Oppgrader din IKEA dører med Noremax

Tanken på å renovere eller forandre hjemmeinnredningen kan forårsake en hel del hodepine. Alle som har erfaring vet at det er utakknemlig, tidkrevende, ofte rotete og dyrt. Det er grunnen til at denne avgjørelsen ofte blir utsatt til møblene nesten kollapser og du blir nødt til å ta tak i den tilslutt. På grunn av dette er vi ofte frustrerte over omgivelsene våre. Innredningen ser ikke presentabel ganske enkelt, og vi føler oss ukomfortable i vårt egent hjem. Folk som har møbler boligen sin med IKEA- produkter, kan forvandle hele leiligheten eller huset fra kjøkkenet til soverommet og stuen – raskt, enkelt og med et godt budsjett. Dette kan gjøres ved ganske enkelt å bytte ut IKEA- dører med nye, som kan gjøres raskt og effektivt av deg selv. Det er viktig å merke seg at det ikke er behov for å bruke IKEA-dører, som noen ganger legger begrensninger i form av design og fargevalg. Noremax er den ideelle løsningen i tillegg til å gi møblene dine kjøpt på IKEA et nytt og personlig utseende Noremax tilbyr perfekt for IKEA skap, garderober, skjenker og oppbevaring.

Med Noremax kan du nå fornye kjøkkenet uten noen problemer!

Å planlegge og designe et kjøkken er en oppgave som krever mye ansvar. I motsetning til andre rom i leilighet eller hus, bør dette rommet være så funksjonelt som mulig, noe som gir deg full glede når du lager mat og smidig rengjøre. Stedet skal også være attraktivt, slik at det gleder øyet og gir mulighet for skulte skap fylt med kjøkkenutstyr, tilbehør, servise og matprodukter. Kjøkkenmøbler er også den mest sårbare for mulige skader- fra høye temperaturer, vann og damp, gryter og oppvask. I denne situasjonen kan du som har IKEA kjøkken stole på Noremax, som tilbyr fire serier av dører for Metod skap: Basic, Bambus +, Nordic + og Mesh. Takket være den store valgmuligheten av farger (alle Natural Color System (NCS), jotun eller Farrow&Ball fargepalett) og tre forskjellige glansgrader: Matt, silkematt eller halvblank, gir vi våre kunder en ubegrensede alternativer for å designe sitt kjøkken. Bestill kjøkken skapdørene du drømmer om, og takket være et raskt og enkelt monteringssystem gir kjøkkenet et helt nytt, friskt utseende på kort tid. Ikke nok med det, Noremax tilbyr også kjøkken for de som har IKEA Faktum– systemer, slik at selv dem kan oppdatere kjøkkenet sitt uten å måtte erstatte alt.

Løsninger for andre rom

Noremax skaper ikke bare løsninger for IKEA kjøkken – firmaets sortiment er mye større og gir deg mulighet til å fornye mange ander IKEA møbler brukt i andre rom. Dette er garanti for en rask, rimelig og effektiv interiøroppdatering i hele leiligheten/huset. Hvis du oppdager at du mangler noen møbler, kan du enkelt bestille IKEA stammer. Men når du velger fronter og sider, bestiller du det fra Noremax for å få et mer originalt design med ditt personligpreg.

IKEA dører – Pax garderobe

Pax garderobe er blant de mest kjente IKEA produktene på markedet. Systemet er kjent for sin uendelig lagringsmuligheter for hyller og skuffer, slik at klær og tilbehør lett kan skjules på akkurat det stedet du vil ha dem. Med IKEA PAX -planleggeren kan du designe drømmegarderoben din på en smart og intuitiv måte. Systemet vil velge alle andre produkter som trengs for å sette sammen møbler (Slik som hengsler, kurver og skinner). Dessverre er utvalget av IKEA PAX garderobefronter begrenset og appellerer ikke med alle. Selvfølgelig er det en viktig faktor ettersom det er en av verdi for den visuelle oppfatningen av garderoben. Derfor vil Noremax, ved hjelp av et bredt spekter av ulike IKEA PAX garderober dører, gi kundene helt nye designmuligheter. I dette tilfellet, når du bruker IKEA PAX planleggeren, fjerner du bare IKEA dører fra listen og bestiller dem separat fra Noremax.

Noremax tilbyr totalt av 11 unike modeller av garderobedører: Basic, Circle, Classic, Classic Max, Classic Style, Elegance, Empire, Escape, Moon, Nordic og Ontime. Hver og en av de er tilgjengelig i praktisk talt alle farger (NCS, Farrow&Ball eller Jotun fargekode). Kundene har også et valg mellom ulike glansgrad som bruker som en avsluttende finish på frontene – du kan velg mellom matt, silkematt eller halvblank. Noremax tilbyr ikke bare dører, du kan også bestille dekksider og sokkel i samme farge som frontene. Dette gjør PAX garderobe med Noremax støtte, ser helt ulike ut. Dette er komplett løsning som åpner for å skape en uendelig mulighet for innrednings design.

IKEA dører – Bestå skjenk

Bestå skjenk er like populær og praktisk som PAX garderobesystem. Disse møblene kan brukes fritt som oppbevaring i stuen, soverommet eler i gangen. Fungerer også veldig bra som mediemøbler. Det brede spekteret av muligheter som Bestå skjenker gir en høy prisverdig – kunder har enorm av frihet til å kombinere individuelle moduler for å lage løsninger tilpasset sitt innerdingsbehov. Kunden trener imidlertid ikke nøy seg med tilgjengelig design og finish på selve møblene. IKEA dør dedikert passerende systemer er svart begrenset.

Med Noremax er det mulig å velge mellom de seks ulike seriene av dørene: Basic, Classic, Cube, Elegance, Nordic og Ontime. I dette tilfelle kan Bestå også dra nytte av den store fordelen med Noremax konseptet friheten til å velge ønsket farge. Selskapet gir kundene hele Natural Color System (NCS) fargesystem. Noremax godtar også Jotun ang Farrow&Ball fargekode eller navn. Kundene kan også velge mellom 3 ulike glansgrad- matt, silkmatt eller halvblank. Summen av alle disse mulighetene gjør at kunden virkelig kan innrede på den måten man ønsker. Dørene som tilbys av Noremax er tilgjengelig i alle størrelser av Bestå- serien, Det vil si: 60 x 38, 60 x 64, 60 x 128, 60 x 192, 30 x128 og 30 x 192cm. Dørene som tilbys av Noremax passer perfekt uansett om Bestå skjenk vil stå på bakken, på bena eller henge.

Når det gjelder Bestå skjenker, tilbyr Noremax også sider og topper for å sikre at hele skapet har samme farge og struktur, som dører. Kunder kan også bestille steintopper laget av Marble Carrara.

Oppbevaring bygget på Metod-skap

Noremax har også løsninger for å endre oppbevaringsmøbler som er tilgjengelig hos IKEA. For METOD oppbevaringsenheter og skap er det ni Noremax dørmodeller tilgjengelig: Basic, Circle, Classic, Classic Max, Classic Style, Elegance, Instyle, Nordic og Ontime. Om med resten av Noremax- serien, passer de perfekt i alle IKEA METOD møbel, størrelser og er tilgjengelige i alle farger, kan også bestille med i matt, silkematt eller halvblank.

Dette viser hvordan Noremax er fleksibel og perfekt tilpasset behovene til alle som har IKEA møbel og IKEA entusiaster. Noremax utvider hele tiden dette sortimentet ved å kunne gi kundene en unik mulighet til å skape eksepsjonelle og eksklusive IKEA-møbler som er en dekorasjon for hvert hjem.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.