Tidløs design av kryssfiner kjøkkendører

Når du leter etter møbler til kjøkkenet kan det være verdt å starte med å velge en stil som viser veien for påfølgende valg for å skape et sammenhengende og harmonisk interiør. Når du står innfor et vanskelig valg, er tidløse klassiker eller original modernitet verdt å lete etter. Hjeminnredning kan være elegant og samtidig overraske med en innovativ aksent. Den virkelige skjønnheten og stilen på kjøkkenmøblene vil bli fremhevet av naturlige materialer som tilfører varme og komfort til kjøkkenet.

Når du leter inspirasjon på design for ditt naturlige kjøkken, gjør klassiske uttrykk som, vakkert eksponerte lag og moderne kvalitet, Nordic+ kolleksjonen til et valg verdt å vurdere. Kjøkkenfronter med kryssfiner av bjørk (med ask- eller eikefiner) fra Noremax, som inkluderer fire modeller, er laget av massivt naturmateriale som også har en funksjonell utforming og tåler tidens teste.

En perfekt miks av høyeste kvalitet i klassisk og moderne design

Inspirert av den skandinaviske ånden, utfyller Nordic+ design forskjellige stiler, og tilfredsstiller samtidig individuell designsmak uten å føles utdatert. Nordic+ serien karakteriseres av vakker, unik struktur og klassisk kvalitetsdesign. Denne serien kombinerer moderniteten som er verdsatt i nåtidens moderne hjem, med den klassiske følelsen av det naturlige og skandinaviske landskapet.

Bjørkekryssfinér med ask- eller eikefiner er praktiske og har iøynefallende struktur, noe som gjør det til et perfekt materiale for et moderne kjøkken med en touch av natur. Nordic+ serien har solide egenskaper, så vel som det vakre, naturlige struktur. Dessuten er Nordic+ kjøkkendører produsert i 19 mm tykk kryssfiner som tåler det fuktige miljøet på kjøkkenet. Hver kjøkkendør fra Noremax er forseilet med slitesterk klarlakk fra Akzo Nobel for å sikre holdbarhet, forbedret fuktbestandighet og fargebeskyttelse.

Allsidig bjørkekryssfiner er et populært materiale for fronter så vel som benkeplater og backsplash. Ytre lag med ask- eller eikefiner gir uttrykk for et pent formspråk og en naturlig trefinish. Nordic+ fronter som er klarlakkert eller beiset gir en myk og behagelig gylden tone som gir varme og struktur til rommet.

Det vakre med naturlig struktur og variasjon i forskjellige lag

De skreddersydde kjøkkendørene fra Noremax tilbyr et uendelig antall farger, beis og overflatebehandlinger, slik at du enkelt kan lage sofistikerte og vakre design. Kjøkkenfronter i kryssfiner kan beises (ask og eik) eller lakkeres i heldekkende farge (kun ask) for å passe til et spesifikt fargetema. Et siste strøk med klarlakk vil forsterke utseendet på naturlig tre. Du kan oppnå det naturlige utseendet på kjøkkenet til en mye rimeligere pris enn ved f.eks. tilpasning hos en møbelsnekker. Helt nye dørerstatninger for IKEA kjøkken fra Noremax kommer i et uendelig antall farger.

Du kan fritt velge hvilken som helst farge fra hele Natural Color System (NCS), Jotun eller Farrow & Ball. I tillegg finnes det tre typer glansgrader- matt, silkematt og halvblank. Askefinerte fronter kan males i ønsket farge og glans. Når det gjelder eik, så er disse ikke egnet for spraylakkering på grunn av dype porer og strukturer der fargen ikke trekker helt inn. For å beholde dess naturlige sjarm kan både ask- og eikefinerte fronter forseilas med kun klarlakk, ellers kan de også beises og behandles med klarlakk. Den solide og dekorative egenskapen til kjøkkenfronter i kryssfiner fra Noremax er de vakre og naturlige lagene av eik og askefiner. Farge- og nyanseforskjeller gjelder spesielt på fronter som er enten klarlakkert eller beiset.

For å tilpasse hjemmet akkurat etter ditt behov og personlige smak, kan Nordic+ kolleksjonen uten problem kombineres med andre design fra Noremax. Ved å kombinere naturlige fronter i kryssfiner med andre overflater i distinkte farger vil du oppnå en morderne vri på rommet. På den annen siden gir varmen fra naturlig kryssfiner på overskap i enten ask eller eik en behagelig kontrasterende struktur når du kombinerer disse med f.eks. benkeskap i Linoleum Circle eller Exit med utfreste håndtak.

Kjøkkenfronter i bjørkekryssfiner med enten ask eller eik gir varme, struktur og karakter til den endelige planløsningen.

Naturlige håndtaksløse kjøkkendører i kryssfiner – elegante og stilige

Nordic+ er et elegant design som skaper et moderne rom med en touch av natur, noe som er en av hemmelighetene til deres tidløse utseende. På grunn av en ren profil uten utstikkende håndtak på fronten, kan du få et design du vil elske i mange år fremover.

Håndtakløs kjøkkendesign, som skaper et estetisk og effektivt uttrykk, er godt likt av kunder som foretrekker den klassiske og moderne stilen. Dessuten oppleves fronten som slett og ekte grunnet mangelen av utstikkende håndtak. Det gjør at den vakre og unike strukturen på frontene (bjørkekryssfiner med ask og eikefiner) blir enda mer fremhevet. Det er én av de mange egenskapene som er karakteristisk for Nordic+.

Nordic+ Circle-serien har et utfrest sirkelformet grep i kjøkkenfrontens øvre/nedre hjørne. Elegance-kolleksjonen har derimot et rektangulærformet håndtak i toppen, sentrert på fronten. Et annet design med håndtakløs profil er Instyle-serien som har et horisontalt grep i frontens øvre kant langs med hele døren/skuffen, noe som bidrar til det enkle og elegante uttrykket. For å oppsummere forsterker håndtaksløse kjøkkenløsninger uttrykket for et estetisk og stilrent design.

Selv om du foretrekker kjøkkenskap med håndtak, bør Nordic+ Basic serien med en ren profil, tilfredsstille dine behov perfekt. Du kan velge mellom Noremax sitt utvalg av knotter og håndtak som inkluderer mer enn tjue modeller i forskjellige varianter, laget av ulike materialer (tre, metall, lær).

Det klassiske og elegante designet, med vakker og naturlig struktur gjør Nordic+ kryssfinerdører til et populært alternativ for erstatning til IKEA kjøkken. De skreddersydde dørene er helt kompatible med IKEA Metod skapfronter, og passer perfekt på dine kjøkkenstammer. Noremax gjør det også enkelt å oppgradere IKEA alternativ til PAX-dører.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.