IKEA Bestå skjenk – Oppgrader din stue eller ditt soverom

Mange tror at stuen er det rommet i hjemmet som skal vises frem mest. Det er hit vi inviterer gjester og ikke minst tilbringer en stor del av fritiden med familie. Så la oss gjøre det slik at utseendet på stuen oppfordrer til dette. Hvis du er eier av en IKEA Bestå skjenk men ønsker å gjøre en liten oppgradering i din stue eller på ditt soverom så kan vi hjelpe deg med dette. Du behøver ikke å kjøpe den nyeste IKEA Bestå skjenken for å gjøre en synlig endring i rommet. Alt du trenger å gjøre er å erstatte IKEA dører og sideplater, som vi produserer etter dine preferanser. Husk at med oss kan du endre ditt IKEA kjøkken på den samme enkle måten.

Nye fronter til IKEA Bestå skjenk – hvorfor det er verdt det?

Se hva du kan oppnå ved å erstatte IKEA dører med våre nye IKEA Bestå fronter til skjenk.

Moderne stue og soverom

Hvis du kjøpte IKEA Bestå skjenken din noen år tilbake, har den nok noen bruksmerker eller er kanskje ikke så stilig nå som den var da. Du kan enkelt erstatte Bestå skjenk med noe som møter den siste trenden, ved å enkelt kun erstatte IKEA dører. På denne måten kan du også oppgradere ditt kjøkken.

Rimeligere

Det å kjøpe den nye Bestå skjenken kan betraktes som en utgift. Ved å kjøpe Noremax fronter som erstatter kun dører og sideplater, kan du spare penger som kan brukes på å erstatte andre møbler som sofa til stuen eller nyere enheter til IKEA kjøkken, som kan oppfriskes nokså enkelt.

Mer komfortabelt

En omfattende renovering betyr mye arbeid. Det å erstatte kun dører og sideplater tar ikke lang tid. I tillegg kan deler til din Bestå skjenk leveres direkte på døra di. Du behøver ikke engang forlate hjemmet og bruke tid på shopping eller tenke på å arrangere transport. På en ordre kan du også motta dører til ditt kjøkken eller andre produkter.

Rask renovering

Om du er en av de travle typene vil du nok like muligheten til å kun erstatte dører og sideplater på din IKEA Bestå skjenk. Demontering og montering er ekstremt enkelt og sparer masse tid. Kanskje du blir fristet til å gjøre samme renovering på ditt IKEA kjøkken eller andre rom i hjemmet?

Unik IKEA Bestå skjenk

Ønsker du at IKEA Bestå skjenken din skal være unik? Det finnes ikke noe enklere enn å erstatte frontene. Vi produserer dører og sideplater på bestilling, som har et spesifikt design, farge og tekstur. På samme måte kan du gjøre ditt kjøkken mer personlig. Skap IKEA møbler som enhver gjest i hjemmet vil legge merke til umiddelbart.

De samme målene

Vi produserer dører og sideplater som perfekt matcher størrelsen på din IKEA Bestå skjenk eller ditt IKEA kjøkken. Dette er på grunn av at våre fronter passer som dører og sideplater er målt etter IKEA’s originale tegninger. Alt du behøver å gjøre er å fortelle oss hva slags type kjøkken du har.

Et stort utvalg av tilbehør

Ønsker du å gi din IKEA Bestå skjenk en elegant finish med stilige håndtak eller knotter? I vårt sortiment kan du finne interessante design til alle dører. Vi har også en kolleksjon med håndtak og knotter til ditt kjøkken. Finn ut hvor mye eleganse disse små elementene vil gi møbelet ditt.

Høy kvalitet

Våre IKEA dører og sideplater til din IKEA Bestå skjenk vil vare i årevis. Vi produserer de av solide materialer, som vi forsegler med lakk. Du får ikke dårligere kvalitet på møblene i tillegg til at du bruker mindre penger på å friske opp ditt kjøkken eller stuen.

Gratis tips

Ikke glem at du kan referere til vår blogg, bildegalleri og oss når du ser etter inspirasjon og råd til å velge nye fronter til din Bestå skjenk eller ditt kjøkken. Det er også verdt å bruke verktøyene som IKEA PAX planlegger eller IKEA PAX garderobe for å effektivisere planleggingen av rommet.

Individualisert IKEA Bestå skjenk

Med oss bestemmer du hvordan dine nye dører til Bestå skal se ut. Er du på utkikk etter en sofistikert fargepalett? Alt du behøver å gjøre er å oppgi NCS, F&B eller Jotun fargekode slik at vi kan produsere våre fronter som erstatter dører. Vi kan lakkere de i ønsket farge og tre ulike glansgrader å velge blant. Vi kan også behandle de med kun klarlakk for å bevare den naturlige trefargen. Det er også et alternativ å beise våre dører og behandle de med klarlakk på toppen. En hvilken som helst IKEA Bestå skjenk kan oppgraderes med stilige håndtak og knotter. Vi er veldig stolte av de positive tilbakemeldingene fra våre kunder som har modernisert deres kjøkken eller Bestå skjenk ved å bruke våre dører.

Levering av IKEA Bestå skjenk

Praktisk levering av fronter til Bestå skjenk er en av faktorene som vil oppmuntre deg til å bestille. Vi sender våre dører som er produsert i Norge, og leverer til døren din innen max 5-8 uker. Du behøver ikke bekymre deg over transportsikkerheten, vi sørger for at produktene er godt innpakket. Vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige fraktselskap. Risikoen for at våre dører blir skadet under frakt er svært liten. Vi gjør vårt beste for at våre kunder kan nyte deres oppdaterte skjenk og kjøkken over lengre tid.

Behøver du assistanse med bestillingen din eller har du kanskje flere spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss: [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.