Classic Frame – Pax Garderobe

kr 0,00

Classic Frame er laget av ask- eller eikefiner med ramme i heltre. Dørene har en tykkelse på 21 mm og karmen som er 10 cm bred gir et vakkert og solid uttrykk.
Naturmaterialet på disse garderobefrontene er slitesterkt, motstandsdyktig mot riper og tilbyr et bredt utvalg av nyanser som gir deg uendelige muligheter til å skape et unikt design.

Fronter og sideplater i dette designet kan behandles på tre forskjellige måter:
1. Ask kan lakkeres i ønsket farge og glans. På grunn av eikens dype porer er den ikke egnet for lakkering i heldekkende farge,
2. Både ask og eik kan leveres i kun klarlakk eller Hardvoksolje på overflaten for å beholde den naturlige trenyansen.
3. Både ask og eik kan beises og behandles med klarlakk på toppen.

Materiale: Ask- eller eikefinert MDF. Rammen er laget av heltre ask eller eik.

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i halvblank, silkematt og matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.

Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid

Tykkelse: 21 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Little Greene, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 6988 kr
  • 6988 kr
  • 7798 kr
  • 7798 kr
  • 11286 kr
  • 12310 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 6988 kr
  • 6988 kr
  • 7798 kr
  • 7798 kr
  • 11286 kr
  • 12310 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2440 kr
  • 3131 kr
  • 3655 kr
  • 4607 kr
  • 1083 kr
  • 786 kr
  • 893 kr

  Sideplatene er normalt bredere enn selve stammen for at den skal dekke stammen og tykkelsen på fronten i tillegg til et par mm for å kunne justere sideplaten etter skjevt gulv eller vegg.

  Sideplatene kan selv tilpasses ved å kappe sidene som står mot vegg eller gulv. Sideplater bør monteres fra innsiden av stammen ved å bruke monteringsskruer. Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat.

  Sideplater for å dekke Pax-stammen

  Sideplater er plater som monteres utenpå stammen og skrus fast fra innsiden av garderoben. Her kan du bruke eksisterende skruehull på innsiden av stammen. Pass på at skruene dine ikke er for lange når produktene våre monteres, spesielt dersom det brukes forskjellige skruer.

  Det er naturlig å velge samme farge på sideplater som på frontene. Sideplatene er laget av 12 mm MDF dekket med ask eller eikefiner og behandlet med samme lakk som fronten.

  Skulle du ha behov for sideplater i størrelser som ikke finnes i standardutvalget, er det vanlig å bestille større sideplater som deretter kappes ned til ønsket størrelse.

  Vi kan lage skreddersydde sideplater for deg om nødvendig, men dette vil komme med en ekstra kostnad.
  Sideplatene kan også brukes til andre formål som hyller og innredning for å nevne noe.

  Classic Frame sideplater har IKKE rammer. De skal leveres slett med naturlig trestruktur, slik som vårt Nordic design.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 940 kr
  • 833 kr
  • 738 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.


  Heldekkende farge er kun tilgjengelig for Ask.  • kr
  • 30 kr
  • 10 kr
  • kr
  • kr
  • 30 kr
  • 10 kr

  Fargekode på beis

  Nordic fronter kan beises i stedet for å spraylakkeres i heldekkende farge. Beis er pigmenter som trekker inn i treverket slik at det blir gjennomfarget og trestrukturen kommer mer eller mindre frem avhengig av valgt farge (på mørke farger blir det mindre fargespill). Årringer og porer blir ofte mørkere og fargenyansene på treverket kommer frem.  Huk av for den beisen du ønsker. Merk at fargene kan oppleves annerledes på skjermen enn i virkeligheten. Dersom du er i tvil om fargen er den ønsker kan du bestille en vareprøve. Ønsker du en annen farge enn vist nedenfor kan du fylle inn fargekode i feltet under. Du velger glansgrad i steg 2.

  Eks. en beisfarge fra Jotun Lady Pure Nature:
  Velg lakk
  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge
  • kr

  På grunn av en mer kompleks produksjonsprosess for farger i Little Greene-paletten, vil en ekstra avgift på 3000 NOK bli pålagt.

  Før du velger en farge fra Little Greene, vennligst ta kontakt med oss for å bekrefte tilgjengeligheten. Little Greene arkiverer periodisk visse farger, og vi kan kanskje ikke ha prøver til matchingformål. Din forståelse og samarbeid blir sterkt verdsatt.

  Populære fargealternativer:

  NCS-kode er et internasjonalt Naturlig Fargesystem som nøyaktig kommuniserer fargene vi ser for å angi presise farger. Ethvert malebutikk vil ha en NCS-indeks slik at du kan sjekke og velge fargen du liker. De kan også lage en malingsprøve med din valgte farge. Vennligst sjekk vår BLOGG for mer informasjon.


  Velg lakk type og glans

  Standard lakk – silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris
  Polyuretanlakk - kun silkematt glans - 20% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra beis til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra beis kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 202 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra hardvoksolje til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra hardvoksolje kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 179 kr

Det er mange grunner til at IKEAs Pax garderobeserie er så høyt verdsatt. Du har mange alternativer når det gjelder å velge størrelse og hva slags interiør innsiden av garderoben skal inneholde. Pax er dessverre ikke tilgjengelig i så mange forskjellige materialer, finish og farger som man måtte ønske seg. Noremax går inn i markedet for å levere skreddersydde garderobedører i et bredere utvalg av oppdaterte designutgaver. En av de nyeste designene kalles Classic Frame.

Classic Frame designet vil forvandle ditt IKEA Pax-garderobe system fullstendig

Classic Frame er det ideelle designet for alle som setter pris på et slitesterk design av god kvalitet. Enten du ønsker å fornye eller oppgradere garderoben, vil Classic Frame-dører til IKEA Pax bringe både varme og et eksklusivt uttrykk til rommet. Med en livlig trestruktur og vakker innramming, blir den et perfekt komplementært element til interiøret ditt. Med en bred 10 cm ramme og et skråpanel, Classic Frame garderobedører gir en distinkt karakter til ethvert rom i hjemmet ditt. Classic Frame er laget av MDF i kjernen dekket med eget valg av ask eller eikefiner og 21 mm tykke rammer i massiv tre. Alle våre skreddersydde garderobedører er kompatible med IKEA Pax garderobeskap og med muligheten til å tilpasse fargen, kan du virkelig skreddersy dine nye dører til hjemmet ditt. Du kan gi oss en fargekode fra NCS, Jotun eller Farrow&Ball, så klargjør vi garderobedørene dine akkurat som du ønsker. Vi leverer dørene dine med forhåndsborede hengselhull for å gjøre monteringsprosessen enkel. Med sterke materialer i kjernen og muligheten til å tilpasse og justere garderobedørene dine etter eget ønske, med vår Classic frame er det uendelige muligheter til å designe interiøret i egent hjem.

Skreddersydde garderobedører for IKEA PAX garderobesystem. Hvorfor velge Klassisk rammedesign?

• Kompatibel med IKEA Pax garderobeskap
• Velg hvilken som helst farge fra NCS, Jotun eller Farrow & Ball til dine Classic Frame-fronter i ask.
• Velg ask eller eik i dens naturlige fargetone eller la dem beises i en av våre 12 beis.
• Perfekt valg for alle som setter pris på slitesterke trefronter
• 2 års garanti
• Classic Frame er produsert i ask eller eik med både heltre og MDF i kjernen.
• Tilgjengelig i tre forskjellige glansnivåer; matt (10 glans), sateng (20 glans) og halvblank
(40 glans)
• Noremax toppskap til garderobe kan brukes for å forlenge høyden, for optimalisere plass og oppbevaring.

Velg IKEA Pax skreddersydde garderobedører for bedre fleksibilitet

Classic Frame-garderobedører til IKEA Pax garderobeskap vil se fantastisk ut i ethvert interiør. Velg naturlig tre for et varmt og nordisk utseende eller la dem fulldekkes av maling for en mer moderne utrykk. Vi har også et stort utvalg av møbeltilbehør, inkludert håndtak og knotter. Du kan velge mellom ulike design og materialer for å sikre at du blir fornøyd med det ferdige resultatet. Hos Noremax vil vi gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger. Når alt er klart, sender vi dine skreddersydde garderobedører direkte til deg. Installasjonen er utrolig rett fram. Frontene leveres forberedt med hull for hengsler slik at det er enkelt å montere på de eksisterende IKEA-møblene. Det eneste du trenger er hengsler og skruer hvis du har valgte sidepaneler som passer til frontene dine. Mange velger Noremax sitt konsept fordi det skaper en mulighet til å tilpasse sitt eget design, sin egen smak og livsstil, uten å måtte bruke mye penger på å kjøpe nye møbler eller ansette en snekker. Dette er noe våre kunder setter pris på, og vi gjør alt vi kan for å sikre at det ikke endres. Om du velger en av våre løsninger, vil du ikke bare skape et unikt design i hjemmet ditt, men også velge et funksjonelt produkt som er lett å implementere til ditt nåværende hjem. Nå er du bare noen få skritt unna en helt ny stil til hjemmet ditt. Kanskje det er tid for en forandring i dag!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.