IKEA fronter- nå uten grenser

Tilretteleggingen av kjøkkenet kan være ganske utfordrende. Vi snakker tross alt om et av de viktigste stedene i leiligheten – det er et rom der vi tilbringer mye tid, både med å tilberede og spise måltider, så den praktiske og behagelige designen er derfor veldig viktig. Selvfølgelig skal kjøkkenet være komfortabelt, men også pent. Ingenting ødelegger gleden av å tilberede måltider som et uvennlig og upraktisk kjøkken, likevel er det kjøkkenfronter som bestemmer kjøkkenets generelle utseende og er derfor et sentralt element i når det gjelder designet.

Alle vet at IKEA tilbyr uhyggelige og virkelig fine løsninger for innredning, inkludert kjøkken. Smarte løsninger er IKEA sitt varemerke, men … det tilbyr ganske begrenset valgmuligheter. Selvfølgelig er IKEA-frontene fine, men de har visse begrensninger i utvalget. Alle som tenker på et unikt kjøkken kan bli litt skuffet. Hva om du kunne velge mellom mange forskjellige modeller, materialer og i tillegg kunne velge hvilken som helst farge og finish? Dette vil skape muligheten for å lage et skreddersytt kjøkken til en fornuftig pris.

En ny dimensjon av IKEA fronter

Noremax har alt, og enda mer – de tilbyr et bredere utvalg av erstatningsdører i alle størrelser med bedre kvalitet og valgfrihet. Når du bytter ut dine IKEA-kjøkkendører med Noremax-sortimentet, kan du velge hvilken type overflate som skal brukes (matt, silkematt eller halvblank) og hvilken som helst farge (i samsvar med NCS, Farrow & Ball eller Jotun fargekoder). Alt dette gir IKEA-kunder nye muligheter som ikke er tilgjengelige i standard IKEA-sortimentet. Med Noremax kan du ganske enkelt bytte ut IKEA-fronter og designe kjøkkenet fra drømmene dine.

Noremax betyr topp kvalitet

I Noremax utvalg er det skapdører som er fullt kompatible med IKEA-fronter laget av forskjellige materialer. Du kan velge mellom MDF (Standard), bjørkfiner, med aske- eller eikefiner på ytterlagene (Nordic + serien), eikefineret MDF og linoleum (Linoleum-serien) og bambus (Bambus + serien). I tillegg tilbyr Mesh Collection som kommer med enten MDF eller med heltre ramme i ask med et perforert metallsentrum. De har alle sine unike fordeler.

Utvalget av Noremax MDF fronter som er kompatibel med IKEA kjøkkenskap garanterer topp kvalitet. Muligheten å kunne velge mellom alle forskjellige farger og i tillegg tre forskjellige glansgrader- matt, silkematt eller halvblank, gjør at du kan sette et personlig preg på kjøkkenet. Noremax tilbyr også fronter bambus som sies være er et perfekt materiale for kjøkken. Det er økologisk og i tillegg motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer, samt bidrar til og ser også vakkert ut.

For alle skandinaviske stil- og designelskere er Nordic + dører den ideelle erstatningen for vanlige IKEA-fronter. Denne kolleksjonen representerer sjelen til den skandinaviske smakssansen. Du kan alltid bygge på IKEA-skapene dine med fronter fra Mesh-kolleksjonen. De representerer et unikt design som passer perfekt med IKEA-stil og filosofi. Noremax tilbyr IKEA-fronter i mange forskjellige varianter – moderne, klassiske, industrielle, naturvennlige og håndløse løsninger.

Utvalget som er tilgjengelig er ekstremt konkurransedyktig, og alle bør finne noe som de liker. I tillegg kan også alle eier av IKEA Faktum-fronter finne fronter i Noremax sitt sortiment (syv standardmodeller i kolleksjonen).

IKEA fronter med helt nye håndtak?

Foruten nesten ubegrenset tilbud fra Noremax, tilbyr selskapet alle kunder et bredt utvalg av knotter og håndtak. La oss bare si at Noremax har mer enn femti forskjellige modeller laget av forskjellige materialer (tre, lær, metaller). Noen av dem er tilgjengelige i forskjellige fargevarianter. For å oppsummere skiller Noremax knotter og håndtak seg ut som en kraftig verdiskaping.

Kvalitet trenger omsorg

Hvis du med bestemmer deg for å kjøpe førsteklasses kvalitets IKEA-erstatningsdører fra Noremax, bør du huske at nøkkelen til å opprettholde et vakkert og pent kjøkken er å ta vare på benkeplater og fronter. Under matlaging er kjøkkenet et sted som er spesielt utsatt for søl, damp, fettflekker og høye temperaturer. Uaktsomhet i rengjøring vil raskt ødelegge selv utstyr av høyeste kvalitet. Derfor bør vi tenke på kjøkkenet i større grad – det er ikke bare et sett med møbler og apparater, det er fremfor alt en arbeidsplass som må være ordentlig forberedt. God ventilasjon er viktig. For å beskytte kjøkkenfrontene, anbefales det å slå på kjøkkenviften når du lager mat og unngå langvarig eksponering for damp på møbler. Overdreven kontakt med fuktighet kan føre til raskere slitasje av møblene. Det er derfor en god ide å venne seg til å ventilere kjøkkenet ofte. Dessuten bør du alltid rydde opp løpende. Jo lenger en flekk forblir på overflaten til en benkeplate eller front, desto større en sjansen for at den blir permanent.

Men hva skal jeg velge?

Som vanlig avhenger det av preferanser og behov. Den største fordelen med fronter laget av MDF er deres lave pris, holdbarhet og store mulighet til å tilpasse dem til dine egne estetiske preferanser (f.eks. Farge og finish). De absolutt mest holdbare frontene er laget av tre, men prisen er ikke alltid rimelig. Et interessant, elegant og praktisk alternativ kan allerede nevnes fronter laget av bambus. For mange, på den annen side, kan linoleum være en ideell løsning. Linoleum er et økologisk materiale, det passer i tillegg perfekt inn i dagens vintage-mote. Når du planlegger industrielt interiør, vil et nett i perforerte metaller passe perfekt inn. Noremax sine Classic-modeller er perfekte for alle som foretrekker tidløs designskjønnhet og et mer tradisjonelt utseende. Selvfølgelig kan du med Noremax endre det hele ved å addere en unik farge. Viktigst av alt, valget er opp til deg, og det er skjønnheten til Noremax. Så når du har bestilt dine IKEA kjøkkenskap er det bare å komme inn i vår verden av frihet.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.