METOD IKEA – la møblene dine samsvare med personlighet og stil

Det er ikke en hemmelighet at interiører vårt noen ganger trenger en liten forfriskning. Vi tilbringer hele livet i rom som skal representere den vi er og få oss å føle oss hjemme. Det er derfor vi ofte strever etter å få omgivelsene våre til å stemme godt med oss selv. Det finns en måte å endre ting uten å helt måtte erstatte alle møblene dine. Tilpass de elementene du allerede eier med hjelp av Noremax, som er ledende når det gjelder å finne effektive og bærekraftige løsning for møbelrenovering av Metod Ikea og Faktum serien.

Som norsk produsent tror vi virkelig på å tilby grundig design og intuitive løsninger som er produsert med omsorg og lever opp til den høyeste standarden. Alle delene er laget for å passe inn i skrogene til IKEA sine møbler. Erstatningsprosessen er utformet slik at det skal gå kjapt å være enklest mulig. På virkelig kort tid og med liten anstrengelse, er du i stand til å oppnå forbløffende og hakesleppende resultater. Alt med kraften av en liten endring.

IKEA- pålitelig alliert i streben for bedre leve

IKEA møbler har eksistert helt siden 1940-tallet. I flere tiår har selskapet utviklet nye løsninger for hjemmene våre, og konsekvent gitt måter for å enkelt gjøre livene våre lettere, mer komfortable og estetisk tiltalende- alt sammen til en fornuftig pris! Med tiden har IKEA møbler blitt et symbol på praktisk og bærekraftig svensk design. Merket praktiserer sine verdier og oppnår målet sitt for å sikre at alle fortjener en bedre hverdag. Vi få
Når vi tenker godt design og praktiske løsninger så tenker vi med en gang på IKEA.
Mange av oss er imponert over arbeidet til de innovative IKEA-designere som stadig viser oss hvordan vi kan dra full nytte av hver kvadratmeter.

Her på Noremax er vi opptatte av å bevise at det å dekorere hjemmet ikke trenger å være en overveldende og komplisert prosess- helt motsatt faktisk! Det skal alltid være et eventyr du ser frem til. Ta gjerne en titt på IKEAs kjøkkeninspirasjon for å inspireres.

Noremax tar noe bra (IKEA møbler) og lar deg være kreativ og sette ditt eget preg på designet med hjelp av et bredt spekter av design for alt eksteriør som dører, skuffer, sidepaneler, topp-paneler, sokker og dekorlister.

Noremax- få innredning til å bli morsomt igjen

Noremax er en utmerka måte å tilføre møblene dine ekstra personlighet på. Hvis målet er å transformere hjemmet ditt på en bærekraftig og elegant måte, kan du velge fra vårt brede utvalg av erstatningsbare deler, kompatible med IKEA-løsninger: kjøkkensystemer som Faktum eller Metod, PAX garderober eller Bestå oppbevaring. Ved å gjøre enkle endringer kan du forvandle et vanlig skap eller en trofast garderobe som du allerede har i hjemme. Effektivitet er nøkkelen. Vi tror ikke det er noen grunn til å komplisere livene våre. La oss bare spørre oss selv: Hva gjør et møbel unikt og skiller seg ut? Hva gir den definisjon? Uten tvil, møblenes ytre!

Helt enkelt vil en oppgradering av det ytre være en enkel handling, som å bytte fronter, skuffer, sidepaneler eller topp-paneler. Detaljer som nye håndtak eller bein kan også utgjøre stor forskjell.

Det brede utvalget av stiler, farger og teksturer er ment å gi deg en fullstendig kunstnerisk frihet til å forandre og forbedre hjemmet ditt. Du kan velge mellom mange unike design, for eksempel den klassiske og naturlige Bambus+ eller elegante Nordic+ serien. Det finns virkelig ingen grenser. Fra estetikk og farge til modell og finish- du er den som bestemmer utseendet til dine nye designete møbler.

Metod Ikea – et nytt kjøkken blir født

Kjøkkenet er et viktig rom i hvert hjem- hjertet. Det er et sted der alle skal føle seg trygge og velkomne. Det er her vi kommer for å lage mat, slappe av og sosialisere. Når rommet i tillegg er godt designet vil vi føle oss mer komfortable. Innredning er en investering som skal holde i mange år, og det er slik det skal være. Men det betyr ikke at vi ikke kan tillate oss en liten forandring nå og da. Spesielt når det gjelder overflater som tas i bruk daglig. Tenk hvor mye et nytt strøk maling kan gjøre på en vegg eller nye kjøkkenfronter på skapene dine.

Med Noremax løsninger kan du endre utsiden av Metod-møblene dine fullstendig. Vi vil alltid sikre at utvalget vi tilbyr består av elegante, tidløse og rimelige alternativer for ditt hjem. Valget av farge og design på produktet er opp til deg.

En viktig del av vårt oppdrag er streben etter å skape bærekraftige alternativer for renovering av interiør. Av den grunn, så lenge Metod-kjøkkenskapene er intakte og stabile og i stedet for å omorganisere hele kjøkkenet, kan du velge å bestille IKEA erstatningsdører fra Noremax. Det finnes måter å gi nytt liv til brukte møbler uten å bidra til unødvendig avfall, derfor er det med stor stolthet vi introduserer våre løsninger for deg.

Når du har valgt ønsket modell av IKEA erstatningsfronter og valgt det foretrukne betalingsalternativet ditt, bør levering være fullført innen 5 uker etter den første bestillingen. Hver og en av frontene dine blir produsert her i Norge.

Metod IKEA og Noremax – oppbevaring med stil

Hvis du allerede har Metod IKEA oppbevaringsenheter hjemme men du ønsker å gjøre dem mer tilpassede og attraktive for din smak, kan du velge erstatningsfronter og paneler fra en av våre egendesignete kolleksjoner. Å oppgradere skapet eller garderoben din kan være en optimal løsning, uansett om du pusser opp eller hjemmet ditt kun trenger et ansiktsløft.

Hvis du foretrekker rene og enkle linjer, er Basic serien noe for deg. Hvis du ønsker å addere et tradisjonelt og raffinert uttrykk til elementene dine, kan du gå for Classic Max designet. En elegant, ren look kan oppnås ved å velge frontene fra Nordic serien. For en moderne følelse, gå for Instyle.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.