IKEA kjøkkendørfronter

IKEA Metod kjøkkensystem er basert på moduler der du kan velge fritt og kombinere, slik at du kan lage det kjøkkenet som passer perfekt for deg og ditt interiør, akkurat som et skreddersydd plagg. Friheten til å ordne skuffer og dører betyr at IKEAs ytre utseende ikke er avhengig av hvordan det innvendige interiøret er organisert. Du kan ha mange synlige IKEA-kjøkkendører og skuffer eller ha de integrert og skjult bak en eller flere fronter.
Du trenger ikke å kompromisse mellom design og funksjonalitet. IKEA er kjent for sine smarte løsninger for montering og integrert organisering av skap og skuffer, noe som gjør det mulig å opprettholde et ryddig uttrykk på hele rekken med valgte fronter. IKEA-løsninger er elsket og velges villig på grunn av sin fleksibilitet og bekvemmelighet av stilige og enkle design.

Men når det kommer til, hvordan du vil at kjøkkenet ditt skal se ut, bestemmes dette hovedsakelig av skapets front. IKEAs kjøkkenserie er ganske begrenset når det kommer til design og farger på kjøkkenfronter. Med Noremax kan du erstatte IKEA kjøkkenfronter med vakkert designede dører. Noremax tilbyr produkter av høy kvalitet, moderne og tidløs design av skreddersydde kjøkkenfronter, som er fullt kompatible med IKEA skap. Derfor er den beste løsningen å kombinere de største fordelene med IKEA med de nesten uendelige estetiske mulighetene til Noremax.

Eksklusive kjøkkendørfronter til IKEA – gi kjøkkenet ditt et nytt utseende

Noremax utvalg er også dedikert til kundene som ønsker å fornye sitt gamle kjøkken med en ny stil på sine IKEA kjøkkendørfronter. Det norske selskapet tilbyr design av høy kvalitet for IKEA erstattningsfronter som er både luksuriøse og fullt tilpassingsbare. Med hjelp av Noremax kan du fritt velge det designet som passer best til rommet, men som samtidig fungerer sammenhengende med resten av hjemmet. Samtidig som det er rimelig og lite tidkrevende – du bytter bare ut selve IKEA-frontene.

Noremax tilbyr altså splitter nye kjøkkendørfronter med samme dimensjoner som kjøkkendørene til Ikea Metod og Faktum. Mulighetene for å få de lakkert i hvilken som helst farge, tre forskjellige glansgrader, knotter og håndtak er de samme som for kunder med kjøkkendører til IKEA Metod.

Kundene kan velge fra et stort utvalg av kjøkkenfronter, som er fullt kompatible med IKEA-fronter, men laget av forskjellige materialer for å gjøre kjøkkenet ditt akkurat slik du vil ha det. En av de mange fordelene med Noremax er utvalget av fronter som er laget i varierende materialer av høy kvalitet. Disse materialene inkluderer MDF (standard kolleksjon), bjørkfiner med ask- eller eikefiner på ytterlagene (Nordic+ serien), MDF finert med eik og linoleum (Linoleumskolleksjon) og bambus (Bambus+ kolleksjon). I tillegg kommer Mesh-kolleksjonen i forskjellige utførelser, med to variasjoner av profil i MDF samt i heltre ramme av ask med et perforert metallsenter.

Et av eksemplene på at Noremax leter etter naturlige og økologiske designløsninger er Nordic+ kolleksjonen. Det gjenspeiler sjelen til den skandinaviske interiørstilen. Denne stilen refererer til naturen ved å bruke naturlige materialer. Den reflekterer omgivelsene av åkrer og skog og imøtekommer samtidig lengten til naturen. Nordic + er laget av kryssfinér i bjørk, med eik eller askefiner på det ytterste lagene for det perfekte naturlige utseendet. Slik design gir en vakker effekt og taler til alle elskere av natur og rustikk stil. Den skandinaviske stilen er også tidløs og kombinerer harmonisk modernitet og tradisjon.

Stort utvalg av farger og utførelser for IKEA kjøkkendører

Noremax tilbyr også et bredt utvalg av materialvalg og overflatebehandlinger på sine kjøkkendørfronter tilpasset IKEA kjøkken. Under designprosessen kan du tilpasse fargen på dine drømmefronter. I denne forbindelse har Noremax utvalg ingen grenser. Takket være muligheten å velge hvilken som helst farge – fra hele Natural Colour System (NCS) eller Jotun og Farrow & Ball fargepalett, får du ubegrensede muligheter for å designe kjøkkenet.

Dessuten kan kunden velge mellom tre typer finish – matt (10% glans), silkematt (20% glans) eller halvblank (40% glans). Dette er et viktig steg i prosessen og har stor innvirkning på sluttresultatet og hvordan fargen vil fremstå.
Unntaket er den nye Linoleum-kolleksjonen, som tilbyr 20 bestemte farger med matt finish.

Detaljer med stort potensial

Når du skal modernisere eller fornye frontene til kjøkkenet ditt, har detaljene stor betydning. Dette gjelder også skaphåndtak. De kan ha stor påvirkning på sluttresultatet – og noen ganger holder det faktisk med å bytte håndtakene på møblene for å gi interiøret en ny karakter. Denne detaljen kan fremheve sjarmen til skapene eller forandre stilen. De påvirker også funksjonaliteten og komforten ved å bruke på kjøkkenmøbler. Knotter eller håndtak kan skape et ekstraordinært design og fremheve skapets individuelle stil.

Derfor har Noremax et bredt utvalg av designhåndtak og knotter (Batman, Bridge, Gate, Loop-håndtak) som passer perfekt til våre IKEA erstatningsfronter. Noremax utvalg av knotter og håndtak inkluderer mer enn femti modeller i ulike varianter, laget av forskjellige materialer (tre, metall, lær).

Ved å bruke håndtak fra Noremax kan du vri tiden tilbake og gjenskape skjønnheten i detaljer og kombinere med din moderne kjøkkeninnredning.
Kunder kan velge mellom to design laget av naturlig garvet skinn- Loop og Maraton som tilfører en ekte vintage følelse. Disse håndtakene består utav svart eller brunt skinn og passer perfekt til ethvert møbel. Loop håndtakene fungerer som et utmerket supplement til det litt slankere Maraton håndtaket. Festene på begge modellene er tilgjengelige i polert messing, polert kobber, polert krom eller matt svart.

Moderne og tidløs kjøkkendekor fra Noremax

Noremax utvalg gir utallige muligheter for de kunder som ønsker å sette et personlig preg på kjøkkenet sitt. Takket være Noremax kan de fritt kombinere klassiske og moderne stiler i en sammenhengende helhet. De to forskjellige uttrykkene av design, typiske for Noremax prosjekter, utfyller hverandre perfekt. Moderne tilbehør på en klassisk bakgrunn, tidløse fronter er en stilig og elegant komposisjon, og som dessuten aldri går ut av moten. Noremax tilbyr et bredt utvalg av alternativer, slik at du kan lage et personlig tilpasset kjøkken som du alltid har drømt om, og som i tillegg er kompatibelt med IKEA kjøkkenfronter.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.