Gjør IKEA kjøkkenfronter flotte igjen

Det å innrede en leilighet er en lang og ansvarlig prosess – når alt kommer til alt bestemmer vi oss hvordan vi ønsker å omringes. Hvis du utfører renoveringen selv uten støtte fra en profesjonell interiørdesigner, kan det virkelig være en utfordring å designe leiligheten på en slik måte for å optimalisere plassen, gjøre den praktisk, men også fin. Ingen ønsker å føle seg uvel hjemme. Hjemmet skal også være et sted hvor du kan hvile deg etter jobb og tilbringe tid med venner. Renovering eller generelt – interiør dekorasjon kan selvfølgelig også være veldig gøy. Mange husker med spenning tiden da de bestemte seg for valg av fliser, veggfarger eller møbler. Hvert av disse elementene er avgjørende og det endelige resultatet må være tilfredsstillende. Alle vil også at leiligheten deres skal ha karakter, være “sin egen” og å gjenspeile godt eierens personlighet og smak.

Det samme gjelder kjøkkenet, som for mange mennesker, ikke bare foodies, er hjemmets hjerte. Det er her sosialt- og familieliv ofte blomstrer om kveldene og helgene. I sin natur må kjøkkenet være komfortabelt og praktisk, så mange velger derfor å innrede det fra IKEA. Det er absolutt et godt valg da IKEA tilbyr et bredt utvalg av muligheter med enkel montering og tilbyr moderne løsninger for innredning av skap. Det estetiske utseendet til kjøkkenmøbler bestemmes av dører og IKEA kjøkkenfronter gir dessverre litt begrensede muligheter. Dette gjør at kjøkkenet usannsynlig vil se eksepsjonelt ut – tusenvis av mennesker har de samme IKEA-kjøkkendørene tross alt! Heldigvis er ikke dette lenger noe problem takket være muligheten til å slå sammen smarte IKEA-funksjoner med de nesten uendelige visuelle alternativene som Noremax tilbyr.

Hos Noremax kan du erstatte IKEA kjøkkenfrontene med designet du drømmer om. Noremax er en ekte IKEA-kjøkkeninspirasjon, som gjør et standardkjøkken til et unikt og enestående sted å lage mat og tilbringe tid med sine kjære. Noremax tilbyr helt nye kjøkkenfronter som er fullt kompatible med IKEA skap.

IKEA kjøkkenfronter – 24 grunner til å velge Noremax

Noremax har fem kolleksjoner av designdører til Metod-kjøkken som er fullt kompatible med IKEA kjøkkenfronter. Den grunnleggende er Standard Kolleksjon, som tilbyr 9 modeller som er ideelle for IKEA dører. Kolleksjonen inkluderer glatte, klassiske fronter (med en særegen ramme) og håndtaksfrie løsninger. Dette er alternativer du ikke finner blant IKEAs kjøkkenfronter.

Et av Noremax kjennetegn er Nordic+ Kolleksjonen, som skiller seg ut med sin bjørkekryssfiner, med ask eller eikefiner på det ytre laget. Dette gir en vakker effekt og appellerer til alle tilhengere av rustikk stil og natur.

Kundene kan også velge mellom fronter laget av ekstremt holdbar og økologisk bambus. En unik posisjon i Noremax sitt sortiment er Mesh Kolleksjon, som er preget av innrammet speil i perforert metall, som avhengig av valgt farge og finish vil fungere perfekt i tradisjonelle så vel som et moderne, industrielle kjøkken.

En nyhet hos Noremax er en kolleksjon laget av linoleum. Det er en økologisk tilbakevending til røttene som beviser hvordan århundre gamle oppfinnelser perfekt kan passe inn i moderne trender. Alt dette gjør Noremax til den perfekte erstatningen av IKEA-dører.

IKEA kjøkkenfronter – Shine on you crazy diamond

Videre kan kunden velge hvilken som helst farge og glans. Hvis IKEA kjøkkenfrontene kun er tilgjengelig i noen få farger, har Noremax ingen begrensninger. Alt kunden trenger å gjøre er å velge drømmefargen og finne koden (kompatibel med NCS, Farrow & Ball eller Jotun). Dette alene gir deg unike muligheter. Den eneste begrensningen er fantasien din.

Dessuten kan kunden velge glansgrad utfra tre varianter – matt, silkematt eller halvblank. Dette er ekstremt viktig fordi det har innvirkning på hvordan en gitt farge ser ut til slutt. Ønsker vi at det skal skinne lett og reflektere lys, eller kanskje en mindre prangende farge passer bedre inn i prosjektet ditt? Hos Noremax har du et valg og det tilhører alltid deg. Unntaket er den nye Linoleum-samlingen, som tilbyr 20 farger i kun matt finish.

Beauty and the handy

Noremax har også sitt utvalg av knotter og håndtak som passer perfekt til IKEA kjøkkenfronter eller de som er bestilt i Noremax. Få mennesker forstår hvor mye de kan påvirke utseendet på dører (ikke bare kjøkken!). Passende knotter eller håndtak kan være den perfekte sluttfasen i hele prosjektet, og fremhever skapets karakter og stil. Det er den sanne prikken over i’en i møbeldesign. Noremax tilbyr mer enn 20 knotter og håndtak laget av forskjellige materialer (tre, metall, lær), slik at kunden har et bredt utvalg. Dessuten er det mulig å velge farge på utvalgte modeller, slik at du perfekt kan matche dem med fronten.

Vi tenker på alt

Det er viktig at de som har utstyrt kjøkkenet sitt med IKEA Faktum-systemet, også kan dra nytte av Noremax-alternativene. Bedriften har produkter med de samme målene som IKEA Faktum-dørene og er derfor fullt kompatible med denne serien som lenge har vært avviklet. Dette betyr at eiere av Faktum-systemet ikke trenger å bytte ut alle enhetene for å friske opp kjøkkenet – bare dra nytte av Noremax’s brede utvalg! I dette tilfellet kan kundene velge mellom syv av de ni designene i Standard Kolleksjon (Classic Style og Classic Max er utilgjengelig). Mulighetene for farge (og glans) eller knotter og håndtak er de samme som for kunder med IKEA METOD kjøkken.

Perfekt symbiose

Som du kan se, viser Noremax at det er en enkel og praktisk måte å lage et unikt kjøkken basert på IKEA-løsninger. Ved å kombinere fordelene og potensialet til begge selskapene, får du ubegrensede muligheter for å designe ditt drømmekjøkken til en fornuftig pris. Bare bytt ut IKEA kjøkkenfronter med dine egne designede dører fra Noremax. Det er enkelt. Det er tilfredsstillende.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.