Skreddersydde dører til IKEA garderoberskap

Å designe en garderobe eller walk-in closet kan være en stor utfordring når man skal innrede på soverommet. Det finnes mange smarte og oppfinningsrike løsninger på hvordan man kan forvare klær, sko og tilbehør, men første steg vil så klart være å finne ut hvor stor garderobe som vil få plass i rommet. Hvis du ikke har noen begrensninger, anbefaler vi -jo større jo bedre, man kan aldri få nok med oppbevaring. Et mistak som vi ofte gjør er å misbedømme hvor mye plass klær faktisk tar og ender opp med å kjøpe en altfor liten garderobe. Dette er noe som blir spesielt merkbart når det begynner å gå mot vår og alle vinterklær og tjukke jakker skal tilbake inn i garderoben.

Det å ha en garderobe der ting kan henge pent og ryddig slik at man har god oversikt over hva man faktisk eier, det er en god følelse.

Så, som er avgjørende for den praktiske siden, bør du starte med å planlegge innsiden av garderoben og hvor mye plass du vil trenge. IKEAs kunder har det mye lettere fordi selskapets løsninger er veldig hjelpsomme og intuitive. Men før de kan ta seg av de fineste tingene, de skreddersydde dørene til IKEA-garderober, må de ta mange vanskelige beslutninger.

Innvendig design

For å gjøre dette effektivt må du besvare noen spørsmål: hvor mange klær må henges på kleshengere og hvor mange vil du brette? Hvor lange er klærne dine, for eksempel kåper og kjoler? Trenger du plass til å oppbevare undertøy, tilbehør og smykker? Trenger du mye plass til å oppbevare skoene dine? Er det plass i skapet for sengetøy, håndklær eller andre husholdningsartikler som støvsugere og strykebrett? Svarene på disse spørsmålene hjelper deg å avgjøre størrelsen på ditt garderobeprosjekt. Deretter bør du plassere skuffer, hyller og stenger slik at garderoben er behagelig å bruke. Gode generelle råd, spesielt når det gjelder større skap med mange skuffer, er å installere belysning. Dette gir ikke bare en imponerende effekt, men hjelper også med å finne det du leter etter.

Det er imidlertid ikke alt. Mens du designer en garderobe, kan du også gjøre mange feil som du ikke vil kunne angre etterpå. Du bør unngå smale hyller slik at de ikke passer til bestemte klær, for eksempel bukser, bluser eller store gensere. På den andre siden må du passe deg for altfor brede hyller, som er upraktiske da det kan være vanskelig å stable klær og kan risikere å bare bli rot når du legger dem inn eller tar dem ut. Dessuten betyr altfor dype hyller ubrukelig plass bak klærne. Altfør høye hyller er derimot upraktiske, fordi vi mister plassen over. Andre kjente feil når du designer en garderobe, er å kombinere plass til å henge kjoler og lange klær med plass til å henge korte. Dette fører til kaos, og det er vanskelig å finne de tingene du trenger for øyeblikket. Dessuten gir folk som planlegger sitt eget skap ofte for lite plass til å henge klær – du må huske at kleshengere også er tykke, og skjørthengere har spesielle klips – hvis klærne henger for tett, er det vanskelig å ta dem ut og noen delikate tekstiler kan derfor bli skadet. Det er også verdt å merke seg at for dype skuffer ikke alltid er praktiske – undertøy og sokker trenger ikke mye plass, det beste er å designe mindre / lavere skuffer: separat for truse, BH, sokker strømper og strømpebukser for bedre oversikt. Som du ser er et godt planlagt skap ikke så lett å oppnå. Heldigvis takket være IKEA PAX-løsningene er det lettere å designe din egen garderobe. For flere muligheter og designalternativ kan man bruke Noremax sine skreddersydde dører tilpasset IKEA garderober.

Noremax tilbyr frihet til å designe skreddersydde dører til IKEA garderoberskap

Til slutt må selv den best designet garderoben også se perfekt ut. IKEA-tilbudet er begrenset i denne forbindelse og oppfyller ikke alles smak. Noremax har de perfekte dørene tilpasset IKEA pax, som gir praktisk talt ubegrensede muligheter til å matche frontene etter eget ønske og forventninger. Kunder som bruker Noremax, kan velge farge og glans praktisk talt fritt. Dette betyr at du virkelig kan lage en skreddersydd garderobedør. Selskapets utvalg inkluderer et bredt spektra av PAX-dører i Linoleum Circle er tilgjengelig i 20 utvalgte farger. Noremax skreddersydde dører til IKEA garderober – med tolv forskjellige modeller. Fra stadig stilige klassikere, til glatte, splittede mønstre med forskjellige håndtaksløse alternativ og dekorasjoner.

Den siste detaljen- knotter og håndtak

Når man vurderer utformingen av en garderobe, kan man ikke glemme knotter og håndtak. Selv de perfekte skreddersydde dørene til IKEA-garderobeskap trengte den rette sluttfinishen. Dette er også praktisk og viktig når det gjelder å forme det endelige utseendet. I tilfeller der garderober, på grunn av størrelsen på dørene, fungerer trykkåpningssystemer vanligvis dårlig. Så, en komfortabel og praktisk knott er mer ønskelig enn med andre møbler. Riktig valg av knotter vil definere stilen godt og samtidig dekorere døren. Noremax tilbyr over femti forskjellige knotter og håndtak. De er tilgjengelige i forskjellige fargevarianter og er laget av forskjellige materialer som gir kundene utallige muligheter.

Skreddersydde dører for IKEA garderober – avslutningsvis

Som du kan se, er prosessen med å velge og designe en garderobe en trinnvis prosess og bør være gjennomtenkt. Heldigvis svarer selskaper som Noremax på kundenes behov. Dette gir PAX-systemeiere praktisk talt ubegrensede muligheter til å tilpasse sine egne dører til IKEA-garderobestammer. Som et resultat, ved å bruke populære standard IKEA-løsninger, gir Noremax muligheten for en skreddersydd, original og unik garderobe for å dekorere soverommet med.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.