Skreddersydde garderobedører- å fornye IKEA PAX har aldri vært enklere.

Avhengig av karakter og preferanser, har forskjellige rom og elementer en spesiell betydning for oss. De som elsker å lage mat og være en eksemplarisk vert kommer sikkert å legge stor vekt på innredning og funksjon på kjøkken og spiserom. For enkelte den viktigste stunden på dagen å slappe av på kvelden foran TV-en. Denne type av mennesker kommer uten tvil å se til å ha en komfortabel sofa og en avkoblingsplass. For enkelte, å andre siden den viktigste plassen i huset, garderoben- en plass der oppbevaring er Alfa og Omega for klær, tilbehør, smykker og sko. Det holder ikke bare med en stor garderobe- den må i tillegg være ordentlig utformet inni og må passe in med det resterende rommet slik at alt hører sammen. Alt dette kan gjøres enkelt og effektivt med IKEA PAX planleggere, uten å forlate hjemmet. IKEAs sortiment er veldig begrenset når det kommer til dørdesign og fargevalg. Det samme er det når det gjelder knotter og håndtak. Ved å bruke seg av Noremax vil du få utallige muligheter til å designe din egen garderobe som du ikke kan få noe annet sted. Derfor er det bra å starte med PAX planlegger for å planlegge PAX garderoben, for å siden supplere det visuelle med Noremax skreddersydde garderobedører, samt knotter og håndtak, som tilbyr nye muligheter. Naturligvis er Noremax bra selv for de som allerede har en IKEA PAX garderobe men som kjapt og lett vil ha muligheten og erstatte sine dører eller IKEA håndtak med nye og på så vis få til et enestående resultat.

En ny dimensjon av skreddersydde garderobeskap

Noremax produserer dører som er tilpasset IKEA PAX garderober. Sortimentet gjør at du kan lage dine egne skreddersydde garderobedører, og derfor designe din egen garderobe. For å oppnå dette trenger kunden bare å bestemme hvilken av de elleve tilgengelige modellene som passer best og deretter velge farge og glansgrad.

Med Noremax kan du velge hvilken farge som helst forutsatt at du har en NCS, Farrow&Ball eller en Jotun fargekode. Du kan i tillegg velge mellom tre forskjellige glansgrader- matt, silkematt eller halvblank, som i tillegg har en stor påvirkning på sluttresultatet. Sammen gir dette deg ubegrensete muligheter å matche garderoben med resten av innredningen og favorittstilen- uansett hvis du ønsker å oppnå en glamorøs, industriell eller skandinavisk stil. Gjennom å dra til nytte av de muligheter som Noremax tilbyr, kan din garderobe få et subtilt og diskret uttrykk, eller omvendt fange alles umiddelbare oppmerksomhet.

Begge disse forslagene kan oppfylles av Basic serien som takket vare sin enkle og stilrene design, gjør at både farge og glansgrad spiller en avgjørende rolle. Basic serien kan jevnføres med et hvitt papirark, der du kan gjøre hva du vil- skal garderoben din smelte inn eller bære en del av bakgrunnen eller skal den stikke ut og være et blikkfang med hjelp av en halvblank overflate og en levende farge. Naturligvis kan du i tillegg velge å legge til knotter eller håndtak for å gi garderoben en ekstra touch.

Circle og Nordic serien er en fortsetting på Basic-konseptet. Når det kommer til Circle, har kreatøren inført et subtilt, sirkulært håndtak, som ikke bare har påvirkning på det visuelle oppfatningen av garderoben, den tiltaler også alle som ikke vil montere knotter eller håndtak eller bruke push-open system. Nordic er derimot en modell som skiller seg fra Basic med askefaner, takket vare treets vakre tekstur vil trestrukturen bli synlig uavhengig på hvilken farge man velger. Med dette designet kan man bruke kun klarlakk med eller uten beis for å bevare den naturnære tonen. Dette anbefales varmt for alle som har fallenhet for den nordiske innredningstilen.

Classic, Classic Max og Classic Style dører retter seg, som navnet antyder – til entusiaster av en mer klassisk karakter. Denne type av dører defineres av den karakteriske 7 cm rammen på panelet, som skiller seg ut fra en modell til en annen. Når det gjelder Classic og Classic Style er det sammenhengende ramme med en vinkel mot panelet på 45 respektive 90 grader. Classic Max-rammen har også en vinkel på 45 grader, men det kommer med et ekstra faset panel. I tillegg bruker denne modell, likt Nordic også ask (på rammen) og askfaner (panel). Selv i dette tilfelle kan kunden velge å benytte seg av å bare bruke klarlakk (alternative en beisnyanse). Naturligvis kan man også få de spraylakkerte i valgfri farge.

Noremax har i tillegg designer dører som tilbyr en mengde ulike innfreste håndtak og grep. Disse er: Elegance, Ontime, Escape, Moon og Empire. Hver og en av de tilbyr en original og moderne design. Moon har for eksempel et mye karakteristisk stort sirkulært håndtak. Empire, en futuristisk design med innslag av art deco, som passer inn i mange soverom. Escape og Ontime er mer diskrete, mens Elegance tilbyr vakre og elegante grep.

Siste steg- knotter og håndtak

De fleste av Noremax dørmodeller til IKEA PAX garderober gir muligheten for å åpne og lukke uten behov for å bruke håndtak. Det finnes kunder som ønsker å kjøpe monterbare håndtak og da har vi mange valg her og. I dette tilfelle er IKEA-sortimentet ikke det eneste alternativet. Noremax tilbyr i tillegg et bredt og variert utvalg av valgmuligheter. Når det gjelder dører til IKEA PAX-systemet har Noremax mer enn 20 forskjellige knotter og håndtak i varierende størrelser og er laget av forskjellige materialer (metall, tre, til og med lær). I tillegg kommer mange av disse i ulike farger, som sammen gir kundene et bredt utvalg og muligheten å matche knotter og håndtak med resten av garderoben.

Mulighet å bestille vareprøver av skreddersydde garderobedører

Etter erfaring av at kunder iblant velger mellom forskjellige alternative tilbyr Noremax muligheten for å bestille vareprøve på valgt design og glansgrad. Siden Noremax tilbyr i prinsipp hvilken som helst farge kommer er frontene i showroom at variere, da det ikke er mulig å stille ut alle farger og nyanser. Det er dog mulig å bestille en prøve på ønsket farge fra Noremax slik at kunden kan ta med riktig farge hjem. Med dette gir det kunden muligheten at bestille en skreddersydd vareprøve som definitivt kommer å bidra til at ta riktig beslutning.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.