbskurven - gå til bunden af siden, vælg glansfinish og farven eller angiv farvekoden - klik på Tilføj til kurv - derefter "Se kurv" eller "Til betaling". Her kan du se den samlede pris for produkterne + forsendelsesomkostninger, der beregnes ud fra postnummeret og vægten af dine produkter. Gratis forsendelse gælder for ordrer over en vis værdi (mere om dette ved kassen).

For en bedre oversigt kan det være bedst at tjekke en liste over produkter og antallet, du har markeret i kurven. Dobbelttjek dette, før du sender din ordre. Du vil modtage en kopi af ordren via e-mail, når ordren er placeret - når ordren er registreret, vil du modtage en faktura via e-mail (når du vælger faktura, ikke PayPal). Har du ikke modtaget en faktura? Tjek venligst spam-mappen i din indbakke, før du kontakter os.

Hvis der opstår spørgsmål undervejs, bedes du kontakte os på tlf. +47 48 95 52 60

Kontroller også, om du har en Metod eller Faktum køkken - hvis du er i tvivl, kan du tjekke her.

2. Få hjælp via e-mail og telefon

Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af vores showrooms, kan du sende både køkkentegninger og en produktliste via e-mail til [email protected]. Du skal muligvis angive dit IKEA Home Planner brugernavn og adgangskode, hvis det er nødvendigt.

Rådgivning i din e-mail om, hvilket design, farve og finish du ønsker, samt dit fulde navn, leveringsadresse og telefonnummer. Vi sender dig et tilbud via e-mail baseret på de oplysninger og tegninger, vi har modtaget fra dig, eller vi vil først stille flere spørgsmål om dit design. Når ordren godkendes af dig og bekræftes af os, vil du modtage en faktura via e-mail. Produktionen vil starte, når betalingen er modtaget.

3. Få hjælp fra en indretningsarkitekt

Har du et større projekt, som du ikke helt ved, hvordan du skal tackle, om du opdaterer køkkenet eller fuldstændigt renoverer hele rummet, så tag kontakt til en indretningsarkitekt (enten af dit eget valg eller anbefalet af os)?

De er eksperter på dette område og kan tilpasse din gulvplan til at passe til din hverdag og gøre den både funktionel og æstetisk tiltalende.