Faktum kjøkkendører: Gjenopplive kjøkkenet ditt med god stil

Hvor mye vi enn må like kjøkkeninnredningen vår, sier det seg selv at den vi bli utslitt med tiden. Ikke bare mister møblene sitt friske utseende og farger blekner, men det kommer også nye trendene innen interiørdesign som frister oss til å prøve ut nye stiler.

Hos Noremax vet vi at disse to tingene kan kombineres. Du trenger ikke å kvitte deg med det gamle og pålitelige IKEA-møblet ditt for å få et helt ny look på det! Metoden vår er veldig enkel og rimelig. Har vi din oppmerksomheten?

Se våre erstatningsfronter tilpasset Faktum kjøkken, som vil forandre utseendet på kjøkkenet ditt!

Den enkle magien til Faktum kjøkkendører

Noremax er et norsk selskap som verdsetter de kreative tankene til hver enkelt av oss. Vi gjør vårt ytterste for å introdusere de mest populære trendene i kolleksjonene våre, men har alltid estetikken til IKEA i bakhodet. Vi hjelper deg med å lage fronter til dine prosjekter, kompatible med IKEA kjøkken med flott og moderne design.

Hele prosessen er ganske enkel. Noremax er en løsning som lar deg erstatte de gamle IKEA kjøkkenfrontene med de nye som kan gi et personlig preg på rommet ditt. Du kan bla gjennom kjøkkendørene tilpasset Faktum og velge et design etter din smak. Men det er ikke alt!

Hovedårsaken til at Noremax IKEA Faktum-dører er så spesielle, er det faktum at du fritt kan bestemme hvilken farge, størrelse og håndtak du ønsker. Du lager et unikt og funksjonelt møbel som passer best til din livsstils behov. Det som er viktig her er at du ikke trenger ikke å kjøpe nye stammer, det er kun frontene som byttes ut.

Skreddersydde Faktum kjøkkendører er løsningen som sparer penger, men tjener også miljøet og reduserer avfall.

Faktum kjøkkendører: de mest populære trendene

Hvilke erstatningsfronter til Faktum som passer best er selvfølgelig avhengig på personlig smak. Men på Noremax prøver vi å komme med et design som skal passe alle og som lett fungerer i både klassiske og moderne kjøkkenmiljøer. Du kan fritt velge farge ved å bruke NCS fargesystem, Jotun eller Farrow & Ball fargekode for å legge til et personlig preg på møblene for å skreddersy de etter ditt hjem.

Nedenfor presenterer vi de mest populære frontene tilpasset Faktum kjøkken som er valgt av våre kunder. Vi håper du blir inspirert til å starte kjøkkenprosjektet ditt i dag!

Basic design: skjønnhet ligger i enkelheten

De rette linjene og enkle stilrene formene er det som gjør dette designet fredfylt. Du kan enkelt tilpasse kjøkkenfronter i Basic designet til ethvert eksisterende interiør i rommet ditt. Ved å addere diskrete håndtak kan man beholde det rene og ryddige utseendet som disse frontene bringer til kjøkkenet. Nå kan tilberedning av måltider bli mye enklere og hyggeligere!

Circle design: unike detaljer som fanger blikket

Minimalismen er den viktigste trenden innen boligdesign akkurat nå, men det betyr ikke at møblene dine ikke skal bli kreative! Circle gir et rolig og organisert utseende til kjøkkenet ditt, men også et unikt preg på grunn av det sirkulære utfreste grepet. Du kan eksperimentere med fargen på dette prosjektet for å gjøre det enten rolig, stilig eller litt mer eksotisk. For eksempel, med turkise nyanse, kan disse frontene gi en unik marin stil til ethvert kjøkken!

Classic & Classic Max design: tidløs eleganse for kjøkkenet ditt

Klassisk er stilen som minner oss om alt vi elsker med IKEA Faktum kjøkkendører. De enkle rektangulære fasongene og trestruktur er det som gjør dette designet tidløst. Det ser elegant ut i nesten alle kjøkkeninnredninger, da det er enkelt og stilig. Ved å velge riktig fargekode, kan du få den til å passe til selv de fleste moderne prosjekter.

Nordic design: trendy og rustikt opphold i ditt eget hus

Nordic designet bringer følelsen av å bo nær naturen. Det betyr ikke nødvendigvis at du må ta en tur til den lille landsbyen til fjells! Årsaken til at millioner av mennesker elsker denne designtrenden er fordi den føles som hjemme og bidrar til å skape et sterkere bånd til oss selv. Nordic kolleksjonen er perfekt for å skape et hyggelig og beroligende rom som inviterer deg til å koble ut etter en tøff arbeidsdag. Kjøkkenet ditt kan sikkert trenge det!

Elegance design: et tradisjonelt utseende fornyet med et unikt grep

Kjøkken er et rom hvor vi bruker mye tid om dagen, spesielt hvis vi har en familie. I så fall er det spesielt viktig å gjøre dette rommet mer innbydende. Elegance kan hjelpe deg med å skape en følelse av et hyggelig rom hvor du kan slappe helt av. Designet er stilig, men det er det moderne grepet som fanger blikket og legger til det unike med hele prosjektet. Med riktig fargevalg kan du enten gjøre denne stilen varm og romantisk eller elegant og minimalistisk.

Velg prosjektet som passer best for dine behov

Like kreativ som du kan være med Faktum kjøkkendører, er det også verdt å huske at du med Noremax løsninger kan bygge spesialdesignede møbler. Det betyr at de ikke bare samsvarer med stilen din og er estetisk, men de tjener også med sin høyeste funksjonalitet. Du kan justere størrelsen på frontene om nødvendig (mot en ekstra kostnad), slik at de passer perfekt til de gamle møblene og dimensjonene til rommet ditt.

Ikke nøl med å kontakte ekspertene våre for å få hjelp med ditt prosjekt. Vi gir deg gjerne rådene du trenger for å velge de beste Noremax-løsningene for ditt interiør. Hos oss kan du få hjelp til å bestemme farge, størrelse og det antall du må trenge. Frontene våre blir levert rett hjem til deg der de kan installeres direkte på dine gamle IKEA-møbler. Leveringstiden ligger normalt på fem uker.

Velg Noremax og start renoveringen i dag!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.