BESTÅ GUIDE
Slik skaper du et perfekt rom

Fakta om BESTÅ systemet fra IKEA

 

Med BESTÅ skrog fra IKEA kan du bygge skjenk eller høyere skap med hyller.
BESTÅ er tilgjengelig på IKEA i tre farger som er tre-imitasjoner: i hvit, mørk brun og nesten sort. De finnes i størrelser: (bredde x høyde i cm) 60×38, 60×64, 60×128, 60×192, 120×38, 120×64, 180×38 og 180×64. Alle er 40 cm dype.

BESTÅ skrog fra IKEA er også tilgjengelig i dybden 20 cm. Frontene våres passer til både 40 og 20 cm dype skrog, men topp-plater og sideplater er tilpasset for 40 cm dype skapstammer fra BESTÅ.

Om du ønsker å bygge et større skap enn de som er beskrevet kan du sette flere skap sammen. Dette gjør man ved å skru skapene sammen, side ved side. Skapene er mest stabile når man bruker færre skap som skrus sammen. Om man trenger et skap som er 120 cm anbefaler vi å bruke stammen som er 120 cm i stedet for å bruke to skap på 60 cm. Jo færre skapstammer man bruker, jo mer stabilt blir skapet.

Det er stor produksjon når det gjelder IKEA og derfor kan små forskjeller i størrelsen fra skap til skap forekomme. Det skjer ikke ofte, men hvis det skjer at skapene fraviker fra hverandre, for eksempel i dybden, så kan det synes litt på for eksempel topplaten eller frontene at de ikke ligger 100% likt. Om man bygger et skap med få stammer er det minimal sjanse for at dette skjer.

OBS! For maksimal stabilitet og trygghet anbefaler vi alltid å feste skapene til veggen.

BESTÅ GUIDE

Del ditt prosjekt med oss!

 

Kundetilfredshet er det viktigste for oss. Din tilbakemelding er derfor veldig verdifull for oss. Hvis du vil dele noen kommentarer med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Vi vil være veldig takknemlige hvis du deler bilder av ditt nye Noremax kjøkken med oss.

Del ditt ikea kjokken

Vil du samarbeide med oss?

 

Hvis du er arkitekt, interiørdesigner eller entreprenør, og du er interessert i å jobbe med oss, vennligst kontakt oss på [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Get 85% OFF on all our selected products
Get a Shocking Discount!
Check it out
Get a Shocking Discount!
Get 85% OFF on all our selected products
Check it out
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Subscribe Now