IKEA Pax Planner – Moderne garderobe

Tror du at din IKEA-garderobe behøver å byttes ut? Vi vil overbevise deg om at du ikke trenger å kjøpe en ny. Blir du lei av utseendet til din eksisterende IKEA- garderobe, kan du se synlige tegn på slitasje på de ytre delene, da kan du enkelt bytte ut bare frontene og side platene. Vi har gleden med å kunne tilby skreddersydde fronter som kan erstatte de eksisterende IKEA-dørene og gi IKEA garderoben din en helt ny stil. Om du nødvendigvis vil bytte ut hele IKEA-garderoben, må du huske at du også kan kun bestille garderoben fra IKEA uten dører og sider, deretter bestille fronter fra oss for en spesifikk Pax IKEA- garderobe som kommer i perfekt størrelse. Monteringen er enkel, så det skal ikke være noe problem å gjøre selv. Visualiseringsverkøyet som IKEA Pax Planner hjelper deg med å bestemme plasseringen. Vi tilbyr også interessante håndtak og knotter til din nye IKEA garderobe. Takket være dette får du en ny IKEA garderobe, som er helt unik.

IKEA Pax Planner – Nye fronter for IKEA garderobe – Hvorfor er det verdt det?

Det er mange grunner til at du bør velge å oppdatere IKEA-garderoben ved å bruke IKEA Pax Planner.

Nye IKEA garderobe – Enkel- raskt og beleilig

Komplett utskifting av IKEA-garderobe kan forårsake mye unødvendig stress i hjemmet. Først må du ta av alle klærne, ta fra deg IKEA-garderoben og finne måter å bli kvitt den på. Deretter transportere den nye IKEA garderoben, montere den og plassere alt tilbake. Det er mye enklere, raskere og mer praktisk å erstatte den eksisterende IKEA døren med frontene som vi tilbyr. Hvis sideplatene, knottene og håndtakene også må skiftes ut – tilbyr vi også dem. Alt du trenger å gjøre for å oppdatere din IKEA- garderobe, er å velge nye IKEA-dører, knotter og håndtak, ta imot pakken og enkelt bytte ut de nåværende delene av IKEA- garderoben med de nye.

Nye IKEA garderobe – Lave kostnader

En stor forandring i form av å kjøpe en ny IKEA garderobe til en stor kostand. Hvorfor bruke penger på innsiden av din eksisterende IKEA garderobe når det er ok og du kan fortsatt bruke det? Det er definitivt smartere å bytte ut kun det eksisterende IKEA dører med våre fronter og eventuelt skifte ut knotter og håndtak. Du vil få den samme stilige utseendet fra IKEA-garderoben, uten at det oppstår unødvendige kostnader. Det er smart løsning, er det ikke?

Ny og unikt IKEA garderobe – IKEA Pax Planner

Drømmer du om boliginnreding utenom det vanlige? Liker du når vennene eller familien din legger merke til noe unikt ved hjemmet ditt? Ved å bytte ut IKEA-dørene på IKEA garderobe med våre designfronter, vil du føle at du har oppnådd en sammensetning av wow-faktor av ditt hjem. Det store utvalget av farger, teksturer av møbler, knotter og håndtak eller type glansgrad vil gjøre din IKEA-garderobe unikt.

Ny IKEA garderobe – solid og dimensjonal

Du trenger ikke å bekymre deg for at våre fronter til din IKEA-garderobe vil være en dårligere versjon av de originale IKEA dørene. Vi legger stor vekt på slitestyrken på frontene, dekksidene, håndtakene og knottene for å sikre at de har best holdbarhet for langvarig bruk. Mens originale IKEA-dører ofte ikke blir behandlet med noe glans, dekker vi alltid våre fronter med den glansen du ønsker. Alle IKEA tilpassende dører har samme dimensjoner som IKEAs originaltegninger.

Ny IKEA garderobe- profesjonell rådgivning

Vi vet at ikke alle har nok fantasi til å designe IKEA garderober. Om de digitale verktøyene for IKEA garderobevisualisering ikke er tilstrekkelig, kan du i bloggen vår finne interessant og inspiserende innhold for å skape inspisere din drømme IKEA garderobe, vi hjelper gjerne med råd i slike tilfeller. Kontakt oss gjerne med spørsmål om knotter og håndtak eller hvilken fronter du bør bytte til din eksisterende IKEA dører.

Skreddersydd IKEA garderobe

Du vil sannsynligvis være enig i at garderober i IKEA er ekstremt funksjonelle, men de gir ikke mye valg av farge og design. Takket være oss får du heldigvis mange flere muligheter på dette området. Når du lager din drømmegarderobe, er det smart å bruke digitale verktøy for å konfigurere IKEA garderobe internt ved å bruke IKEA Pax planleggingsverktøy, med det eksterne tilbehør, for eksempel IKEA dører eller knotter og håndtak kan du bestille fra oss. I stedet for klassiske IKEA håndtak og knotter får du mer interessante og sofistikerte moteller. I stedet for vanlige IKEA dører, kan IKEA dører bestilles med hvilken som helste farge, tekstur og glans du ønsker. Og alt dette for å style din IKEA-garderobe akkurat som du vil ta den. Den personlige IKEA garderoben er ikke bare svaret på dine behov og forventninger, men kan også matches med resten av boliginnherdingen.

IKEA Pax Planner visualiseringsverktøy

Nå kan din IKEA-garderobe gå fra drøm til virkelighet, ettersom du kan velge minste litte detaljer selv. Liker du ikke det foreslåtte av produsenten, interiør i den nye IKEA-garderoben? Visualiseringsverkøyet som IKEA Pax Planner hjelper deg med å bestemme plasseringen av hyller og skuffer, slik at du kan bestemme IKEA garderobe som vil være den mest gunstig for deg. Du kan også se på hvor forskjellige IKEA dører bare ser bra ut hos oss, du vil kunne bestille fronter i ønsket farge, stil og glans. Den nye IKEA garderoben din kan også utstyres med våre knotter og håndtak som gjør den helt unik. Det er enkelt – når IKEA gir deg mange muligheter med hensyn til det innredning, ser vi store muligheter for å endre utsiden av IKEA garderobe.

IKEA erstatningsdører for IKEA garderobe med levering

De bestilte frontene som erstatter IKEA dørene til din IKEA-garderobe, de bestille knottene og håndtakene vil bli levert direkte på din dør. Selv om deres reise fra produsenter i Norge er ganske lang, trenger ikke du å bekymre deg for tilstanden til de leverte produktene. Vi vil sørge for at hver sending er riktig godt pakket for å beskytte innholdet mot skader. Du vil motta ordren til din nye IKEA garderobe innen max 5-6 uker (8 uker for Classic Max produkter).

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss: [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.