OPPBEVARING GUIDE
Slik skaper du et perfekt rom

OPPBEVARING

 

Oppbevaringsskap kan du bygge basert på veggskap og høyskap fra METOD-serien fra IKEA.
Disse er tilgengelig i bredden 40, 60 og 80 cm med dybder på ca 40 cm. Våre fronter, både dører og skuffefronter, sideplater og benkeplater er tilpasset slik at du kan bygge drømmeskapet.
Det er viktig at du bruker veggskap og ikke benkeskap da disse er bygget forskjellig.
Vi anbefaler å bygge skap med så få stammer som mulig. Jo færre skapstammer man kobler sammen, jo mer stabile blir oppbevaringsmøblene.

IKEA veggskapstammer for METOD finnes i forskjellige høyder. Skapene kan stables oppå hverandre for å bygge et skap i ønsket høyde. Vi tilbyr sideplater i forskjellige høyder og disse kan også stables oppå hverandre på samme måte som skapene for å få bygget skap i ønsket mål.

OPPBEVARING GUIDE

Hvilket skap fra IKEA skal jeg velge til oppbevaring?

Man kan bygge skap med både dører og skuffer og man skal alltid bygge oppbevaringsmøbel fra så få skapstammer som mulig. For eksempel hvis man skal bygge et 120 cm bredt skap skal man helst velge to skap på 60 cm i stedet for tre skap på 40 cm. Du handler skapene hos IKEA og velger veggskap og høyskap fra METOD-serien.

Hvilke høyder finnes det på oppbevaring?

METOD veggskapstammer finnes i forskjellige høyder. Skapene kan stables oppå hverandre for å bygge et skap i ønsket høyde. Vi tilbyr sideplater i forskjellige høyder og disse kan stables oppå hverandre på samme måte som skapene for å få bygget skap i ønsket mål.

Selger dere benkeplater til oppbevaringsmøbler?

Ja, det gjør vi. Disse er laget fra samme materiale som frontene-MDF. Disse finner i forskjellige lengder: 40, 60, 80, 120, 160 cm.

Del ditt prosjekt med oss!

 

Kundetilfredshet er det viktigste for oss. Din tilbakemelding er derfor veldig verdifull for oss. Hvis du vil dele noen kommentarer med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Vi vil være veldig takknemlige hvis du deler bilder av ditt nye Noremax kjøkken med oss.

Del ditt ikea kjokken

Vil du samarbeide med oss?

 

Hvis du er arkitekt, interiørdesigner eller entreprenør, og du er interessert i å jobbe med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.