IKEA Faktum – freshe opp ditt interiør med Noremax

Ikea møbler er en markør for stil. Men hva gjør man etter en tid da møblene begynner å se slitt ut eller når man har gått lei og endret sin personlige smak. Men her kommer en enkel og rimelig løsning fra Noremax. Vi tilbyr en lang liste over møbelfronter som du kan bytte ut selv, slik at du sparer tid og penger.

Noremax tilbyr moderne fronter av høyeste kvalitet som i tillegg er kompatibel til din PAX, IKEA Metod og IKEA Faktum møbel. Vi sørger for at våre fronter beholder estetikken til disse tre systemene, men med ekstra mulighet for personalisering. Du kan velge mellom mange forskjellige farger, størrelser, håndtaksløsninger og til og med teksturer for dine IKEA-møbler. I tillegg kan Noremax hjelpe deg å finne IKEA kjøkkeninspirasjon og nye løsninger for oppbevaring og dekor.

Noremax løsninger for IKEA Faktum system

IKEA er en av de største møbelprodusentene i verden. Kunder setter stor pris på deres unike stil, skandinaviske estetikk og god valuta for pengene.

Hjeminnredning gjenspeiler din personlighet og er et rom der du virkelig kan være deg selv og føle deg vel. Mange av oss drømmer om å kunne bytte ut IKEA-møbler regelmessig, avhengig av vår visjon, forventninger og nåværende trender. Imidlertid er prosessen med å erstatte alle møbler kostbar og tyngende.
Derfor er en løsning fra Noremax en bra hjelp. Vi er et norsk selskap der en unik stil av skandinaviske møbler ligger nær hjertet. Vi tilbyr et bredt spekter av fronter tilpasset skap, skjenker, garderobe og andre møbler for å gi deg en fullstendig transformasjon av din eksisterende dekor. Løsningen er veldig enkel: alt du trenger å gjøre er å velge farge, type håndtak og tekstur for din ideelle front. Vi gjør vårt ytterste for å sikre at det endelige produktet du får tilsvarer resultatet du har drømt om.

Fra nå av, takket være Noremax kan du designer møblene dine til en lav pris.
Se hvor enkelt det er. Velg en front og sett den sammen selv. Lite tid, lite utgifter, ingen stress. Bare massevis av kreativitet!

Hvorfor gjøre en endring med Noremax?

Vi følger etter prinsippet- perfeksjon ligger i enkelheten. Drømmehuset ligger rett foran deg, det trenger ikke å være et komplisert prosjekt eller en stor utgift.

Vi ønsker å gi kundene våre muligheten at kjapt og enkelt kunne designe deres eget interiør.
Takket være personalisering kan de lage et design som passer deres behov og livsstil, med muligheten til å gi interiøret et personlig preg. Produktene våre er komponert på en slik måte at det kan brukes til å lage et uendelig antall ulike unike komposisjoner som ikke finnes andre steder utenfor hjemmet ditt.

Noremax er en enkel, funksjonell men likevel ekstremt attraktiv løsning for å puste nytt liv i møblene og gi den et helt unikt utseende. Du kan erstatte fronter fra Faktum, Metod og PAX systemene. Frontene er designet til å gjenspeile estetetikken til de originale møblene, men vil gi deg plass til å være kreativ å eksperimentell.

Du kan velge farge, tekstur, type håndtak og i tillegg størrelse på de individuelle elementene.
Designet følger de populære trendene, inkludert elementer av skandinavisk design, bambusstil, minimalistisk og elegant estetikk.

Avhengig av dine forventninger, kan du bytte ut fronter til kjøkkenskap, garderober og oppbevaringselementer. Hvis du planlegger å gjøre en forandring på kjøkkenet utover utskiftning av kjøkkenfronter, tilbyr vi i tillegg dekksider og benkeplater. Vi har også mulighet til å erstatte dine IKEA-kjøkkendører.

Skreddersy dine IKEA Faktum-møbler for å skape din egen unike plass

IKEA Faktum er en serie som var produsert frem til 2013. Det kan derfor være vanskelig å erstatte møbler fra dette systemet siden IKEA ikke støtter dem lenger. Oftest er den eneste muligheten for å erstatte disse gjennom å kjøpe brukte Faktum møbler. Dessverre er det ofte utilfredsstillende. Man risikere da at møblene ser slitt ut og fargene kan ha bleknet etter lang tids bruk. Når møblene ikke lenger lever opp til våre forventninger og ikke passer inn i innredningen vår opplever vi et behov for å modernisere disse. Men hva hvis vi er knyttet til IKEA Faktum-systemet og fortsatt ønsker å bygge videre på det?

Det er her Noremax-frontene kommer inn i bildet. Vi har mange typer av elementer som du kan erstatte, alle med muligheter for tilpassing. Du kan velge mellom fronter som er lik IKEA Faktums design, eller eksperimentere med farger og tekstur for å oppnå en helt ny og unik effekt.

Med hjelp av vår løsning tilpasset IKEA Faktum gir vi deg muligheten til å skreddersy dine kjøkkenmøbler, inkludert dekksider, benkeplater og håndtak. Du kan i tillegg velge akkurat ønsket farge utfra Jotuns fargepalett og mange fler.

Det finns mange alternativer å velge mellom, som du fritt kan kombinere og endre for å oppnå den effekten du virkelig ønsker, uten kompromisser. Det endelige produktet kan enten beholde estetikken til de gamle Faktum-møblene, eller helt avvike fra dem. Du er den som gjør designet ditt unikt, og som bidrar til at kjøkkenet ditt blir til en spesiell plass som passer dine behov og livsstil.

Med Noremax fronter kan du påvirke restaureringen av hele huset ditt til lave kostnader. Å bytte ut frontene er enkelt og intuitiv, slik at du kan gjøre det selv.

Velg Noremax fronter og oppdag hvor enkelt det er for deg å stimlure kreativiteten og utforme dine drømmers innredning. Med et enkelt og omfattende utvalg med muligheter for personalisering, lager du en unik design skreddersydd til livsstilen din. Du vil snart oppdage fordelene med denne metode over andre måter å dekorer på. Med Noremax kan du være sikker på at du velger et rimeligere, men samtidig ekstremt effektivt og nyskapende. Noremax fronter tilpasser seg fleksibelt etter stilforandring og behov.

Sjekk ut utvalget av fronter for hjemmet- kjøkken, skjenker, garderobe, oppbevaring og hyller.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.