IKEA Pax garderobe – en enkel måte å forvandle møblene dine til noe nytt

Når vi kjøper nye møbler, selv de mest ønskelige, ønsker vi å bytte ut dem etter noen år. Med Noremax løsning trenger du ikke å gjøre det lenger. Du trenger bare å skifte fronter, dette er både økonomisk og effektivt for å få en helt annen stil. Du kan endre utseendet på mindre kjøkkenskap samt romslige IKEA Pax garderober – valget er ditt.

De mest gunstige garderobeskapene i verden – IKEA Pax garderober

IKEA er en møbelforretning som nesten ikke trengs å introduseres. Det ble grunnlagt på 1940-tallet, og møbler som er produsert av selskapet for øyeblikket kan finnes i nesten alle hjem og leiligheter rundt om i verden.

Minimalistisk stil, estetikk og funksjonalitet – alle disse faktorene påvirker den enorme interessent på IKEA møbler. Uansett om du kjøper IKEA kjøkkendører, kjøkkenskap, knotter, håndtak eller garderober – kan du være sikker på at du velge en bevisst løsning.

Med hjelp fra IKEA Pax planlegger har du mulighet til å skape den eksakte møbelmodellen du ønsker, men etter en stund vil alle tenke på visuelle endringer. Det er her vi kommer inn. Noremax, basert i Norge, og tilbyr en komplett transformasjon av møblene du har!

Alle IKEA-møbler med Faktum, Metod – system eller PAX, frontene fra disse møblene har muligheten til å få et helt nytt utseende. Sjekk nedenfor hvordan det funderer.

Kvaliteten på Skandinavia og det unike ved Noremax

Vi tror at skjønnhet ligger i enkelhet. Ved å kjøpe IKEA-møbler, har du muligheten til å bytte ut møbelfrontene på et senere tidspunkt. Prinsippet er ganske enkel. Skroget, eller stammen som dine ting er lager i, f.eks. IKEA garderobe, forbli uendret. Alt uten på av møblet kan endres i henhold til individuelle preferanser. For dette formålet blir våre fronter brukt i en farge og stil du liker. Som et resultat får du en stilig og helt «ny» møbel til en veldig mye lavere pris.

Ved å bruke den populære IKEA Pax planleggeren, kan du bestille nøyaktige møbler du ønsker. Hvis du er interessert i å kjøpe en romslig IKEA Pax- Garderobe, Kan du justere den interne utformingen. Kjøperen bestemmer selv hvilken segmenter garderoben skal være laget av. Dessuten er han i stand til å bestemme hvor skuffene skal plasseres i garderoben, hvor vil være det rette stedet for kleskinne osv. Alle disse valgene og funksjonene betyr at IKEA-møbler oppnår kjøpernes mest praktiske behov til deres hjemme og i leilighet, og er derfor det ikke er nødvendig å bytte ut dem alle.

I stedet for å fjerne de gamle IKEA-møblene, er det bare å bytte ut ytre deler. Vi forsikrer deg om at møblene vil se helt annerledes ut. Monteringssystemet er foredles på en slik måte at man kan utføre enkle uavhengig å ha spesialisert verktøy og kunnskap.

IKEA Pax garderobe – Noremax bredt utvalg av møbel

Med Noremax kan du enkelt forvandle standard IKEA Pax garderobe til noe nytt design som du ikke vil tro at det er den samme. Vår kolleksjon av møbelfronter har mye å tilby. Du vil finne din favoritt utseende blant dem. Oppfyll dine drømmegarderober både praktisk og estetisk!

Hvis du er ute etter et nytt design som fremdeles vil være preget av påvist skandinavisk minimalisme elsket av millioner av mennesker rundt om i verden, bare sjekk ut Basic-kolleksjon. Det er ikke nødvendig å senke forventningene. Sjekk våre Circle, Moon og Escape – kolleksjoner så finner du alt du trenger.

Ønsker du å lage IKEA Pax garderobe som passer perfekt til elementene i tre? Et produkt som vil passe inn i en moderne leilighet, samt interiøret i en koselig hytte på fjellet? Sjekk ut vårt tilbud på nordisk møbelfronter!

Kanskje kan det hende at du bare ikke er interessert i karakteristisk skandinavisk stil? Hvis du vil endre et soverom eller et annet rom til et sted, kan du sjekke detaljene for alternativene Elegance, Empire, Classic, Classic Max, Classic Style. Med Noremax løsninger, er stilfulle rommet tilgjengelig for å bli opprettet uten å måtte erstatte hele, men likevel veldig funksjonelle møbler!

Ikke bare IKEA Pax garderobe – IKEA skjener og oppbevaring

Du kan også kjøpe IKEA kjøkken skrog som passer utmerket til som skjenker på spiserommet, og andre oppbevarings møbler for stue og soverom.

Velg gjerne mellom en rekke utvalg av fronter fra Noremax. Motiver som Instyle eller Ontime, så vel som mange andre, vil gjøre ditt hjem praktfullt.

Vi oppfordre deg også til å bli kjent med tilbudet IKEA skjenker. I denne kategorien tilbyr vi fronter av høyeste kvalitet for frittstående skap. Velg mellom universelle stiler designet for maksimal tilfredshet.

Noremax – IKEA kjøkkendører, oppbevaring og mer

Noremax gir deg møbelfronter av forskjellige typer. Vi oppfordrer deg til å sjekke frontene ikke bare for IKEA Pax garderober, men også for IKEA kjøkken og Bestå -skjenker.

Det er ingen bedre måte å oppdatere kjøkkenet raskere enn ved å bruke IKEA kjøkkendører. Igjen forblir den interne slitesterke og praktiske skrogene uendret. Alle eksterne deler skiftes ut. På denne enke måten vil du endre utseendet på kjøkkenet uten anerkjennelse, og gjestene dine vil definitivt bli imponert. I tillegg kan du også velge stilige kjøkkenhåndtak. Du kan velge mellom mange stiler, f.eks. Batman håndtak, Bridge håndtak og Gate håndtak. Noremax knotter og håndtak ble skapt for å kombinere flott design med behagelig hverdagsbruk.

Enkle, men smarte måter er bedre enn normalt eller komplisert. Prøv Noremax-løsninger, så blir du ikke skuffet. Se hvor enkelt det er å endre IKEA – møbler for å oppnå unikt utseende.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.