IKEA garderobe PAX dører på nytt

Når du planlegger møbleringen til individuelle rom, spesielt soverom, kan det å velge den riktige garderoben være en av de viktigste beslutningene. Det må oppfylle flere krav; det må være funksjonelt, tilstrekkelig romslig, passe godt inn i konfigurasjonen av hele rommet og det skal også matche resten av innredningen – tross alt, er det et av de største og viktigste møblene i hele huset. Det er derfor IKEA Pax er den perfekte løsningen som gir kundene stor fleksibilitet og plass som vil hjelpe å møte disse forventningene. Det er også best å bruke IKEA Pax planlegger – det perfekte verktøy for intuitiv og enkel planlegging av innsiden til IKEA garderober på nett. Design er en veldig individuell sak og utvalget til IKEA garderobe PAX dører må ikke alltid tilfredsstille alles smak eller matche et generelt designkonsept i hjemme. I stor grad er dette på grunn av de få fargene som er tilgjengelige hos IKEA, noe som får kundene til å føle seg begrenset og er uvillige til å bestille dyre, spesiallagde møbler de gir opp på sine ideer om interiørdesign. Den ideelle løsningen er at Noremax, som er rimelig og fullt kompatibelt med IKEA-produkter, tilbyr helt nye garderobedørdesign, forskjellige typer glans og et uendelig utvalg av farger.

Stilige IKEA PAX garderober takket være Noremax løsninger

Utvalget av Noremax dører er dedikert til IKEA PAX garderober og inkluderer 12 ulike design. Når man kjøper IKEA stammer og monterer IKEA garderobe PAX dører kan kunden gi rommet en spesifikk stil, alt fra enkelt og uformelt til mer klassiske løsninger, men som også er passende for industriell innredning og kanskje til og med ultramoderne, futuristisk design. Alt avhenger av fantasien til kunden eller designeren.

Basic design

Basic er det enkleste designet Noremax tilbyr. Dens rene og simple design appellerer til alle som drømmer om et moderne, delikat og uanstrengt interiør.

En fullstendig slett dør kan være ideell for noen som prioriterer å holde garderoben ute av synet, for eksempel ved å bruke samme farge på dørene som på veggen. På den andre siden, ved å velge Basic IKEA garderobe PAX dører og bruke en mer høylytt farge med halvblank glansgrad kan det gi en helt annerledes, moderne effekt.

Circle designet er en modifisert Basic dør med et sirkelformet grep, så det behøves ikke å sette håndtak på døren i tillegg. Dette er også en fin og praktisk løsning. Et annet design som er direkte utviklet av Basic er Nordic designet. I dette tilfellet er det brukt ask eller eik finer, som gir garderoben en mer naturlig, litt rustikk karakter. I tillegg til dette kan Nordic lakkeres med kun klarlakk for å beholde den naturlige trefargen, eller de kan beises og behandles med klarlakk på toppen.

Kraften av Classic

En av styrkene til Noremac er også Classic serien. Dette er de tre designene som tilbyr en annerledes tilnærming av løsninger som er brukt på de klassiske garderobedørene. De karakteriseres av en 7 cm bred ramme rundt dørene. Classic og Classic Style er laget av MDF, mens Classic Max har en ramme av heltre ask og MDF med ask finer i speilet. Classic har en 45 graders vinkel mellom ramme og speil mens Classic Style og Classic Max har 90 graders vinkel.

Classic Max, til likhet med Nordic, kan behandles med kun klarlakk for å beholde den naturlige trefargen eller den kan beises og behandles med klarlakk på toppen.

IKEA garderobe PAX dører – Til fans av modernitet

Noremax tilbyr også moderne design som definitivt vil skille ut enhver garderobe. For det første er de preget av funksjonelle utfresede grep, gripelist og fingertrekk, noe som gjør det unødvendig å legge til separate knotter til disse designene. Disse tilbys fra Noremax i fem forskjellige design; Elegance, Empire, Ontime, Moon og Escape.

Elegance designet kjennetegnes ved sine diskret grep med formen av en forlenget rombe, som gir garderoben et elegant og moderne utseende. Ontime dørene har rektangulære grep, som gjør designet mer delikat sammenlignet med Elegance og gir inntrykk av harmoni og symmetri.

På den andre siden, Escape skiller seg ut med integrerte, firkantete grep, som igjen er veldig delikat og uanstrengt. Det er et tidløst, elegant og subtilt design som fungerer godt i alle rom. Moon og Empire dørene har mye mer kraftfult design. Moon kjennetegnes ved bruk av sirkulære og funksjonelle utfresede grep, som både er en original og uvanlig dekorasjon av garderobe. Empire har et futuristisk design med en slett front og velplassert graverte håndtak i midten, omgitt av elegante hulrom som til sammen gir en fantastisk og original effekt.

Farger og glans – IKEA garderobe PAX dører

En av hovedfordelene med Noremax kolleksjonene er den muligheten til å velge hvilken som helst farge (NCS, Farrow&Ball eller Jotun fargekoder). Uansett hvilket design kunden velger gir dette fantastiske designmuligheter. Ved å kunne velge hvilken som helst farge kan du gjøre garderoben perfekt integrert med bakgrunnen i rommet som tillater andre designelementer til å visuelt dominere, eller det motsatte, det kan bli en dekorasjon i seg selv som umiddelbart tiltrekker oppmerksomheten til gjestene. Uansett, fargen i seg selv er ikke alt -valg av glans er også veldig viktig da denne vil påvirke den visuelle effekten i stor grad. Alle Noremax IKEA PAX-dører er tilgjengelig med tre ulike glansgrader; Matt, silkematt og halvblank.

Noremax støtter andre IKEA produkter

Det er verdt å nevne at alt Noremax tilbyr er et mye bredere spekter enn kun løsninger til IKEA PAX system. Selskapet gir også muligheten til å designe andre skap laget av det svenske firmaet som alle er dedikert til IKEA kjøkken eller Bestå skjenker. Dette gir den ultimate sjansen til å få et unikt design gjennom hele huset, slik at designet er konsistent og strukturert. Selvfølgelig er det ingenting som hindrer i å bruke andre Noremax design i forskjellige rom, akkurat som med farge og glans. Det viktigste er at med Noremax kan kundene forvandle deres IKEA dører i ethvert rom og gi det et originalt og skreddersydd utseende.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.