Kjøkkenfronter – Noremax for nye gamle skap

Kjøkkenmøbler er spesielt utsatt for skader over tid. Dette skyldes damp og fuktskader ved mattilberedning og hyppigheten og intensiteten i bruken av kjøkkenutstyr. Det hender ofte at designen av kjøkkenet vårt etter kort tids bruk ikke lenger tilsvarer det vi forventet i begynnelsen. Fargene blekner og teksturen endrer utseende og friskhet. Derfor kommer en enkel, men ekstremt attraktiv løsning med Noremax, som er ledende på å finne effektive løsninger for møbelrenovering av IKEA Faktum og IKEA Metod-serien.

IKEA kjøkkenmøbler- en flott måte å finne din egen stil på

IKEA møbler har vært ledende i produksjon av interiørdesign siden 1940-tallet. Selskapet har kontinuerlig jobbet for å tjene kundenes tillit og takknemlighet for og så få mer og mer i popularitet. Med tiden har IKEAs møbler kommet å bli en vanlig forekommende og gjenkjennelig dekor i de fleste hjem rundt om i verden.

Det er flere viktige årsaker til dette. For det første er IKEA-møbler en garanti for en bra pris i forhold til kvaliteten. Det sier seg også selv at merkevaren allerede har blitt en stilmarkør i flere hjem. Mange av oss er betatt av deres godt designet interiør og idéer til innredning av hjemmet. Spesielt når de gjelder interessante kjøkkeninspirasjon.

Med tiden kan interiørstilen vår endres og fremfor alt, kjøkkenmøblene kan forandre sitt utseende etter en tids bruk. Derfor kan du enkelt og funksjonelt bytte ut interiøret ditt med hjelp av Noremax kjøkkenfronter. Dessuten fungere denne løsningen både med IKEA Faktum og IKEA Metod system.

Noremax- endre stilen til hjemmet ditt til lave kostnader og høy kreativitet

Noremax er en enkel formel som gir kjøkkenmøblene dine et helt nytt utseende. I stedet for å måtte bytte de ut regelmessig og påføre betydelige kostnader, velger du en Noremax løsning som ikke bare gjør den mye rimeligere, uten også bidrar til å skape et fullstendig personlig preg som passer dine preferanser- selv de mest detaljerte!

For å imøtekomme dem alle, tilbyr vi bestilling i fargekoder i Jotun, Farrow & Ball eller valgri NCS-kode, slik at du kan matche fargen til ditt unike interiør og dekor. Vi tilbyr et bredt utvalg av ytre elementer til kjøkkenmøbler, som skap, benkeplater, dørfronter, skuffefronter, sidepaneler, sokkler og dekorlister.

For hver seksjon har du mulighet til å velge mellom forskjellige stiler, teksturer, farger og størrelse. Møblene kan tilpasses de individuelle preferansene og den plassen du har på kjøkkenet ditt.

På grunn av de store valgmulighetene og alle justeringer gjører det slik at de frontene du ønsker å bytte til matcher stilen og innredningen på hele ditt kjøkkeninteriør.

Bruk Noremax kjøkkenfronter for å gi nytt liv til IKEA Metod møbler

I vår IKEA Metod serie tilbyr vi deg et bredt utvalg av skapsalternativer. Alle er de designet for å gjenspeile enkelheten og elegansen i Metod-systemet. Ledemotivet for disse produktene er det universelle og tidløse designet. Derfor har vi gjort vårt ytterste for å sikre at du kan tilpasse deres utseende ytterligere i henhold til dine preferanser, samtidig som du opprettholder deres estetikk og minimalisme.

Noremax løsninger er designet for å passe ditt kjøkken og dess unike design. Slik at du fritt kan velge farge på møblene dine ved å bruke Jotun, Farrow & Ball eller valgfri NCS-kode fleksibiliteten og valgfriheten er ubegrenset. Dessuten sørger vi for at dimensjonene på kjøkkenfrontene stemmer overens med interiøret og øvrige interiør og inventar i rommet. Vi gjør vårt ytterste for å sikre at den endelige effekten lever opp til forventningene dine og passer perfekt med stilen og estetikken på kjøkkenet ditt.

Noremax er den perfekte måten til å freshe opp kjøkkenet og gi nytt liv til IKEA Metod møbler, slik at du kan sette pris på dens eleganse og funksjonalitet.

Kjøkkenfronter for å pusse opp IKEA Faktum møbler

Noremax har også utviklet et bredt utvalg av kjøkkenfronter tilpasset IKEA Faktum møbler. Alle av dem er individuelt tilpasset, avhengig av om du vil beholde møblets originale estetikk eller gi det en helt ny og unik stil.

Du kan skreddersy dine kjøkkenfronter etter fargevalg fra Jotuns fargepalett. Dette gir deg en bredt spektra av muligheter til å transformere dine IKEA Faktum møbler akkurat slik du ønsker.

Effekten kan tilpasses ytterligere, du kan i tillegg anpasse størrelsen etter dine behov og forventninger. Våre skap, skjenker og topp-plater kan tilpasses for å oppnå den effekten du drømmer om og som er unikt for det uttrykket du ønsker å addere.
De kan også skreddersys for å utnytte plass og bygge smarte løsninger for å bruke begrenset plass på kjøkkenet. Alle justeringer tilpasses etter plassering av inventar på kjøkkenet ditt.

På denne måten gir Noremax en rimelig løsning til å eksperimentere med interiøret og utvikle kreative idéer uten å måtte bruke mye penger.

Noremax- en enkel måte for å øke verdien på interiøret

Vår mening er at skjønnheten i interiørdesign ikke trenger å være knyttet til kompliserte løsninger og høye kostnader. Vi ønsker å spre vår idé om skreddersydde og personifiserte design på en enkel og funksjonell måte, som vil hjelpe deg å oppnå det resultat du har drømt om. Det er en perfekt løsning for deg som ønsker å oppdatere interiøret ditt uten krafttiltak og tårer, og likevel oppnå en unikt og enestående forandring.

Kjøkkenfronter er bare en av mulighetene som Noremax tilbyr. I vårt sortiment kan du i tillegg finne et bredt spekter av andre produkter til hjemmebruk som oppbevaring, hyller og håndtak.

Sjekk ut løsningen våre og la din egen kreativitet gå løs! Med Noremax-fronter kan du pusse opp hjemmet ditt- helt uten kompromisser.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.