PAX garderobeplanlegger – Ta IKEA garderobe til neste nivå med Noremax

Garderobe er et av viktigste møblene i hjemmet. Lagringskomforten med å lagre klær, tilbehør og sko avhenger av dens smarte design. Så for mange det en viktig sak for hverdagen å gjøre så enkelt og komfortabelt som mulig. En funksjonell garderobe er imidlertid ikke alt – den skal også være stilig og avhengig av behov, diskret eller omvendt, å skille seg ut i rommet. Så kombinasjonen av IKEAs produktspekter og merverdien av Noremax er den perfekt match. Planlegg med PAX garderobeplanlegger, avslutt med Noremax.

PAX garderobeplanlegger – Magisk IKEA PAX system

IKEA garderober er et allsidig og fleksibelt produkt, takket være muligheten til å komponere tilpassende design, gjør det mulig for kunden til å skape en garderobe som passer perfekt i rommet og tilbyr tilnærmet ubegrensede muligheter for å ordne hyller, skuffer og skinner og er generelt super tilpasningsdyktig innsiden. I dette tilfellet er det absolutt verdt å bruke PAX garderobeplanlegger, som hjelper til med å designe hele garderoben med fokus på innvendig konfigurasjon i ditt komfortable hjem. Systemet velger automatisk alle elementene som trengs for å montere møblene på egen hånd.

Når du bruker PAX garderobeplanlegger, velger du først bredden og dybden slik at møblene passer perfekt inn i rommet de skal være i. Det er basen som gjør det mulig å ordne inni og slik lage et møbel som rommer alle klær og tilbehør.

Neste trinn er å bestemme nøyaktig hvordan innsiden av hver garderobe skal se ut. Hvor mange hyller skal få plass? Hvor stort bør avstandene mellom dem være? Hva og hvor mange skuffer vil vi legge til? Det er også viktig å bestemme deg for om du vil ha uttrekkbare skohyller eller statisk, belysning, skuffer for tilbehør eller utvidbare kleshengere til flere bruksområder i garderoben. IKEA gir mange interessante muligheter her. Normalt kan denne typen planlegging virkelig ta tid, men med PAX garderobeplanlegger er prosessen så automatisert og intuitiv som mulig.

I tillegg er PAX garderobeplanlegger et veldig praktisk verktøy som sikrer at når du legger inn en bestilling, vil du ha alle nødvendige komponenter for selmontering. Men innsiden av garderoben er ikke alt. Det er like viktig hvordan møblene ser ut innside så vel som utside. Selvfølgelig tilbyr IKEA også et utvalg av fronter eller dører. Men fargene og stilene som tilbys er ofte begrensede og matcher ikke alltid med resten av din boliginnredning akkurat slik du vil at den skal se ut. I dette tilfellet er det bare å bestille stammen og komplementer fra IKEA og erstatte dører og sider fra bestillingslisten og gå etter Noremax løsninger.

PAX garderobeplanlegger – Brukervennligheten til IKEA, skjønnheten i Noremax

Noremax tilbyr et bredt utvalg, slik at stoffet kan endre IKEA- garderoben og få det til å se ut som et helt nytt møbel. Med IKEA PAX garderobesystemer i tankene, har Noremax utviklet elleve forskjellige dørmodeller som kan tilpasses for å imøtekomme individuelle estetiske preferanser Basic- serien tilbyr ren og elegant enkelhet, noe som gjør den perfekt egnet for alle slags interiørstiler med sin klare design, og hvis kunden ønsker det, tillate integrasjonsgarderobe en slik at møblene smelter blender med resten av interiøret. Circle – serien er en modifisering av Basic som består av et freset diskret sirkulært håndtak. Nordic- serie slett som Basic, men med trestruktur. Du kan velge enten ask eller eik. Denne designen er tiltalende for alle som setter pris på skjønnheten i tre teksturert.

Mange er entusiaster av klassisk design, og derfor er det forskjellige design på den klassiske fronten Classic, Classic Max og Classic Style. De er preget av en dekorativ ramme (Classic med 45 graders vinkel, Classic Style med en 90 grades vinkel og Classic Max med et skrå panel og 45 grades vinkel). Classic Max er laget av askfinér med ramme av heltre ask Classic og Classic Style er av MDF).

De mest moderne seriene som er skreddersydde for IKEA garderober i Noremax-serien er Elegance, Empire, Escape, Moon og Ontime. Disse er kategorisert av utformingen av de dristige døråpningssystemet. Elegance har dører med diskre åpning plassert på den sentrale delen av fronten, som også er den faktiske dekorasjonen på selve døren. En lignende, men mer diskret løsning har blitt brukt i Escape, hvor det rektangulære grepet er mindre iøynefallende. På den annen side presenterer Ontime en elegant rektangulær utfresing, noe som får frontene en kraftig og offisiell utførelse.

Moon-serien på den andre siden har en original konkav sirkel som skaper en imponerende, moderne og dekorativ av garderobedøren. Ettersom det krever to dører for å få til sirkel formen, anbefales ikke denne modellen for en enkelt dør.

En ekstraordinær modell som tilbys av Noremax er Empire – en eksklusiv, futuristisk design tilbyr en glatt front med godt plasserte grip i midten omgitt av elegante hulrom som tilsammen gir en fantastisk og fremhevede effekt.

Styrken av farge og glans

Alle dører som tilbys av Noremax har en unik fordel – de kan males i alle farger (NCS, Farrow & Ball eller Jotun fargekoder). Dette betyr at Noremax dører kan fritt matche med andre møbler i rommet eller veggenes farge, dermed enten blendes inn i bakgrunnen eller være et særtrekk ved innredningen. Noremax gjør det også mulig for kunden å velge glansgrad, med tre typer av finish: Matt, silkematt eller halvglans. Når det gjelder serien Nordic og Classic Max, kan dører også behandles med klar farge eller / beis for å beholde den naturlige tre nyansen.

Noremax håndtak og knotter – som prikken over i-en

I tillegg til et bredt spekter av garderobedører, tilbyr Noremax også knotter og håndtak, som kunder kan dekorer med og få en fin siste touch. Totalt er det mer enn 20 forskjellige design – det er noe for enhver smak – fra distinkte Batman håndtak til mer subtile knotter laget av forskjellige materialer – metall, tre og i tillegg til skinn. Noremax brede produktsortimentet gjør disse subtile elementene til et godt supplement til all innredning – fra elegant og glamorøst til industriell, moderne eller skandinavisk stil.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.