IKEA kjøkkendørstørrelser

IKEA tilbyr et bredt spekter av forskjellige størrelser på kjøkkenskap – fra overskap som kan huse kjøleskap eller fryser, til små veggskap eller hjørneskap. Dette er en stor fordel med IKEA-sortimentet, da det gjør det mulig for kunden å designe kjøkkenet sitt på den måten hen vil. Intelligent planlegging, ideelt sett med en IKEA-planlegger, vil gjøre det enkelt å oppnå en skreddersydd effekt på kjøkkenet.

Et godt planlagt og funksjonelt kjøkken er ikke alt. Like viktig er det med et attraktivt design som passer godt inn i hele leilighetens stil og som er i tråd med eierens preferanser. Alt dette tilbyr Noremax – fem unike og originale kolleksjoner til IKEA-erstatningsdører som passer til enhver smak. Du kan velge mellom klassisk, moderne, bambus, nordisk eller til og med futuristisk design. Dessuten kan de være i hvilken som helst farge og valgt glans. Kunden har full frihet. Selvfølgelig er Noremax-frontene fullt kompatible med IKEAs kjøkkendørstørrelser. Med Noremax er dørmonteringssystemet det samme som for IKEA-fronter. Annet enn dette har Noremax også Faktum kjøkkeneiere i bakhodet – et eget tilbud venter dem også. I tillegg finnes det et bredt utvalg av knotter og håndtak, som gir et spesielt preg. Alt i alt skaper dette unike muligheter for å dra nytte av de største fordelene til begge selskapene.

IKEA kjøkkendørstørrelser – topp

Ved å se på kjøkkendesignet fra toppen, tilbyr Noremax fullt kompatible dører med IKEA kjøkkendørstørrelser. Først er det standardstørrelsen på 60 cm. Den er tilgjengelig i tre bredde-varianter -80, 60 og 40 cm. Det samme gjelder 40 cm høye fronter. De høyere (80 cm) dørene til IKEAs veggskap er tilgjengelig i fire bredder: 80, 60, 40, 30 og 20 cm. Alle egner seg til 37 cm dype IKEA veggskap.

I tillegg tilbyr Noremax også fronter til veggskap som er 40 cm høye og 60 cm brede. De er designet for å plasseres over kjøleskapet eller fryseren. Selskapet tilbyr også IKEA hjørneskapfronter. Det er to størrelser tilgjengelig her -80 eller 100 cm høye.

… og bunn

Med IKEA benkeskap har Noremax enda flere muligheter. I dette tilfellet, åpenbart i tråd med IKEA kjøkkendørstørrelser, er alle frontene 80 cm høye. Forskjellene gjelder naturlig nok bredden og dybden på dørene, på samme måte som med IKEA kjøkkendører. Med utgangspunkt i standardstørrelser tilbyr Noremax dørstørrelse 60 x 80 cm. Dette er kompatibelt med 60 og 37 cm dype IKEA-skap. I dette tilfellet er en lavere versjon (60 cm) også tilgjengelig, slik at det er plass til en skuff. Selvfølgelig er smalere benkeskapdører også tilgjengelig. Noremax produserer fronter med både 40, 30 og 20 cm bredde. Videre, som med veggskap, har Noremax også dørstørrelser for benkehjørneskap til IKEA kjøkken.

IKEA kjøkkendørstørrelser betyr noe

Noremax tilbyr også “strategiske” fronter – dedikert til høyskap som vanligvis inneholder kjøleskap, fryser eller ovn. I dette tilfellet er to høydestørrelser tilgjengelig – 200 og 220 cm.
Begge versjonene er tilgjengelig i to alternative bredder; 60 cm og 40 cm. I begge tilfeller er frontene egnet til en dybde på 60 cm.

Det er flere muligheter for en lavere, mer standard modell. For en skapdybde på 37 cm kan kundene velge dører med en bredde på 30, 40 eller 60 cm. Den dypere versjonen (60 cm) gir muligheten for å matche 40 eller 60 cm front.

Alt dette gjør IKEA-erstatningsdørene som tilbys av Noremax, ikke bare en god deal for de som planlegger og innretter kjøkkenet sitt med IKEA. Det er også ideelt for IKEA-skapeiere, inkludert Faktum-systemet, men som planlegger å fornye kjøkkenet. Du kan si at IKEA og Noremax er det perfekte paret og utfyller hverandre.

Men hvordan måler du alt dette riktig?

Som du kan se er det mange alternativer, så det er avgjørende å utnytte de eksisterende mulighetene optimalt slik at de designede kjøkkenmøblene har plass til så mange apparater og utstyr som mulig med minimal plass.

Det er verdt å starte helt fra begynnelsen av hele konseptet. For et funksjonelt kjøkken, må du se på arbeidsflyten, bestemme hvor mye lagringsplass du trenger, og sikre bevegelseskomforten. Det er best å dele kjøkkenet inn i soner: lager og oppbevaring, vask, tilberedning og på slutten av matlaging / baking. Det er bra å plassere disse sonene ved siden av hverandre i den rekkefølgen som er presentert for å optimalisere hele prosessen med tilberedning av måltidet. I dette tilfellet er det ikke behov for å følge forskjellige trender – kjøkkenoppsettet skal være funksjonelt og tilpasset størrelsen og behovene til familien eller husstanden. Tross alt er dette arbeidsplassen! Den klassiske formelen er å planlegge kjøleskap helt i begynnelsen. Deretter skal kjøkkendesignet inneholde et sted for oppbevaring av mat, deretter en vask, et arbeidsområde (for matlaging og vasking) og en komfyr bak som også må ha tilgang til en benkeplate for å sette vekk gryter og panner. Dette er en logisk og praktisk tilnærming. Selvfølgelig er det verdt å tenke på mulige modifikasjoner hvis du har en kjøkkenøy.

Når du starter planleggingsarbeidet, bør du måle hele kjøkkenet nøyaktig og bruke Noremax / IKEA kjøkkendørstørrelser når du planlegger. Dette vil gjøre det lettere å ordne alle skap og utstyr. Av estetiske grunner er det også verdt å prøve å sørge for at overskapene rett over underskapene er like store. Dette vil skape effekten av symmetri, noe som ofte er veldig ønskelig på kjøkkenet.

For å oppnå alt dette er det enkelt å bruke IKEA-planleggeren for å finne den optimale sammensetningen av møbler og utstyr og for å planlegge arbeidsområdet ditt på et øyeblikk. Butikkonsulentene hjelper deg gjerne og gir deg verdifulle tips om det optimale kjøkkenoppsettet og IKEA kjøkkenskap og dørstørrelser. Bare la Noremax ta seg av utseendet på kjøkkenet ditt.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.