IKEA kjøkken

Moderne IKEA kjøkken

Er du en IKEA kjøkkenelsker? Det er flott fordi vi også synes at IKEA kjøkken er unike. Men om du er lei av utseendet til ditt eksisterende IKEA kjøkken, hjelper vi deg gjerne med å oppdatere det. For at ditt kjøkken skal få et nytt utseende, trenger du ikke kjøpe nye, dyre, moderne kjøkken, tanken på stresset med å demontere hele de eksisterende kjøkken og på hvordan du kan transportere nye kjøkkenet fra butikken. Alt dette kan du få slippe. Takket være eksistensen av vårt selskap kan ditt nye, moderne kjøkken gjøres enklere enn du tror.

Hvordan fungere det? Bytt bare ut de nåværende IKEA kjøkkenfrontene med nye, og la resten være igjen. Dører til kjøkkenskap er elementene som oftest blir skadet når du arbeider på kjøkkenet, og er ofte sterkt synlig på dem. IKEA kjøkkendører oppfatter også av helhetlig som moderne eller unike. Se selv at til og med en liten endring, som å bytte ut knotter og håndtak, vil få deg til å se ditt IKEA kjøkken i en ny dimensjon.

Ny IKEA kjøkken – hvorfor er det verdt det?

Hva får du ved å lage et nytt IKEA kjøkken hos oss?

Spart penger

Du trenger ikke å kjøpe helt nye kjøkken. Alt du trenger er å bestille IKEA kjøkkendører fra oss og gjør det enkle utbyttingen med de eksisterende IKEA dørene. Få den samme kjøkken oppdateringseffekten ved å bruke mye mindre penger.

Utfordringer

Et helt komplett utbytte av et IKEA kjøkken er en stor utfordring. Rengjøring av skap, demontering av skrog, vanskelig lagring på kjøkkenet, transport av nye skrog og fronter i store størrelser – med oss kan du unngå alt dette.

Spar tid

Har du ikke tid for store utfordringer som å bytt et hel IKEA kjøkken? Bare bruk få minutter å bestill nye IKEA kjøkkendører og nye kjøkkenhåndtak på vår nettside og gi ditt kjøkken et nytt og interessant løft.

Kommer alltid i riktig størrelser

Du trenger ikke å måle hele ditt kjøkken og se etter nye kjøkkenfronter som vil passe til i ditt nåværende skrog, slik at du kan beholde den gjeldene oppsettet. Våre IKEA kjøkkendører er målrettet laget for Faktum og Metod kjøkken målt etter IKEAs originale tegninger.

Individuelle prosjekt

Det er ikke et problem å lage ditt IKEA-kjøkken helt unikt. Bruk IKEA Pax eller kjøkkenplanlegger for å planlegge en IKEA kjøkkenløsning eller IKEA garderobeløsning som passer perfekt til ditt behov og bla gjennom vårt brede utvalg av design som er laget for å bestille kjøkkendører.

Høy kvalitet

Vi har vare på hver eneste detalj i IKEA kjøkkendørene vi produserer. Du vil ikke bare skaffe deg unike dører som vil tiltrekke deg med utseendet, men også vil vare i mange år.

Gratis tips

Ta en titt på vår blogginnlegger og bildegalleri, hvor vi presenterer eksempler på IKEA kjøkkenløsninger. Du kan også kontakte vårt lidenskapelige team som vil gi deg gode råd om hvordan du kan designe et nytt utseende til ditt IKEA kjøkken.

Mange muligheter til å gjøre med ditt IKEA kjøkken

Tenker du ofte at IKEA kjøkken ofte har for lite valt av både design og farger? Vi tilbyr mye mer. Oppdag våre mangfoldige utvalg av kjøkkenhåndtak, design fronter og mulighetene for å ha i alle farger. Halvblank, silkematt eller matt finish gir ikke bare det elegante utseende til IKEA- kjøkkenet, men også beskyttelse. Vi tilbyr IKEA kjøkkendører for METOD og FAKTUM IKEA kjøkkenskap. Du kan fritt komponere utseendet deres for å gi IKEA-kjøkkenet en ny utstråling.

Husk at vi kan alltid hjelpe deg. Klarer du ikke å bestemme deg for hvilke knotter eller håndtak som vil passe best til ditt IKEA kjøkken? Er du usikker på hvilken fronter du skal gå for? Bruk rådene fra vårt lidenskapelige team eller få inspirasjon fra bloggene og bildegalleriet. Vi vil gjøre ditt kjøkken mer personligtrekk og et smartere kjøkkenoppbevaring.

De utallige utvalgene

Med oss har du muligheten til å bestemme ditt IKEA-kjøkkens utseende. Ønsker du å skille deg ut, vil du definitivt like de unike utvalgene. Alt du trenger å velge er riktig stil for deg og sende oss informasjonen med størrelsene slik at vi kan starte å produsere ditt IKEA-kjøkkendører til ditt IKEA-drømmekjøkken. Velg materiale, glansgrad og gi dem en unik farge og toppe med elegante kjøkkenhåndtak og knotter. Du kan også bruke vår IKEA kjøkkenplanlegger som lar deg komponere og lar deg se mulighetene (bare for dine IKEA-skrogene). Ta gjerne kontakt hvis du trenger å konsultere oss med din visjon av det nye IKEA-kjøkkenet.

Skreddersydde IKEA kjøkken

Tror du at den eneste måten å arrangere ditt IKEA-drømmekjøkken er å bestille skreddersydde dører? Hvis ja, tar du feil. Du betaler mye mindre hos oss, og ditt IKEA-kjøkken vil få det utseendet du ønsker. Se for deg selv at dører som er bestilt av snekkere ikke er nødvendig i det hele tatt for at IKEA kjøkken får en ny sjarm. Vi er også glade for å kunne tilby utbytte av IKEA garderobe eller IKEA skjenk. Du kan beholde dine eksisterende IKEA skrogene og ikke bytte om arrangementet av skrogene. Alle våre IKEA-dørene er laget til å passe originale IKEA skrog.

Kjøp av møbler på nett med levering

Handel av møbler har aldri vært enklere. Alt du trenger å gjøre er å bestille møbler direkte på nettet, velg din preferanse av betalingsmetode, og vent på leveringen innen maks 5 uker. Ditt IKEA-kjøkkenfronter fra oss blir sendt rett fra Norge til din ytterdør. Du trenger ikke å bekymre deg for organisering av transport av din bestilling, som ofte er tilfelle når du kjøper dem fra en butikk.

Vi jobber med pålitelig fraktselskap som vil hente din bestilling fra vår produksjon i Norge og levere dirkete på din dør. Vi beskytter forsendelsen nøye slik at levering av våre produkter når trygt hjem til deg. Finn ut hvor enkelt det er å kjøpe møbler på nettet!

Har du noe spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.