Kjøkkenskapdører – De nye målene til IKEA kjøkkendesign

IKEA har følgere verden over som setter pris på de praktiske og intelligente løsningene. IKEA kjøkkenskapdører er særdeles populært og har blitt en framvisning av Svensk design. Kundenes forventninger og de individuelle behovene øker konstant og standardtilbudet til IKEA kjøkken er ofte utilstrekkelig og utilfredsstillende for dem. Oftere ser man at kundene ikke ønsker produkter av masseproduksjon, men heller et bredt utvalg og ikke minst muligheten til å skape et unikt kjøkken som reflekterer den individuelle stilen til eieren. På den ene siden er dette forbrukerens estetiske modenhet, på den andre siden – en stor utfordring for produsentene.

Noremax holder pulsen oppe for moderne design

Trenden innenfor moderne interiørdesign kan defineres av ett enkelt ord: Mangfold.

Nylig har mer industrielle, rustikke, futuristiske, økologiske og postmoderne prosjekter blitt veldig populære. Noremax føler og forstår fullstendig denne trenden til å kunne imøtekomme dens krav. Selskapet komplementerer IKEA’s praktiske løsninger med ukonvensjonelle design-alternativer for kundens spesifikke smak, med praktisk talt endeløse kombinasjoner at kjøkkenskapdører – i hvilken som helst farge og tre glansgrader til en spesifikk modell av fire kolleksjoner som er laget av forskjellige materialer. Noremax har en løsning som er fult kompatibelt med Faktum systemet som IKEA har trukket fra markedet, slik at boligeiere med denne type kjøkken kan gi det et nytt liv. Noremax sine designere tenker bredere – bedriftens løsninger kan også brukes med andre IKEA møbler; Bestå skjenker, PAX garderober og oppbevaringsløsninger. I dette tilfellet kan du designe møbelet ditt med IKEA planleggere og fjerne dørene fra listen senere uten problemer – Noremax sine produkter passer utmerket inn her.

Designerdører til kjøkkenskap

Noremax tilbyr mange ulike dørtyper til kjøkkenskap. Dette tillater kunden å finne den ideelle løsningen for å bytte ut frontene selv for å fornye stilen og utseendet på kjøkkenet deres, uten å måtte gå gjennom tidkrevende og omfattende renoveringsarbeid. Konseptet til Noremax gjør det både raskt og enkelt å forandre kjøkkenet, men også rimeligere og mer bærekraftig (ved at man kan bevare og bruke eksisterende stammer og apparater).

Basic, Circle, Elegance og Instyle linjer

Skapdørene i Basic designet er et enkelt og rent forslag som appellerer til entusiaster av minimalistiske løsninger. Det er også et flott alternativ for de som ønsker diskrè oppbevaringsmulighet ved å bruke samme farge på både veggen og Basic kjøkkenskapdører.

Circle designet introduserer en modifisert versjon av Basic i form av en sirkel-åpning i fronten, som utspiller sin rolle som et dekorativt håndtak. Disse kjøkkenskapdørene kan brukes uavhengig eller i kombinasjon med Basic for en unik og interessant effekt.

En annen interessant variasjon av Basic er designet Elegance. I likhet med Circle behøver man ikke å sette på fysiske håndtak takket være et diskré, profilert og formet fingergrep i øvre (eller nedre) del av skapfronten. Denne løsningen kombinerer eleganse med brukervennlighet, og utfresingen i seg selv er tilfredsstillende for øyet.

En lignende idé står bak designet til Instyle frontene, sett bort fra at de utfresede er definitivt mer diskré og mindre synlig. Dette er essensen til minimalistisk design som gir kjøkkenet en moderne, perfekt og ren karakter.
Disse fire skapdør-designene til kjøkken er tilgjengelige innenfor tre ulike kolleksjoner; Standard (MDF og MDF med ask eller eik finér i Nordic serien), Bambus+ og Nordic+. Tre typer glans er å velge blant innenfor Standard og Nordic+ kolleksjonene: Halvblank, silkematt og matt. På bambus brukes kun matt klarlakk på toppen.

Basic og Circle dørene (som alle andre design) kan også brukes i en spennende Inframe kombinasjon. Dette gjøres ved å montere sideplater mellom skapstammene for å skape en innrammende effekt. Dette ser veldig attraktivt ut, spesielt om dørene og sideplatene er i ulike farger. Sideplater av MDF er 12 mm tykke mens sideplater i bambus er 20 mm tykke. Derfor bør dette tas i betraktning når kunden planlegger kjøkkenet.

Standard Basic design er tilgjengelig for andre møbler enn kjøkken – den kan også brukes i andre rom til PAX-garderober, Bestå skap og skjenker. Det er verdt å huske dette da den universelle utformingen til Standard kolleksjonen kan være en god idé for et harmonisk og stilig design utover hele leiligheten eller huset.

Kjøkkenskapdører – Ulike ansikter til de klassiske designene

Innenfor Standard kolleksjonen er det tre design som refereres til som klassisk interiørdesign – Classic, Classic Max og Classic Style. Det karakteristiske trekket til disse skapdørene er den 7 cm brede rammen som utgjør det klassiske og elegante utseendet på kjøkkenet. Designet Classic har en 45-graders vinkel mens Classic Style har 90-graders vinkel. Classic Max har ramme med faset og 90-graders vinkel mellom ramme og speil. Classic Max frontene har rammen laget i heltre ask med MDF og ask finér i speilene. Classic-familien i Standard kolleksjonen kan også brukes i Inframe konseptet.

For de som liker en mer industriell stil, er Classic frontene tilgjengelige i Mesh kolleksjonen med originalt format. Disse er karakterisert av at speilet er laget av perforert metall, som er et spennende alternativ til tre eller glass.

Enda flere alternativer – Ontime og Inline

Standard og Bambus+ kolleksjonene tilbyr kundene enda flere design-varianter. Ontime frontene gir et moderne, mer synlig rektangulært utfrest grep. Det er en sofistikert løsgning som introduserer en detalj av symmetri og orden på kjøkkenet. Bambus+ kolleksjonen har Inline dørene med et horisontalt spor som går gjennom hele bredden av fronten. I tillegg til de praktiske målene som tillater bruk uten håndtak, kan disse dørtypene brukes på alle skapstammene for et unikt dekorelement på ethvert kjøkken.

Et blomstrende kjøkken – noen få ord om fordelene med Bambus

Bambus er et unikt materiale som brukes av Noremax for å produsere kjøkkenskapdører. Den passer perfekt av estetiske grunner, men er ikke bare dekor i seg selv. Dører som er laget av herdet bambus presenterer en unik farge og tekstur som gir kjøkkenet et varmt og naturlig utseende. Dette materialet er også veldig holdbart og motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer, som egner seg perfekt på kjøkken. Bambus er også et miljøvennlig materiale – planten vokser raskt og takket være dens naturlige antibakterielle og muggresistente egenskaper blir ikke bambusplantasjer angrepet av parasitter og behøver derfor ikke å behandles med plantevernmidler. De behøver heller ikke mye vann og de absorberer karbondioksid fra lufta som resulterer i at de produserer mer oksygen enn trær. Så når du skal planlegge kjøkkenet er det virkelig verdt å ta en seriøs vurdering av bambus.

Farge er nøkkelen til suksess – Kjøkkenskapdører

Utvalget til kjøkkenmøbler er generelt begrenset i forhold til valgmulighetene av farge, vanligvis trygge og klassiske farger – hvitt, sort og grått dominerer. Noremax produserer kjøkkenskapdører i hvilken som helst farge. Som kunde hos Noremax kan man velge farge blant hele NCS systemet for å kunne tilby den ønskelige fargen som passer perfekt inn i hjemmet. For et enda bredere utvalg, aksepteres også farger fra Jotun og Farrow&Ball. Dette gir uendelige fargemuligheter! Skapdørene til kjøkkenet kan med dette matches med de eksisterende fargene i innredningen – veggfarger, dekorative elementer eller fliser, eller enkelt ved kundens kreativitet. Bambusfronter kommer kun i to nyanser, Natural og Caramel.

Support til eiere av IKEA Faktum kjøkkenskapdører

Noremax tenker omfattende på deres kunder og forstår at mange har innredet kjøkkenet med IKEA Faktum fra flere år siden. Systemet støttes ikke lenger av IKEA selv og derfor kan ikke produkter kjøpes der, men Noremax har en løsning for denne kundegruppen også. Dette gjør at kundene slipper å erstatte hele kjøkkenet – enkelt ved å kun bestille skapdører til kjøkken fra Noremax sin Standard Kolleksjon, og kjøkkenet får et nytt spennende liv!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.