Nordic Walnut – Pax Garderobe

kr 0,00

Omfavn naturen i ditt interiør med vårt tilskudd til Standard Kolleksjonen, Nordic Walnut! Med sin valnøttfinerte overflate skaper det et fokus på den dristige teksturen til valnøtten. Hver front vil ha et unikt uttrykk og du kan skape både en moderne og rustikk stil med dette designet. Legg til favorittdetaljene dine eller la frontene tale for seg selv. Uansett er vi sikre på at du vil elske Nordic Walnut like mye som oss!

Fronter og sideplater i Nordic Walnut kan behandles på to forskjellige måter:

1. Klarlakk for å beholde den naturlige trenyansen.
2. Hardvoksolje for å beholde den naturlige trefølelsen og nyansen.

Materiale: Laget av MDF dekket med valnøttfiner

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i halvblank, silkematt og matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.

Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid

Tykkelse: 16 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Klarlakk eller hardvoksolje
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

Vennligst les viktig informasjon om trestruktur under FAQ.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4833 kr
  • 4833 kr
  • 5381 kr
  • 5381 kr
  • 8214 kr
  • 9048 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4833 kr
  • 4833 kr
  • 5381 kr
  • 5381 kr
  • 8214 kr
  • 9048 kr

  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2440 kr
  • 3131 kr
  • 3655 kr
  • 4607 kr
  • 1083 kr
  • 786 kr
  • 893 kr

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av skapstammene. Hensikten med sideplatene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Sideplatene fra Noremax er laget av samme materiale som frontene og er behandlet med samme slitesterke lakk. Tykkelsen på sidepanelene til Nordic Walnut er 16 mm, men kan variere +/- 1 mm.

  Skulle du ha behov for sideplater i størrelser som ikke finnes i standardutvalget, er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og deretter kuttes ned til størrelse. Sideplatene kan også brukes til andre formål som hyller og innredning for å nevne noe.

  Sideplater for å dekke Ikea pax garderobe

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke stammen, tykkelsen på fronten (døren) pluss noen mm for å kunne tilpasse platen til veggen/gulvet som ofte viser seg å være ujevnt. Sideplater kan alltid tilpasses ved å kappe sidene som vender mot vegg, tak eller gulv.

  Sideplater monteres fra innsiden av skapet ved hjelp av monteringsskruer. Skruer følger ikke med, så vi anbefaler å bruke vanlige monteringsskruer som kan kjøpes separat eller direkte hos oss.

  Vær oppmerksom på at dimensjonene på sidepanelene våre er rundet opp til nærmeste cm. Vennligst les mer under vår FAQ.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 940 kr
  • 833 kr
  • 738 kr

  Noremax sokkel vil erstatte den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at de små delene av de originale garderobesidene vil bli eksponert. Du kan sjekke den faktiske sokkellengden under det blå spørsmålstegnet ved siden av produktet.

  Du kan enten bestille våre 4 cm forlengede dører som dekker det meste av sokkelen eller du kan male de synlige sidene med vår 100ml malingskrukke som kan kjøpes med dørene dine, men vi kan ikke garantere at det ferdige resultatet blir helt identisk siden materialet til kadaveret er forskjellig fra våre dører.


  • kr
  • 10 kr


  Velg lakk type og glans

  Standard lakk – silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris
  Polyuretanlakk - kun silkematt glans - 20% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra hardvoksolje til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra hardvoksolje kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 179 kr

Nordic Walnut til Pax og Linen garderobeskap

Nordic Walnut er et nytt tilskudd i vår Standard kolleksjon tilpasset Pax og Linen. Både fronter og sideplater i dette designet er produsert av 16 mm tykk finert MDF. I motsetning til de andre Nordic designene, har Nordic Walnut, som navnet antyder, finér laget av valnøtt i stedet for ask eller eik.

Nordic Walnut-designet er perfekt hvis du ønsker å fremheve den naturlige trestrukturen til valnøttfineren. Du kan velge å få dine Nordic Walnut-fronter behandlet med klarlakk eller med hardvoksolje.

Ved å velge klarlakk beholder du treets naturlige tone, og viser de tydelige porene og årringene som dette materialet tilbyr. Her kan du velge mellom 3 forskjellige glansgrader. Hardvoksolje gir treoverflaten det mest naturlige utseendet og etterlater en matt finish.

Begge overflatebehandlingene fokuserer på å få frem de eksklusive og naturlige egenskapene til valnøttfineren og tillate valnøtten å være et uttrykk i seg selv i ditt interiør.

Hvorfor velge Nordic Walnut?

• Den naturlige teksturen og strukturen til disse frontene gir hver kunde et veldig unikt og eksklusivt design.
• Ideell for alle som foretrekker et moderne nordisk design laget av naturlige materialer.
• Kompatibel med IKEA PAX og vårt Linen garderobesystem.
• Velg mellom klarlakk eller hardvoksolje.
• Nordic Walnut fronter og sideplater er produsert i 16 mm tykk finert MDF.
• Behandlet med slitesterk lakk fra Akzo Nobel for lengre levetid.
• For din sikkerhet tilbyr vi 2 års garanti på alle våre produktserier.
• Tilgjengelig i tre glansalternativer; Matt (glans 10), silkematt (glans 20) eller halvblank (glans 40)

Nordic Walnut kan matches på flere forskjellige måter for å passe dine personlige behov og preferanser. Designet kan bli et dristig statement i ethvert interiør eller smelte sammen med andre eksisterende elementer.
Uansett hva visjonen din måtte være, er vi her for å hjelpe deg med å gjøre den til virkelighet. Hvis du foretrekker at Nordic Walnut-designet skal være midtpunktet i interiøret ditt, kan du velge å ha det for seg selv i enten en klarlakk med den glansen du velger, eller en matt hardvoksolje. Disse alternativene vil fremheve den naturlige strukturen til valnøttfineren.

For å skape mer variasjon og visuell interesse kan du velge å kombinere Nordic Walnut-designet med et komplementært design. Hvorfor ikke legge til noen geometriske former med vår Diamond eller Wonder-design, eller kanskje gå i en mer tradisjonell retning med vårt Classic Style design. Alle er tilgjengelige i hvilken som helst farge du ønsker fra NCS, Jotun eller Farrow&Ball.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av møbeltilbehør, inkludert håndtak. Du kan velge mellom ulike design og materialer for å være sikker på at du finner det perfekte alternativet som matcher stilen din. Leter du etter en diskré knott eller et uttrykksfullt håndtak? Sjekk vårt utvalg av håndtak og finn noe som vil fremheve dine Nordic Walnut-fronter enda mer.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.