KJØKKEN GUIDE
Slik skaper du drømmekjøkkenet

Kjøkkenet er husets hjerte

 

At kjøkkenet er huset hjerte er ingen hemmelighet. Derfor er det viktig at man virkelig tenker seg nøye om når man skal ha et nytt kjøkken. Ikke bare når det gjelder fronter og farger, men også når det gjelder hvordan kjøkkenet skal fungere i hverdagen. Der er familielivet konsentrert, og der er det at de fleste mottakelser, fester og huslige sysler som vi organiserer, gjerne har sin kjerne. Hva må du gjøre for å designe kjøkkenet ditt best mulig? Hvor skal du begynne? Nedenfor følger noen tips og råd for folk som planlegger nytt kjøkken.

KJØKKEN GUIDE

Utformingen av drømmekjøkkenet begynner allerede på tegnebrettet når du skal bygge et hus eller renovere det. Vi må planlegge det elektriske, vannforsyningen, kloakken eller ventilasjonsanlegget. Av den grunn vil valgene i  prosjektet ikke bare være begrenset til for eksempel plasseringen av vannuttak, stikkontakter eller belysning.

Hvis du bestemmer deg for å ha en “øy“ utstyrt med vask eller kokeplate allerede under byggingen av huset, kan du for eksempel ta hensyn til at denne typen kjøkkenarrangement krever ekstra belysning. Passende el-, vannforsynings- og avløpsforbindelser vil også være nødvendige – avhengig av hvilken funksjon den planlagte øya skal utføre.

Korrekt oppmåling av kjøkkenet er den første, og samtidig en av de viktigste stadiene, når du skal planlegge en ny kjøkkeninnredning. Feil på dette stadiet kan ikke bare koste mye, men også negativt påvirke prosjektets endelige utforming. For at drømmekjøkkenet skal passe perfekt inn i rommet må målingene gjøres så nøyaktig som mulig. Størrelsen på rommet vil indikere hvor mye plass som kan tildeles til hvert enkelt områder.

Hvordan bestille Noremax produkter til kjøkkenet ditt?

Den raskeste måten er å bestille på er gjennom internett. Den enkleste måten er å få en liste over produkter fra Ikea. Basert på denne listen kan du se nøyaktig hvilke størrelser fronter, sideplater, og sokler du trenger og til hvilke beløp. Vi ber deg om å åpne en konto hos oss. Dette vil tillate deg å fortsette bestillingen og redigere bestillingen helt til den sendes.

Hvis du får et problem, vennligst kontakt oss via e-post eller telefon. Vi inviterer deg også til vårt showroom i sentrum av Oslo. Her kan du inspisere alt nøyaktig før du bestiller. Når du først har bestilt, kan du ikke avbestille.

Våre treben må kun vaskes med en fuktig såpevann. Etter rengjøring tørk grundig. Metallhåndtak og metallben – du bør rengjøre med milde rengjøringsmidler som såpe og vann. Etter rengjøring, la dem tørke.

Håndtak laget av kobber og messing får etter en tid en patina som er karakteristisk for disse materialene. Hvis du foretrekker perfekt polerte håndtak, anbefaler vi poleringsmidler for kobber og messing.

Del ditt nye kjøkken med oss!

 

Kundetilfredshet er det viktigste for oss. Din tilbakemelding er derfor veldig verdifull for oss. Hvis du vil dele noen kommentarer med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Vi vil være veldig takknemlige hvis du deler bilder av ditt nye Noremax kjøkken med oss.

Del ditt ikea kjokken

Vil du samarbeide med oss?

 

Hvis du er arkitekt, interiørdesigner eller entreprenør, og du er interessert i å jobbe med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Get 85% OFF on all our selected products
Get a Shocking Discount!
Check it out
Get a Shocking Discount!
Get 85% OFF on all our selected products
Check it out
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Subscribe Now