Kjøkkenhåndtak og knotter – en viktig del av møblet

Mange virker til å synes at det fine møblet sitter på fronten, men har du noen gang tenkt på hvor viktig håndtak og knotter er for utseende til ditt IKEA kjøkken? Det kan ikke benektes at disse små elementene ofte kan tilføre stor sjarm. Delikat og elegante eller utskårne og store kjøkkenhåndtak og knotter er forskjellige, men det viktige er at de smelter inn visuelt med IKEA dører og er enkle og komfortable å bruke. Om du leter etter nye kjøkkenhåndtak og knotter – er det kanskje de du har montert på IKEA dørene, slitte og ukomfortable? Vi hjelper deg med å finne nye! Vi gjeler deg også med å matche kjøkkenhåndtak og knotter med ditt design, hvis din bare vil ha en liten forandring på IKEA kjøkkenet. Husk at den liten detaljer kan endre helhetsinntrykket!

Ulike typer kjøkkenhåndtak og knotter

Leter du etter stilige kjøkkenhåndtak og knotter til IKEA kjøkkenet ditt? Se anbefalte modeller:

Batman Håndtak – er universelle håndtak som passer inn i ethvert miljø og ethvert møbelsort IKEA kjøkken. De er designet med vekt på minimalisme og funksjonalitet.

Bridge Håndtak – Det er også håndtak med klassisk design, som passer godt inn på IKEA kjøkken skuffer og skap. Du kan absolutt matche dem til bokstavelig talt alle IKEA-dører.

Gate Håndtak – Disse håndtakene er inspirere av antikke ringhåndtak fra en tid tilbake, men her i en ny og moderne utgave. De er komfortable å bruke, holdbare og slitesterkt.

Loop Håndtak – lærhåndtak, i tillegg håndlagde, garantert holdbarhet og med uoriginal estetikk. De vil være perfekte for deg som er trukket til de mer robuste, men likevel vil ha en moderne innredning i hjemmet.

Innredning av møbler

Kjøkkenhåndtak og knotter er de delene av møblene i ditt IKEA-kjøkken som sannsynligvis vil slites ut på grunn av hyppig bruk. Topplakk som flasser eller materiale som mister glans – det er vanlige problem ved bruk av knotter. Om du vill at IKEA dørene skal ha et bedre visuelt uttrykk, er det absolutt verdt å bytte ut disse delene.

Modernisering av møbler

Om du tror at møblene i IKEA kjøkken behøver oppdatering, behøver du ikke kjøpe nye. Du kan bare bytte ut IKEA-dører, alternativt bare håndtak. Dette er ubetydelig elementer som kan gi eleganse og moderne touch til ditt IKEA-kjøkken. Å kjøpe nye kjøkkenhåndtak og knotter er en enkel og rimelig løsning å oppgradere ditt IKEA-dører på.

Visualiseringsverktøy

Verktøy som IKEA Pax Planner eller IKEA Pax garderobe ble skapt for å hjelpe deg med å planlegge perfekte design av IKEA kjøkken og garderober. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge det perfekte uttrykket til møblene dine – Verktøy som IKEA Pax Planner hjelper deg med starten. Vi hjelper deg med resten.

Et hav av muligheter

I vårt sortiment finner du håndtak og knotter til IKEA kjøkkenutstyr til garderober og skap. Du kan velge mellom et stort utvalg av farger, materialer, mønster og stiler av håndtak, for å finne de som passer best til dine IKEA-dører. Verktøy som IKEA Pax Planner hjelper deg å velge.

Høy kvalitet

Alle våre kjøkkenhåndtak og knotter er preget av høy kvalitet. VI garanterer et materiale som er motstandsdyktig mot skader, et lag som også beskytter håndtaket, forbedrer dets estetikk og lettere ved rengjøring. De nye håndtak på ditt IKEA-kjøkken vil også være behagelig å bruke.

Letter å rengjøre

Når du er midt i matlagingen, er det lett for både IKEA dører, håndtakene og knotter bli fettete og skitne. Når det kommer til rengjøring av IKEA kjøkkenet ditt, er det en fordel å velge håndtak og knotter som har en jevn struktur og lakkert utenpå, slik at du kan gjøre det enklere å rengjøre IKEA-kjøkkenet ditt, som du absolutt vil like.

Gratis tips

Vi hjelper deg gjerne med kjøkkenhåndtak og knotter til ditt IKEA-kjøkken. Vi kjenner modellene våre til IKEA dører innvendig og utvendig, så vi vil på lett kunne foreslå håndtak som passer visuelt. Takket være små forandringer kan vi sammen gi ditt IKEA-kjøkken ny sjarm!

Kjøkkenhåndtak og knotter som er enkle å rengjøre

Kjøkkenhåndtak og knotter er elementer som vi berører gjentatte ganger hver dag. Om du lagrer mang matvarer i skap, åpner og lukker du døren fler ganger om dagen. Om du lager mat, vet du sannsynligvis at arbeidet på kjøkkenet kan være krevende. Noen ganger kan hendene være våte, fete eller tilsmussede av matlaging. Dette gjør det vanskeligere å holde IKEA-kjøkkenet rent. Du kan imidlertid gjøre det enklere ved å velge håndtak og knotter med enkle strukturer og behandlet overflate. Smuss klistrer ikke like og du trenger ikke å bekymre deg for rengjøring av små, utilgjengelig og detaljerte håndtak. Vi hjelper deg gjerne med å velge knotter til ditt kjøkken, noe som også er lettere ved rengjøring.

Kjøkkenhåndtak og knotter leveres til din dør

Håndtak og knotter er en del av kjøpet ditt fra IKEA, det enkleste om mest praktiske å kjøpe på nettet. Alt du trenger å gjøre er å velge modell a knotter, så sender vi dem direkte til din dør.
Du kan være trykk på at leveringen med kjøkkenhåndtaket og knotter for din IKEA-dører blir raske og sikre. Bare bruk IKEA Pax Planner eller IKEA hjemmeplanlegger for å designe den perfekte planløsningen og komme tilbake til oss for matchende håndtak eller erstatningsfronter for IKEA-dører.

Har du mer spørsmål eller behøver du råd, er du velkommen til å kontakte oss: [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.