Mesh

”Det ultimate alternativet til standard vitrinedører”

Mesh fronter til Ikea kjøkk

Mesh er en del av vår eksklusive serie og presenteres i tre av våre klassiske og tradisjonelle design; Classic, Classic Style og Classic Max.

Mesh designet består av et metallmateriale som er perforert, det vil si at det er mange små hull med tette mellomrom som utgjør speilet i den klassiske fronten med diskré innsyn.

Mesh fronter til Ikea kjøkk
Mesh til IKEA - hvit farge

Designet Mesh passer utmerket om man ønsker vitrinedører uten glass. Med sin spennende og rustikke overflate skaper det en mer edgy stil.

Mesh designet består av et metallmateriale som er perforert, det vil si at det er mange små hull med tette mellomrom som skaper en front med diskré innsyn.

Mesh til IKEA - hvit farge
Mesh fronter til IKEA Bestå

En praktisk funksjon med Mesh er på TV-benker, hvor signalene vil overføres fra fjernkontrollen til dekoderen nettopp på grunn av materialet som tillater det!

Mesh Classic er laget av MDF beholder sin 45 graders vinkel i overgang fra ramme til speil. På denne fronten er speilet skåret vekk og erstattet med perforert metall. Hele fronten lakkeres deretter i valgfri farge fra Jotun, NCS eller F&B for å sette et personlig preg!

Mesh fronter til IKEA Metod
Mesh fronter til IKEA Metod kjøkken

Mesh Classic Style har en ramme laget av MDF med 90 graders vinkel mellom ramme og speil. Lakkeres i hvilken som helst farge og med tre ulike glansgrader

Mesh Classic Max har heltre ramme av ask med perforert metall i speil. Dersom fronten skal beises eller kun klarlakkeres vil metallet spraylakkeres sort eller hvitt.

Ved lakkering i heldekkende farge lakkeres også metallet i samme farge!

Mesh fronter til IKEA Metod kjøkken

MESH er tilgjengelig til:

KJØKKEN
IKEA
Metod

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.