Smart skjønnhet ved IKEA kjøkkenskapdører takket være Noremax

Kjøkkenet er et spesifikt rom i en leilighet, der som ingen andre rom, praktisk, kloke løsninger og hvor estetisk utseende er viktig. Det er i stor grad fokusert på riktig design, ordning og montering av kjøkkenskapene til kjøkkenområdet, samt planlegging av inventar slik at alt tilbehør, servise og redskaper kan lagres og lett tilgjengelig. Hele det nøyaktig gjennomtenkte konseptet har IKEA kjøkken, noe som vil ha en avgjørende betydning for kjøkkenets estetiske oppfatning. Det må ikke bare være behagelig å bruke, men også se bra ut. Å lage mat på et sted vi ikke liker, gir oss ikke mye glede.

Derfor når du planlegger et kjøkken, er det best å kombinere de største fordelene med IKEA og Noremax. Fleksibilitet, smart, enkel og bekvemmelighet er det fol rundt om i verden elsker IKEA-løsninger. Dette kan merkes spesielt i IKEA kjøkkenskapdører, som tilbyr mange gjennomtenkte løsninger. Samtidig har Noremax utviklet en høykvalitets, estetisk tiltalende og kundeorienterte kjøkkenfronter, som er den viktigste faktoren i det endelige utseendet til kjøkkenskapene.

Kundenes valg på design av IKEA kjøkkenskapdører

Noremax fører fem forskjellige kolleksjoner for Metod IKEA – Standard, Bamboo+ Nordic+, Mesh og Linoleum. Totalt er det 18 forskjellige kjøkkenfront modeller. De fleste av dem kan lakkeres i ønsket farge – bare gi Noremax ditt ønsket farge fra enten Natural Colour System, Farrow&ball eller Jotun fargekode, og vi ta av resten. Dessuten kan Noremax kunder velge ulike glansgrad som også påvirker selve fargen og finishen. Det er tre alternativer – matt, silkematt eller halvblank.

En av design i vår standard kolleksjon tilbys med høykvalitet kjøkkenskapdører lagd i MDF. Primærmodellen Basic, som gir store muligheter takket være den enkle designen, avhengig av farge og glans som brukt. Våre kunder får personalisere sine kjøkkenfronter. Modellen Circle, likeht med Basic – har den i stedet et innfrest sirkelgrep, som er et utmerket forslag for folk som ikke ønsker «push open» system eller klassisk håndtak. Classic, Classic Max og Classic Style modellene tilbys forskjellige typer rammer, som gjør at kunder har muligheten til å velge mellom forskjellige variasjoner innenfor disse Classic modellene, aldri aldring og alltid utstrålende kjøkkenskapdører. På andresiden skiller Instyle og Elegance modellene ut med sine funksjonelle, elegante og diskret innfreste grep. Takket være bruk av ask finer er modellen Nordic, et populærvalg blant de som søker etter naturteksturer av tre på kjøkkenet. Nordic+ er kolleksjonene utviklet med konseptet av Nordic modellen fra den Standard sortimentet. Forskjellen er at modellen er laget av bjørkekryssfiner, med aske eller eikefiner på de ytreste laget. Det er derfor en høykvalitets produkt og for kunder som setter pris på skjønnheten av naturen og tre. Her kan du også velge ønsket farge og en av de 3 glansgradene vi tilbyr. Følgende dørmodeller er tilgjengelig innen Nordic kolleksjon er Basic, Circle, Elegance og Instyle.

Kolleksjonen Mesh, kjennetegnes med bruk av perforert metall isteden for MDF i sentret på fronten. Dette dristige løsningen vil la kjøkkenet til å skulle seg ut med den unike designet. Det er et ideelt forslag for de som liker industrielt interiør og bruken av metall elementer i dekorasjon. Mesh kolleksjonen kommer i tre forskjellige modeller – Mesh Classic, Mesh Classic Max og Mesh Classic Style. Avhengig av hvilken modell, er utformingen og designen av rammene det samme som standard kolleksjonen. Slik som standard kolleksjonen, kan kundene velge ønsket farge og en ønsket galansgrad av de tre finishene vi tilbyr. Derfor er kombinasjonene uendelige når det både kommer til fargevalg, rammer og terforert metall kan gi deg en eksepsjonell effekt.

Bambus+ kolleksjonen, slik som navnet sier er kjøkkenskapdører laget av veldig høykvalitet bambus fra produsenten, Moso. Det er perfekt tilpasset for bruk på kjøkkenet på grunn av holdbarheten for temperatur variasjoner og fuktighet. Det er derfor fronter laget av bambus er garanter til å brukes i mange år fremover. Dessuten med den unike utseende – naturlig farge og struktur gjør dem godt egnet for moderne kjøkken, skandinavisk stil og til å med industrielt interiør. Bambus+ kolleksjon kommer i seks ulike kjøkkenskapdørsmodeller – Bambu+ Basic, Bambus+ Circle, Bambus+ Elegance, Bambus+ Inline, Bambus+ Instyle og Bambus+ Ontime. Kunder kan velge mellom farge natural eller caramel. Kjøkkendørene kommer i matt finish.

IKEA kjøkkenskapdører – en redning for deg som har IKEA Faktum

Noremax tilbyr produkter dedikert ikke bare for Metod IKEA system, men også tilgjengelig for du som eier et IKEA Faktum system som ble trukket ut av markedet i 2013. Dette er en bra løsning, spesielt siden IKEA ikke lenger fører det. Som resultat, får man ikke kjøpt eller byttet individuelle IKEA kjøkkenskapdører eller andre elementer, i tilfelle de blir skadet, utslitt eller så enkelt som å friske og bytte ut frontene på kjøkkenet. Som resultat er mange av Faktum brukere en visjon om å måtte gjøre en større kjøkkenrenovering, noe som er vanskelig, upraktisk og ikke minst dyrt. Med Noremax, kan du enkelt løse dette problemet – bare ved å skifte ut kjøkkenfrontene til en hel ny, frisk og effektiv metode. Noremax har en del kolleksjoner å tilby for de som har Faktum. Likedan som for de som har Metod IKEA, er det Basic, Circle, Classic, Elegance, Instyle, Nordic og Ontime. Det blir brukt samme design og materialer – men er kun kompatible for IKEA Faktum system. Disse kjøkkenfrontene kommer også i alle mulige farger, og du kan velge mellom tre forskjellige glansgrader.

For nye brukere

Noremax skaper ikke bare løsninger for de som har et IKEA kjøkken, men også for de som planlegger et nytt kjøkken. Slik som de andre er du bare avhengig av en IKEA-konsulat / ved bruk av IKEA kjøkken Planner til fullfører ordren. Tilslutt er det bare å fjerne IKEA kjøkkenskapdører, dekksider, forring og kanskje til å med håndtak og knotter fra din handleliste – disse produktene kan fritt designes med Noremax. Bruke begge selskapene vil gi deg et flott kjøkken som beholder dens funksjonalitet og smarte løsninger, og får et helt unikt utseende som samsvarer med dine forventninger og ønsker. Derfor er det verdt å tenke på tekniske problemer og dets arrangement og det visuelle aspektet når du designer et kjøkken.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.