Ditt nye IKEA kjøkkenskap

Har du noen gang lurt på hvor mye utsende på møbler påvirker den generelle oppfatningen av kjøkkenet og personen som bor i det? Det kan se ut som bare fargene på møblene er avgjørende. Lettemøbler forstørrer rommet visuelt, mens mørke møbler skaper spennende atmosfære. Dette er sant, men du må vite at strukturen til møblene og dets design også har stor innvirkning. Så det er en konklusjon- fronten på IKEAs kjøkkenskap kan være mer eller mindre tiltalende, og som igjen bestemmer møblenes karakter. Når det gjelder kjøkkenmøbler, er deres funksjonalitet og bruksvennlighet også veldig viktig. Hvis du er fornøyd med å bruke de nåværende IKEA-kjøkkenskapene dine, men ser at tilstand ikke lenger er i den beste form, trenger du ikke nødvendigvis å bytte ut hele kjøkkenet. Vi har den perfekte løsningen for deg som lar deg spare tid og penger, men samtidig får du den samme effekten av hva en hel renovering skulle innebære.

Enkel renovering – Erstatningsdører til IKEA kjøkken

Erstatningsdører for IKEA-kjøkken er en enkel og raskt måte å fornye kjøkkenet på. Du kan velge mellom et stort utvalg av utskiftninger for de nåværende IKEA-kjøkkenskapene, som avviker i materiale, design og farge. Ta bort de gamle frontene og erstatt dem med nye fronter til IKEA kjøkkenskap som er i vårt sortiment og kjøkkenmøblene dine vil få et helt nytt liv. Du trenger ikke å demontere alle skapene, ødelegge kjøkkenet, eller til å med være uten kjøkken. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for transporten heller. Hver av våre erstatninger er et produkt som passer like perfekt som den originale fronten. Vi har fonter som er tilpasset både METOD – systemet og FAKTUM – systemet som har opphørt å eksistere på IKEA. Alt du trenger å gjøre er å velge frontene du ønsker, bestille dem og vente på at varene blir levert hjem til deg innen 5-6 uker etter mottatt betalingsbekreftelse. Hvis ditt eksisterende IKEA kjøkkenskap også trenger nye dekk sider og håndtak, kan vi også hjelpe med dette. En renovering av kjøkkenet ditt trenger ikke å være forbundet med høye kostnader, tungvint transport eller bortkastet tid og energi.  Med våre erstatningsdører for IKEA – kjøkken vil et forfriskende blitt på kjøkkenet ditt være enklere enn du tror.

IKEA FAKTUM erstatningsdører

Hvis du eier et FAKTUM – kjøkken, vet du sannsynligvis at dette kjøkkensystemet ikke har blitt produsert siden 2013. Du har imidlertid ingen grunn til å bekymre deg eller bytte ut kjøkkenskapene med det nye METOD – systemet. Vi tilbyr en kolleksjon av fronter som perfekt vil erstatte de nåværende IKEA FAKTUM-dørene. Takket være dette kan du beholde de nåværende møblene dine, som erstatter bare de elementene der det viser tegne til slitasje og som er den viktigste presentasjonen av møblets skjønnhet. Gjør deg kjent med serien vår med IKEA FAKTUM erstatningsdører, der du finner både klassiske stiler (for eksempel Basic -serie) og mer sofistikerte stiler (Circle, Ontime, Elegance og mye mer).

Valget er ikke alltid enkelt blant et bredt speker av fronter for IKEA kjøkkenskap. Men takket være dem er det mye lettere å bytte ut gamle møbler fordi du ikke trenger å endre alt. Hvis du liker de gamle møblene dine eller bare er vant til det og ikke vil endre alt, gir produktene våre den muligheten. Hvis Faktum møblene dine er minst 7 år eller eldre og de trenger litt oppdatering, hjelper vi deg gjerne.

Ikke bare IKEA kjøkkendører

IKEA kjøkkendører er de mest sentrale og synlige møblene. Fronter fra IKEA kjøkkenskap påvirker kjøkkenrenoveringen betydelig, da de er den viktigste presentasjonen av møbler og de har de mest synlige tegnene på overflatisk møbelslitasje. Men glem ikke at vi også kan tilby sideplater og et virkelig stort utvalg av kjøkkenhåndtak. Velg en god visuell kombinasjon mellom fronter og knotter og håndtak for å lage møbler med en unik karakter som du ikke finner på noe annet kjøkken. Hvis du tilhører denne gruppen av individualister, vil du definitivt like dette alternativet. Liker du håndtak som fanger oppmerksomheten i et øyeblikk? Eller kanskje du foretrekker håndtak som blender inn med det generelle utseendet på møblene? Velg håndtak som skal være komfortable og stilige – valget er veldig bredt!

IKEA kjøkkeninspirasjon

Trenger du IKEA kjøkkeninspirasjon? Du finner den i bloggen vår, der vi forklarer hvordan du velger IKEA kjøkkenskap for resten av kjøkkeninnredningen. Hvis du vil designe kjøkkenet ditt, kan du også bruke verktøy som IKEA kjøkkenplanlegger. Takket være det kan du lage en visualisering og se hvordan individuelle typer IKEA kjøkkenskap vil se ut på ditt kjøkken. Husk at fra oss kan du bestille fronter av forskjellige typer som avviker i design, farge og materiale. Hvis du trenger hjelp, kan vi gi deg råd om hvilke erstatningsdører for IKEA-kjøkken du kan velge til ditt kjøkken. Bare kontakt ekspertene våre. Vi er klar over at det kan være vanskelig å velge en front som du ikke ser fysisk, og når du heller ikke vet hvilket håndtak som passer best til fronten. Derfor er vi glade for å gi deg råd for å gjøre det enklere for deg i prosessen din.

Å bytte ut fronter på IKEA – skapet er den beste løsningen kjøkkenet ditt kan få. Det er verdt å lage et drømmekjøkken hvor du tilbringer mye av tiden din. Bestill erstatningsdører til IKEA kjøkken i dag for å glede deg over det nye, forbedre kjøkkenet ditt innen 5 uker (standard kolleksjon). Hvis du har spørsmål eller trenger råd, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.