SLIK FUNGERER DET:

Du har eller planlegger å kjøpe en av følgende skapstammer fra IKEA

Vi har et bredt utvalg design av dører og skuffer, sideplater, topplater og sokler som er kompatible med disse stammene (hengsler og skuffeinnmat kjøpes fra IKEA)

For å bruke multimediaspilleren er det nødvendig å gi samtykke til lagring av cookies knyttet til spillertjenester (YouTube, Vimeo).
Jeg godtar

Om firmaet

For å bruke multimediaspilleren er det nødvendig å gi samtykke til lagring av cookies knyttet til spillertjenester (YouTube, Vimeo).
Jeg godtar

Noremax er et norsk firma med etablert produksjon i Norge. Vi forlenger muligheten til å kombinere lett tilgjengelige og fantasifulle Ikea løsninger med våre unike serier med fronter som i sum skaper unike sammensetninger og spennende design. Noremax leverer i alle verdens farger og med valgfri glansgrad.

Med vårt bidrag  kan du derfor skape unike kjøkken og møbler som ikke kan kjøpes noe annet sted.

Våre nyskapende løsninger og innovative muligheter er blitt verdsatt av både arkitekter og interiør spesialister.

Vårt mål er å lage produkter av høy kvalitet med et tidsriktig og elegant design.

Om produktet

Fronter levert av Noremax passer nøyaktig til alle skrog både fra Ikea sin FAKTUM og METOD serie. Alle fronter er klargjort for montering av hengsler på samme måte som fra Ikea. Hengsler leverer vi ikke da vi har spesialisert oss på design og leveranse av fronter.

Ved hjelp av våre fronter kan du dermed lage helt unike kjøkken, garderober og andre møbler. Montasje av våre fronter går enkelt og smertefritt men vi har også kontakter med firma som kan bistå med montasje om det er ønskelig.

Ikke Ikea fronter? Skulle du ha fronter som ikke passer til Ikea kan vi som regel også være behjelpelig med dette. Ta da kontakt på e-post: [email protected]

Noremax ønsker å ta de tradisjonelle Ikea møblene som kjøkken, garderober og tilsvarende til en ny dimensjon. Våre kunder skal vite at vi alltid strever etter å levere bedre produkter og tjenester til våre kunder.

La oss skape et tidsriktig og spennende design sammen!

Kontakt oss

[email protected]

Showroom: Kirkegata 20, 0153 OSLO

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.