Design dine egne IKEA PAX-dører

IKEA sine garderober er som regel et vanlig valg for soveroms-innredning eller i andre rom i hjemmet. Dette er forståelig da kunden kjapt og lett tilgengelig kan designe sin egne garderobe, med akkurat størrelse og riktig konfigurasjon av hyller, klestang og skuffer med hjelp IKEA PAX planlegger. Systemet vil også velge og legge til nødvendige komponenter slik at du har alt som trengs for å montere selv. På så vis kan kunden selv bestille en garderobe som er tilpasset hans eller hennes behov og rom.

Et annet viktig element i garderobe-planleggingen er valget av passende IKEA PAX dører og knotter eller håndtak slik at møblene i seg selv vil se bra ut og matche med resterende interiør. Selvfølgelig tilbyr IKEA et utvalg av garderobedørsdesign, men kunder som setter stor pris på skreddersydde design kanskje ikke vil være helt tilfredsstilte med standardutvalget av IKEA PAX dører. For de kunder som vil og kan investere mye i sofistikerte og originale interiørdesign, er det ofte IKEA ikke klarer å leve opp til forventningene deres. I en slik situasjon vil de sikre at det kommer i riktig farge og stil. Heldigvis, takket være Noremax er dette ikke den eneste veien å gå. For å få den samme effekten kan du helt enkelt designe din garderobe etter IKEA, for å så bruke Noremax sine garderobedører tilpasset IKEA PAX systemet.

Man kan spørre seg hvorfor? Svaret er egentlig veldig enkelt- Noremax spesialiserer seg innen dører tilpasset IKEA garderober, og kan produseres i hvilken som helst farge. Hva mer, Noremax tilbyr tre forskjellige glansgrader, matt, silkematt eller halvblank. I tillegg tilbyr Noremax flere enn tjue ulike håndtak og knotter, som også skiller seg ut på markedet. Noremax tilbyr elleve forskjellige typer av dører for PAX garderobe. Dette er et unikt alternativ og en enestående mulighet sammenlignet med det som er tilgengelig fra IKEA PAX serien. Å bruke Noremax er i tillegg et godt alternativ for de som ønsker å fornye sin garderobe og bytte IKEA PAX dører. Istedenfor å kjøpe nye IKEA PAX dører, så de designe sine egne Noremax dører og enkelt erstatte de gamle. På denne måten vil deres nåværende garderobe se ut som et helt nytt møbel.

Bredt utvalg av dørmodeller – IKEA PAX dører

Noremax grunnleggende modell som er dedikert PAX garderobe er Basic design. Det er en helt slett front, som kan monteres sammen med en knott eller håndtak etter kundens ønske, men også med trykkåpning. I motsetning til utseende, gir dette designet store muligheter. Ved å bruke livlige farger og en blank finish, vil den passe bra inn i moderne interiør. Selvfølgelig kan kunden også kombinere denne med en mer naturell farge og glans, men også en veggfarge. Det å male inn garderoben og «gjemme» den, får gjestene å fokusere og oppmerksomme andre elementer i innredningen.

Circle designet er en evolusjon av Basic-prosjektet. Det skiller seg ut med sitt subtile sirkulære håndtak. For det første er den praktisk- garderobedøren kan åpnes lett og bekvemt. For det andre gir det en fin og elegant dekor. Den passer ypperlig i en lang rekke med IKEA PAX garderobeenheter. En annen variant av Basic modellen som er mer rustikk i designet er Nordic. Fronten er dekket med ask eller eik finér. Dette betyr at kunden kan se tre teksturen, som bidra med en ekstra touch av naturen. Dette design vil attrahere alle de som ønsker å dekorere leiligheten etter skandinavisk stil.

Skjønnheten med det klassiske

For de som setter pris på stilen og skjønnheten i det klassiske vil bli fornøyde ved å velge Noremax. De tre modellene- Classic, Classic Max og Classic Style vil definitivt leve opp til deres forventninger. Disse dørene kjennetegnes ved deres karakteristiske rammer på 7cm i forskjellige utførende for hver modell. Classic har en helling med 45 graders vinkel mens Classic Style har 90 grader. I begge tilfeller er rammen sømløs. Classic Max på den andre siden har også en vinkel på 45 grader, men rammen har i tillegg et faset panel, som i stor grad påvirker utseendet på fronten. I tillegg er denne rammen på fronten er laget av heltre ask. Dette er modeller som er laget spesielt for klassisk og stilig interiør som grunn av deres universelle skjønnhet aldri går av moten.

Moderne design- attraktiv og praktisk

Noremax tilbyr også originale og moderne design, som representeres av de fem modellene designet for PAX- Moon, Ontime, Escape, Empire og Elegance. Alle disse modellene kjennetegnes av deres grepdesign- diskrete støpt fingertrekk eller grep. I hvert tilfelle er de forskjellige. Moon skiller seg for eksempel ut med et stort sirkulært grep som ligner på en fullmåne. Når det gjelder Escape har den et integrerte kvadrat fingergrep som er veldig diskret og passer bra i en lang rekke med IKEA PAX garderobeenheter. Empire er derimot et eksemplarisk eksempel på ultramoderne design, som for noen kan minne om interiøret på et romskip presentert i popkulturen. Elegance er i mellomtiden et verdig design, som naturlig matcher glamour. Det siste modellen, Ontime, er et mer nedtonet alternativ men som fortsatt er veldig moderne og matcher det stille og rolige interiøret.

For mange er dette det viktigste tingen- farge!

Muligheten for å kunne velge hvilken som helst farge er en av de største styrkene til Noremax. Foretaket tillater kunden å velge farge etter Natural Colour System, men også fra fargepalletten hos Farrow&Ball og Jotun. Det eneste kunden trenger å gjører er å oppgi ønsket farge i form av fargekode og etter kommer kunden snart at kunne glede seg over sin drømmegarderobe og IKEA PAX dører i originale farge.

Viktig å huske er at modeller som kommer med eik eller ask men også andre modeller i tre kan behandles på tre forskjellige måter. Naturligvis, kan disse som i andre tilfeller lakkeres i hvilken som helst valgt farge og glansgrad, de kan også lakkeres i klarlakk for å beholde den naturlige trefarge. Det tredje alternativet er å bruke beis, med farge og klarlakk.

IKEA PAX dører – Knotter og håndtak

Bytting av IKEA PAX dører til Noremax kan også utvides til å omfatte knotter og håndtak. Noremax tilbyr mer enn tjue forskjellige originale alternativer, som også er en bidragende faktor til det endelige resultatet. Når du planlegger dine PAX-garderobedører med Noremax, er det også verdt å nevne denne aspekten som bedriften tilbyr- et perfekt komplement til mulighetene som de tilbyr når det kommer til PAX dørsdesign.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.