VEDLIKEHOLD
Slik skaper du et perfekt rom

VEDLIKEHOLD GUIDE

Vedlikehold av fronter, sider og toppplater

Kjøkkenfronter, sider av skap og andre lakkede elementer; bruk en myk, fuktig klut og muligens et mildt vaskemiddel som såpe. Tørk grundig umiddelbart. Ikke bruk andre kjemikalier. Kjemikalier kan føre til misfarging og slitasje.

Alle fronter av tre som er behandlet med hardvoksolje kan bære preg av bruk over tid og krever ny påføring av produkt for å vedlikeholde overflaten.

Du kan derfor påføre matt hardvoksolje (OSMO) for å friske opp frontene når du ser at de begynner å bli litt blasse.

Vær oppmerksom på at Noremax-fronter ikke er motstandsdyktige mot riper fra kjæledyr, så reklamasjoner knyttet til dette vil ikke bli akseptert.

Vedlikehold av håndtak

Håndtak laget av kobber og messing får etter en tid en patina som er karakteristisk for disse materialene. Hvis du foretrekker perfekt polerte håndtak, anbefaler vi poleringsmidler for kobber og messing.

Vedlikehold av treben

Våre treben må kun vaskes med en fuktig såpevann. Etter rengjøring tørk grundig. Metallhåndtak og metallben – du bør rengjøre med milde rengjøringsmidler som såpe og vann. Etter rengjøring, la dem tørke.

Vedlikehold av Marmor Carrara

Marmor har relativt store porer, og flekker og misfarging kan oppstå. Rødvinsflekker setter seg ofte lett om benkeplaten ikke er impregnert.
Vi anbefaler på det sterkeste å impregnere benkeplaten i marmor Carrara med et impregneringsmiddel som egner seg til marmor. Dette for å beskytte mot smuss og misfarging. Dette er noe man lett kan gjøre selv ved å følge instruksjonen fra produsenten av impregneringsmiddelet.

For å bruke multimediaspilleren er det nødvendig å gi samtykke til lagring av cookies knyttet til spillertjenester (YouTube, Vimeo).
Jeg godtar
For å bruke multimediaspilleren er det nødvendig å gi samtykke til lagring av cookies knyttet til spillertjenester (YouTube, Vimeo).
Jeg godtar

Del ditt prosjekt med oss!

 

Kundetilfredshet er det viktigste for oss. Din tilbakemelding er derfor veldig verdifull for oss. Hvis du vil dele noen kommentarer med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Vi vil være veldig takknemlige hvis du deler bilder av ditt nye Noremax kjøkken med oss.

Del ditt ikea kjokken

Vil du samarbeide med oss?

 

Hvis du er arkitekt, interiørdesigner eller entreprenør, og du er interessert i å jobbe med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.