IKEA kjøkkendører

IKEA tilbyr mange praktiske og smarte løsninger, derav den utvilsomme populariteten til deres produkter. Til kjøkkenskap leverer IKEA Metod-serien, tidligere hadde de Faktum-systemet. Faktum serien har ikke blitt produsert av IKEA på noen år og derfor vil ikke forbrukerne kunne finne erstatningsfronter der. Likevel kan Metod systemet matches med en av de flere IKEA kjøkkendører tilbyr.

På denne måten kan en forbruker enkelt designe et fullstendig og variert kjøkken. Dørene til kjøkkenskapene kan med tiden bli slitte og stygge, og da møter man et dilemma: Skal man erstatte skapfrontene med nye eller velge et helt annet design? Uansett er det begrenset med valgmuligheter hos IKEA og de tilfredsstiller ikke nødvendigvis enhver smak. I tillegg passer det kanskje ikke til resten av innredningen. I slike situasjoner er det også mange som vurderer å renovere hele kjøkkenet. Heldigvis er ikke dette nødvending da det finnes Noremax produkter på markedet som er fullstendig kompatible med IKEA skap og tilbyr nye muligheter for å gi kjøkkenet en ny, original og frisk overhaling.

Det samme gjelder kjøkkenhåndtak – Noremax tilbyr varierte designer håndtak av høy kvalitet som også passer med IKEA produkter.

Det å utnytt Noremax er også en god løsning når man planlegger et nytt IKEA kjøkken. Mens man planlegger og bestiller fra IKEA er det ideelt å legge til skapdørene som senere kan slettes fra artikkellista. Det er her Noremax kommer inn for å hjelpe i samsvar med kundens smak og preferanser. Etter å ha lagt inn en ordre hos oss vil produktene bli levert på døren din innen vår standard leveringstid.

Uansett vil sluttresultatet på kjøkkenet defineres av kjøkkenskapdørene sammen med knotter og håndtak.

Fire kolleksjoner til Metod, uendelige muligheter

Produktene Noremax tilbyr er basert på å gi kundene de beste alternativene og muligheten til å designe perfekte produkter som kjøkkenfronter. Dørene er tilgjengelige i forskjellige design og kan lakkeres i hvilken som helst farge fra Jotun, NCS og Farrow&Ball. Det finnes også valg av glansgrad; matt, silkematt og halvblank. Designerknotter og håndtak kan matches med dørene, noe som kan totalt forandre utseendet til et hvilket som helst skap. Helhetlig sett gir dette gode muligheter til å fullstendig forvandle ethvert kjøkken! Som et resultat kan kunden få et unikt kjøkken som faktisk er produsert etter hver enkeltstående bestilling.

Standard kolleksjon – IKEA kjøkkendører

Dette er den grunnleggende kolleksjonen i porteføljen av IKEA kjøkkendører hos Noremax. Den inneholder enkel og tidløs eleganse som er velkjent for estetikken IKEA foretrekker. Det er ikke kostbart og tilbyr mange muligheter til kjøkken i ulike størrelser og konfigurasjoner. Frontene i Standard kolleksjonen passer til benkeskap, veggskap og innebygde husholdningsapparater som oppvaskmaskiner og frysere.

Standard kolleksjonen inneholder 9 ulike design til IKEA kjøkkendører: Classic Style, Elegance, Instyle, Nordic, Ontime, Classic Max, Classic, Circle og Basic. De kan personliggjøres på mange måter, blant annet med valgfri farge, ulike glansgrader og materialer. Her kan du velge håndtaksfritt design eller en standard dør som piffes opp med håndtak. Alternativt kan trykk-åpne beslag installeres. Valg av farge er så og si ubegrenset – Noremax bruker NCS-systemet for å tilby den eksakte fargen kunden ønsker. For et bredere utvalg aksepteres også fargekoder fra Jotun og Farrow&Ball. Takket være alt dette kan kundene nyte de unike og eksklusive kjøkkenskapdørene som vil tilfredsstille gjestenes og familiens øyne.

Bambus+ Kolleksjon

Akkurat som med Standard Kolleksjon kan Bambus+ frontene brukes til alle Metod kjøkkenskap, inkludert integrerte apparater. Den spesielle funksjonen med dette produktet er selvfølgelig materialet det er laget av. Bambus er svært motstandsdyktig og har likevel et unikt utseende og stil. Den naturlige lysegule fargen til bambusen vil gi kjøkkenet karakter og sjel – opplysende, varm og med nærhet til naturen.

På bambusfrontene brukes det klarlakk på overflaten for å dekke over og beskytte, men beholder samtidig den vakre og naturlige fargen til bambusen. Dette øker skjønnheten og beskytter dørene mot skader. Det er verdt å nevne at bambus er perfekt på kjøkkenet på grunn av dens naturlige motstandsdyktighet. Den tolererer både høye og lave temperaturer, så platetoppen eller kjøleskapet påvirker ikke parameteren og den visuelle kvaliteten til kjøkkenskapdørene av bambus. Kunder som velger å innrede kjøkkenet med bambusfronter kan velge mellom 6 modeller: Basic, Circle, Elegance, Inline, Instyle og Ontime.

IKEA kjøkkendører – Nordic+ Kolleksjon

Nordic+ kolleksjonen fokuserer på den tidløse skjønnheten til tresortene – ask eller eik. Disse frontene er karakterisert av vertikale årringer som gir naturlig struktur og variasjon. Dersom kunden velger IKEA kjøkkendører i ask vil vedkommende kunne velge å få de spraylakkert i alle farger og velge glansgrad, og de kan beises i ulike nyanser eller klarlakkeres.

Eik derimot egner seg ikke for spraylakk, men til dens forsvar har den en nydelig naturlig farge (med kun klarlakk) eller så kan den også beises.

Nordic+ kolleksjonen består av fire typer IKEA kjøkkendører – Basic, Circle, Elegance og Instyle.

Mesh Kolleksjon

Mesh kolleksjonen tilbyr tre typer fronter: Classic, Classic Max og Classic Style. Disse kjøkkenskapdørene er karakterisert av det faktum at panelet i rammen er laget av perforert metall i stedet for MDF, som er en unik og original detalj som passer inn i både industrielle og moderne innredninger. Den innrammede fronten kan spraylakkeres i alle farger med tre ulike glansgrader (matt, silkematt eller halvblank).

Siste finish – knotter og håndtak

Uavhengig av hvilket design som velges (med unntak av fronter med grep), er det siste detaljen som avgjøres av hvilke knotter og håndtak som velges. Selv om dette er et lite element kan den ha en stor påvirkning – ikke bare på det praktiske men også det estetiske. Noremax tilbyr diverse produkter (Loop, Gate, Bridge og Batman håndtak) som er annerledes enn hva IKEA tilbyr, men som er fullstendig kompatible med frontene. Noremax knotter og håndtak kan også installeres på IKEA PAX garderober, IKEA Bestå oppbevaring og skjenker.

Det ender ikke med kjøkkenet

Noremax tilbyr et bredere spekter av produkter. Med moderne IKEA kjøkkendører som er 100% kompatible med IKEA produkter, kan kunder også forvandle deres IKEA PAX garderobe (anbefales å bruke IKEA PAX planlegger) og IKEA skjenker og oppbevaringsløsninger. Det er en stor mulighet for å raskt og enkelt redesigne andre rom i hjemmet.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.