Hengslede garderobedører – design garderoben din med Noremax

Klassisk hengslede garderobedører gjør uthenting av klær morsommere. Noremax tilbyr flere store stilistiske varianter av hengslede garderobedører. Hver ordre produseres for enhver kunde, og det er derfor hver enkelt bestilling er forskjellig. Takket være dette har du enda flere alternativer enn når du bruker IKEA PAX planlegger!

Velg nye hengslede garderobedører uten å måtte erstatte hele møbelet. Ta en titt på de ulike stilistiske produktseriene og bestem selv hvordan døren din skal se ut og hvordan utførelsen skal være. Med Noremax sparer du både tid og penger. Få personlige IKEA PAX garderobedører og gjør miljøvennlig shopping.

Hvordan fungerer prosessen med bestilling av garderobedører? Steg for steg

I Norge produserer Noremax møbelfronter av høyeste kvalitet som kan brukes til IKEA PAX, Metod og Faktum møbler. Alle våre designkolleksjoner tilbyr et utvalg av IKEA erstatningsfronter til kjøkkenskap, garderober, skjenker, oppbevaringsmøbler mm. Vi tilbyr også sideplater, topper, knotter og håndtak, og ben. Med løsningene som er presentert her beviser vi at alle brukte, slitne og kjedelige rom kan enkelt friskes opp og transformeres til et nytt og stilig rom!

Det å kjøpe nye møbler kan bli dyrt og noen ganger unødvendig. Hvorfor kvitte seg med en hel IKEA garderobe hvis den fremdeles er funksjonell? Tilbudet til Noremax er et omfattende svar på overnevnte spørsmål.

Gå til innkjøp hengslede gardrobedører og få møblene til å se nye ut. Du behøver ikke å erstatte møbelstammen i det hele tatt, det holder med å erstatte de eksterne delene av møbelet med nye.

Ifølge den skandinaviske livsfilosofien, gjør Noremax alt for å gjøre shopping så enkelt som mulig. Det første steget er å ta et valg – vurder hvilket produkt du er interessert i (mer informasjon om tilgjengelige hengslede garderobedører finnes lenger ned). Hvis det er behov for inspirasjon kan du finne hjelp ved å bruke den praktiske IKEA PAX planlegger.

Velg design, farge og glansgrad som du liker til hengslede garderobedører. Deretter kan du legge inn en ordre på vår nettside. Innen 5-8 uker vil bestillingen leveres til oppgitt adresse, og etter montering som ikke behøver mer enn gjør-det-selv-kunnskaper vil du kunne nyte en komplett renovert garderobe! Gjestene dine vil ikke tro det når du forteller dem at du ikke har byttet ut hele møbelet med et nytt!

Hvorfor tilbyr vi hengslede garderobedører i stedet for skyvedører?

Hengslede garderobedører har sin uerstattelige sjarm. De er veldig allsidige – de kan passe inn i rom som er innredet i en klassisk stil, såvel som moderne, full av led-lys. Valget er ditt!

Våre produkter produseres i materialer av høyeste kvalitet. Dette er en sentral del av et godt design. Hvis du har en IKEA-garderobe, erstatt dørene. Du vil fremdeles kunne bruke den samme funksjonaliteten, men du vil endre designet i rommet fullstendig.

I motsetning til skyvedører, er hengslede garderobedører mer praktiske når det kommer til bruk! Når en hengslet garderobedør står åpen kan du få full oversikt over innholdet. Når den først er åpen, får du et komplett utvalg av hva du vil ta ut fra den. Dette tillater deg å ta raskere og enklere valg av hva du skal ha på deg hver dag!

Hvorfor er det verdt å velge nye fronter og ikke hele møbelet?

Vår løsning passer perfekt i innovative trender og forsikrer bevisst shopping. Hyppig kast av ting som fremdeles kan brukes er verken bra for miljøet eller lommeboka.

Hva er det viktigste fordelene ved å velge Noremax hengslede IKEA PAX-dører? Først og fremst, du velger praktisk. Etter å ha valgt det rette produktet behøver du ikke bekymre deg for noe. Takket være Noremax kan du få et personlig preg på rommet. Hver av våre møbelfronter sendes til produksjon det øyeblikket bestillingen er lagt inn og registrert betalt. Du kan være sikkert på at du kjøper et produkt av høy kvalitet produsert til dine behov.

Men, materialer av høyest kvalitet er ikke alt. Montering av fronter, inkludert garderobedører, er veldig enkelt. Du behøver ikke mer erfaring eller spesielle verktøy. Kjøp kun hengsler til garderobedørene, og hengselhullene vil være forboret i stammen og på dørene.

I praksis sparer du tid med Noremax, fordi ved å legge til nye dører og sende inn en ordre kan du re-designe rommet på kun få minutter. Du behøver ikke dra noe sted for å gjøre dette, så du sparer virkelig tid.

I tillegg er alle løsninger som tilbys av Noremax blitt utført med omsorg for miljøet. Vi tror at det er større behov for dette i dag mer enn noensinne. Ved å velge våre produkter bidrar du til å øke populariteten av bevisste kjøp og innovative løsninger som begrenser upassende konsum.

Uendelige muligheter – skap din egen garderobe med våre hengslede dører

Det finnes mange hengslede garderobedører som er klare for å produseres til deg. Sammenlign de spesifikke produktene og finn de garderobedørene som vil passe dine behov. Se våre skreddersydde garderobedører til IKEA PAX, tilgjengelige i ulike serier: Classic, Classic Max, Nordic, Moon, Escape, Elegance og mer!

Noen av produktene kan beises i ønsket nyanse og med ulike glansgrader på klarlakken. De tilgjengelige glansgradene er matt (10 glans), silkematt (20 glans) eller halvblank (40 glans). Det er helt opp til deg om du ønsker at vi behandler døren med farget lakk eller kun klarlakk for å beholde den naturlige og elegante trefargen.

Forskjellene mellom IKEA hengslede garderobedører og Noremax produkter

Hengslede dører til IKEA PAX garderober er tilgjengelige i mange størrelser (50×201 cm, 50×236 cm, 100×201 cm, 100×236 cm). Våre produkter vil passe garderober i ulike dybder.

Hovedforskjellen mellom våre hengslede garderobedører og IKEA dører er at vi valgte å også lage dørene litt lenger slik at de dekker mer av sokkelen. Noremax fronter har en liten glippe på rundt 2 cm ned til gulvet. Måten du bruker garderobedørene på og det praktiske nivået er uforandret. Takket være denne lille justeringen har vi klart å oppnå en penere visuell effekt – garderober med våre hengslede dører ser så mye mer presentable ut.

Vi inviterer deg til å legge inn en ordre nå. Hvis du har spørsmål er det bare å kontakte oss!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.