IKEA kjøkkeninspirasjon – Noremax løsninger

IKEA kjøkkenmøbler er ofte et godt valg under renovering eller ved utrustning av kjøkken. Dette er ikke helt overraskende, siden de svenske produsentenes pro-forbrukere gjører det veldig praktisk, kjapt og lettbrukelig for kunder å designe og innrede sitt kjøkken. Og enda bedre, det lar seg gjøre uten å sprekke budsjettet. Dette er en god fordel, spesielt for kunder som setter pris på tid og komfort. Men det finnes en annen side av mynten- IKEA´s standard utvalg kommer med en del begrensninger. For mange som drømmer om et ekstraordinært og unikt kjøkken, kan dette være et stort problem. I tillegg er det nødvendigvis ikke alle som syns at utvalget av kjøkkenmøbler fra IKEA er spesielt tiltrekkende, så til slutt velger de å designe kjøkkenet sitt noe annet sted og de trenger IKEA kjøkkeninspirasjon.

Løsningen på dette problemet er veldig enkel. Noremax, som har et bredt utvalg av kjøkkenskapdører, tilbyr produkter som tilfredsstiller alle IKEA-fan og er en fantastisk og unik kilde til IKEA kjøkkeninspirasjon. Noremax har praktisk talt ubegrensede muligheter som gjør det mulig å gi kjøkkenet omtrent hvilken som helst stil, hvilket ikke er mulig med IKEA´s spekter alene. Noremax kjøkkenskapdører er fullt kompatibel med alle IKEA-kjøkkenskap, de er ikke bare en IKEA erstatningsdør- de er av helt annen kvalitet og kommer med nye designmuligheter. Det beste er at Noremax tilbyr ikke bare møbler til eiere av IKEA METOD men også til de som eier et IKEA Faktum.

Hvordan gjør Noremax det mulig?

Noremax tilbyr eiere til IKEA METOD kjøkken eller de som har intensjon til å kjøpe sitt kjøkken fra dem, 22 dørmodeller innen de fire kolleksjonene. IKEA Faktum brukere kan velge mellom syv modeller. Og dette er bare begynnelsen på en rad av muligheter. En veldig viktig fordel som Noremax kjøkkenskapdører har er at kunder får muligheten å velge hvilken som helst farge. Du trenger bare å velge riktig kode fra Natural Color System. I tillegg tilbyr Noremax også fargekoder fra Farrow&Ball og Jotun. Dessuten er det i nesten alle tilfeller (avhengig av valg dørmodell) også et alternativ for å bestemme den brukte finishen. Noremax tilbyr tre forskjellige glansgrader- matt, silkematt og halvblank. Og til syvende og sist, det er mulig å kjøpe original Noremax knotter og håndtak, som også skiller seg ut fra tilbudet som er tilgjengelig på markedet. Disse fire hovedfunksjonene i Noremax gjør det mulig å gjøre om et standard IKEA-kjøkken til en fornuftig pris og med litt tid og krefter til et helt nytt, fantastisk sted å tilberede måltider og invitere gjester. Det eneste som setter grensene er fantasien din- se vår IKEA kjøkkeninspirasjon.

IKEA kjøkkeninspirasjon- noen eksempler

Muligheten for å velge hvilken som helst kombinasjon av dørdesign med farge, finish, knotter eller håndtak betyr at takket være dørene designet med Noremax, kan kunden gi kjøkkenet en helt unik karakter og stil. Her følger noen eksempler på hvordan IKEA kjøkkenenheter kan se ut med fronter fra Noremax, noe som også er en stor inspirasjon som designer eller til deg som pusser opp et kjøkken.

Tidløs enkelhet og eleganse

Standard utvalget tilbyr ni forskjellige dørmodeller. Blant dem har noen designet uttrekk eller håndtaksløse løsninger. Takket være dette gir denne rekkevidden de mest kreative mulighetene. Primærmodellen er Basic- en helt jevn front, som skal appellere til alle fans av enkle, minimalistiske løsninger. Dette alternativet er i tillegg perfekt for de som i første hånd ønsker å bestemme farge først. Circle kolleksjonen skiller seg ut fra Basic ved å bruke en subtile, sirkulært håndtak. Skapdører med Classic betegnelse (inkludert Max og Style) viser til de mer tradisjonelle og klassiske design takket være deres stilige ramme. De mer moderne Ontime, Elegance og Instyle modellene derimot, tilbyr forskjellige håndtaksløse løsninger tilpasset individuelle behov. Det er også den nordiske modellen, derbruken av askfinér tilfører et interessant element som refererer til utseendet til naturlig tre.

Intimitet med naturen – IKEA kjøkkeninspirasjon

Nordic+ kolleksjonen er et alternativ for de som er en stor fan av tre elementer og som setter pris på skjønnheten i naturen. Denne kolleksjonen inkluderer fire dørmodeller: Basic, Circle, Elegance og Instyle. De skiller seg fra standard kolleksjonen ved å bruke kryssfinér av bjørk (i motsetning til den nordiske modellen fra standard kolleksjonen som er laget av MDF dekker med askfinér), og med ask eller finér på det ytre laget. Dette påvirker det visuelle utseendet til kjøkkenskapdører betydelig, som takket være dette uttrykket gir en vakker og naturlig trestruktur. Derfor er de ideelle for moderne skandinavisk stil, men ikke bare. Muligheten til å bruke hvilken som helst farge gjør det mulig å lage en fascinerende kombinasjon av karakteriske, naturlige kryssfinérmønstre med farge og glans som kanskje ikke er åpenbare.

Økologi, design og brukervennlighet

En spesiell egenskap i Noremax serie av kjøkkenskapdører er fronter laget av bambus. Til tross for opptredener, er bambus et ideelt materiale for produksjon av møbler (ikke bare kjøkkenmøbler). Det er økologisk tre- det vokser fort på grunn av dens soppdrepende og antibakterielle egenskaper, det er derfor ikke nødvendig å bruke plantevern- eller plantebeskyttelsemidler under dyrking. Disse egenskapene gjør at bambus fungerer utmerket for kjøkken der å opprettholde sterilitet er en av de grunnleggende faktorene i en trygg håndtering av mattilberedning. Bambus er også visuelt tiltrekkende, noe som kan gi kjøkkenet er originalt, varmt og naturlig utseende. Dette er en av hvorfor bambus ikke er dekket av maling slik at den vakre (naturlig eller karamell) farge av treet forblir synlig. For den samme anledningen er det kun matt klarlakk som blir brukt til dette. På denne måten lønner seg Noremax kjøkkendører av bambus med et unikt utseende som passer perfekt i alle designkonsepter der man ønsker å bevare den naturlige skjønnheten. Følgende dørmodeller er tilgengelige i Bambus+ kolleksjonen: Basic, Circle, Elegance, Inline, Instyle og Ontime. IKEA kjøkkeninspirasjoner er uendelige takket være Noremax.

IKEA kjøkkeninspirasjon – For fans av industriell stil

Noremax tilbyr en unik Mesh kolleksjon. Den består av tre forskjellige dørmodeller med ulike rammeverk, med et perforert senter av metall. Avhengig av valg av farge og glans, gir dette et veldig bredt utvalg av designmuligheter. På den første siden fører bruk av metall i istedenfor standard MDF til en mer naturlig og industriell design. På den andre siden, er det ved å bruke hvit maling mulig å oppnå en mer elegant og subtil effekt. Det er i tillegg et utmerket alternative for de som ikke er særlig begeistret i vitrinedører. Dessuten gir kombinasjonen av klassiske eller rustikke rammedesign (Classic, Classic Max og Classic Style modellene) med et moderne frontsenter andre interessante muligheter innen kjøkkenutforming.

Og for eiere av IKEA Faktum system

Som nevnt tidligere, gir Noremax også en hånd til alle IKEA Faktum kjøkkeneiere.
Denne støttes ikke lengre av IKEA, men Noremax vil gi IKEA erstatningskjøkkendører kompatibel med Faktum uten problemer. Slik at eierne deres kan pusse opp kjøkkenet ved å bare måtte bytte dørene på kjøkkenskapet, og ikke alle IKEA-kjøkkenenhetene. Dette gjør livet lettere. Noremax tilbyr syv modeller fra standard-kolleksjonen: Basic, Circle, Classic, Elegance, Instyle, Nordic og Ontime.

Som du ser, kan Noremax gjøre at IKEA kjøkkenmøbler ser helt annerledes ut, helt etter individuelle forhåpninger og design. Dette gjør det mulig for å kombinere fordelene og egenskapene til IKEA og Noremax for å få et unikt designerkjøkken til en fornuftig pris.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.