Nordic

”Med sine slanke overflater og kule farger inspirert
av naturlandskap. Navnet Nordic er selvforklarende;
nordisk og minimalistisk design”

Nordic fronter til Ikea kjøkken

Produktserien er minimalistisk og ryddig, og den vakre ekstra teksturen gir produktene liv, mens de dempede nyansene tilfører rommet et mykt preg.

Ønsker du en annen fargenyanse uten at det går på bekostning av den naturlige fargestrukturen kan du enkelt velge en beisfarge som tilsetter pigmenter til treverket.

Likevel får du et møbel som ser både levende og varmt ut, og som passer perfekt med resten av innredningen.

Nordic fronter til Ikea PAX
Nordic Nordic fronter til Ikea kjøkken

EIK

Nordic er et fleksibelt design hvor du kan velge mellom ask- eller eik finér. Og ikke nok med det, du kan velge mellom 3 alternative overflatenbehandlinger!

For å beholde trefargen og strukturen kan den enkelt klarlakkeres, og for å endre fargenyansen kan dette gjøres med beis som tilsetter pigmenter i treverket. Siste alternativ er heldekkende valgfri farge som spraylakkeres på overflaten, men dette er kun mulig på ask da eik har veldig dype årringer

ASK

Nordic Kjøkkenfronter til IKEA Metod
Nordic Kjøkkenfronter til IKEA Metod

En av de største fordelene med denne produktserien er at den kan fungere hvor som helst, uansett om du har stor plass eller noe mer intimt.

I både moderne leiligheter og boliger med et mer tradisjonelt preg skaper Nordic design en stil som passer til enhver smak og personlige preferanse; det skinner virkelig i ethvert miljø.

Nordic fronter til IKEA PAX
Nordic fronter til IKEA Bestå

NORDIC er tilgjengelig til:

KJØKKEN
IKEA
Metod & Faktum

GARDEROBE
PAX

SKJENK
BESTÅ

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.