Dører til kjøkkenskap fra IKEA – Gi dine IKEA-kjøkkenskap nytt liv

Hvor mye vi enn må elske kjøkkeninteriøret vårt, kan det ikke fornekte seg at det blir fort utslitt. Kjøkken er det travleste rommet i hele huset, og det vil vise seg på utseendet til møblene og hvitevarer. Etter en tid vil IKEA-kjøkkenskap trenge litt oppfriskning.

Vi har alle vært der. Våre elskede IKEA-møbler blir utslitt, og det lever ikke lenger opp til den standarden vi har behov for. Ikke bare blekner fargene og teksturen mister sitt originale utseende, men også vår personlige stil endrer seg. I slike situasjoner er vi ofte redd over at en totaloppussing vil medføre store utgifter. Men ikke bekymre deg, her skal vi introdusere deg for et perfekt kompromiss. Se våre fronter tilpasset IKEA-kjøkkenskap, en enkel løsning som hvert hus vil sette pris på!

Hvordan fungerer det?

Det er og skal være enkelt. Se for deg at du eier møbler som fremdeles er funksjonelle og i god stand. Det eneste som plager deg er at de har blitt utslitt, eller kanskje utdaterte. Det er da våre erstatningsfronter tilpasset IKEA-kjøkkenskap kommer til nytte. Du trenger ikke å betale masse penger for et helt sett med nye møbler. Istedenfor kan du bare bytte ut de gamle IKEA kjøkkendørene med de nye erstatningsfrontene. Det er billigere, enklere og langt mer økologisk!

Frontene våre er designet på en spesiell måte for å sikre at de ikke bare er kompatible med det gamle utstyret, men også fullt tilpassingsbare. Du kan selv påvirke stilen, fargen og størrelsen på de skreddersydde frontene for å sikre at de samsvarer med stilen på rommet ditt. I tillegg til det, kan du også velge design på knottene eller håndtakene på møblene dine.

På den måten lager du et stykke kunstverk, noe som er unikt og designet helt etter din smak. Men bortsett fra å være estetisk raffinert, vil disse møblene også være målrettet, ettersom du kan tilpasse dem spesielt etter rommets forhold. Frontene er designet for å passe til både Metod og Faktum kjøkkenmøbler. Du kan velge mellom forskjellige stiler. Her presenterer vi noen av de mest populære blant våre kunder.

Våre mest populære kjøkkenskapdører tilpasset IKEA Faktum

Enten du foretrekker det tradisjonelle eller moderne utseendet på kjøkkenet ditt, sørger vi Noremax for at du finner det du leter etter. Ta en titt på de mest populære valgene til kundene våre, og forhåpentligvis finner du inspirasjon til din egen renovering! La oss først se på Faktum kjøkkendører designet for sett som ble utgitt før 2013.

Basic til Faktum: skjønnhet ligger i enkelhet

Rene rette linjer er det som gir kjøkkenet et roligere uttrykk, men som også får det til å se mer organisert ut. Denne stilen passer perfekt til de fleste moderne prosjekter, spesielt de minimalistiske. Det er utseendet på kjøkkenet som bidrar til en hyggelig atmosfære. Her kan du se Faktum Basic kolleksjonen i indigofarge, men farge er helt valgfritt.

Classic til Faktum: de gamle løsningene som regel de beste

Her vil vi derimot introdusere en mer tradisjonell stil, akkurat som navnet antyder. Classic-kolleksjonen tilpasset Faktum er den som bringer elegansen og skjønnheten inn i rommet. Den passer til nesten hvilken som helst annen innredning, men det endelige utseendet vil alltid være tradisjonelt og “gammeldags”. På en god måte, selvfølgelig. Her er Classic fronter tilpasset Faktum i en grafitt farge.

Nordic til Faktum: en varm og beroligende følelse

Trodde du noen gang at det var mulig å bringe nytt liv til Faktum-skapene dine? Nå kan du tilpasse dem alle til de nyeste trendene takket være våre skreddersydde fronter. Hvis du er fan av nordisk og skandinavisk stil, har vi gode nyheter for deg. Nordic er en del av kolleksjonen vår som du kan bruke til å designe dine skap med. Trestrukturen forvandler kjøkkenet ditt og vil se spesielt bra ut når det står i kontrast til forskjellige deler av rommet. Her kan du se Nordic-kolleksjonen til Faktum i en svart versjon.

Populære kjøkkenskapdører til IKEA Metod

Nå går vi videre til kjøkkenskapfronter som er kompatible med IKEA Metod. Akkurat som før, vil vi presentere de mest populære frontene blant våre kolleksjoner som passer til alle typer interiør. Sjekk dem selv!

Instyle til Metod: ikonet for minimalisme

Det rene og pene utseendet til Instyle tilpasset Metod er det som gjør ethvert kjøkken godt organisert. De enkle formene og de rette linjene gir en følelse av ro og balanse. Denne stilen er perfekt om du ønsker å bygge oppnå mest mulig lagringsplass på kjøkkenet. Hvis du bygger skap hele veien opp til taket, finnes det ikke noe bedre alternativ enn å velge Instyle frontene til Metod. Det vil gjøre at innredningen oppleves lettere og mer luftig. Her kan du se kjøkkenfrontene Instyle tilpasset IKEA Metod i fargekombinasjonen Indigo.

Classic Max til Metod: tre-eleganse

Denne design er ikke bare stilig og gir eleganse til kjøkkenet ditt, den har også trestruktur som vil gjøre interiøret ditt varmere og behageligere. Det beste resultatet kan oppnås ved å kombinere frontene med gyllene håndtak. Det endelige utseendet er sofistikert, men funksjonelt på samme tid. Her kan du se Classic Max fronter til Metod i en beige fargekombinasjon.

Bambus+ Circle til Metod

Ser du etter noe mer spesielt? Hvor ikke hoppe på den hotteste trenden akkurat nå, Bambus! Vi vil gjerne introdusere deg for kjøkkenskapfrontene i design Bambus+ Circle tilpasset IKEA Metod. Det er moderne, minimalistiske og samtidig veldig innbydende. Ved å velge dette design vil det gjøre kjøkkenet ditt til et godt sted å slappe av mens du lager mat eller drikker din kaffe. Her har vi valgt vi det lyseste alternativet, Natural i kolleksjonen Bambus+.

Start oppussingen i dag!

Vi håper at denne artikkelen på en eller annen måte har inspirert deg til ditt eget oppussingsprosjekt! Husk at hver reise starter med et første trinn. For deg ville det være å klikke inn på kjøkkenfronter tilpasset IKEA og velge ditt favorittdesign i dag! Sammen kan vi skape dine drømmers rom.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.