IKEA håndtak – en liten detalj for en stor forandring!

Har du noen gang fundert over hvor viktig et håndtak vil gjøre for et kjøkkenskap eller et annet møbel? Du kan kanskje tenker at skapet på kjøkkenet eller andre møbler bare er et spørsmål om frontens design. Mønster, farge og tekstur – dette er utvilsomt viktig, men som de sier, bare en interessant designet karosse teller og utseendet til hjulkapsel vil ikke påvirke det visuelle uttrykket av bilen. Så du må vite at håndtak vil gi møblene dine den endelige karakteren. Et interessant design av IKEA kjøkkenskapdører kombinert med et vel matchet håndtak eller knott vil få deg å elske møblene dine.

De små elementene, som IKEA håndtak, har ikke bare stor påvirkning på utseendet på skapet på kjøkkenet eller din garderobe. Håndtak er også en enkel måte å gjøre en stor forandring av hjemmet ditt. Hvis du ønsker å bytte dine IKEA-kjøkkenskap eller en garderobe, men ikke har tid for storslagne endringer- så kan du bare erstatte disse på møblene dine. Du kan i tillegg ta det hele et steg lengre, og sammen med utskiftninger av håndtakene, bestille IKEA erstatningsdører for kjøkken eller garderobe, til og med utgåtte serier, for eksempel IKEA Faktumdører. Er du klar for små men samtidig store forandringer?

IKEA håndtak- ikke bare for kjøkken

IKEA håndtak er et tilbehør som ikke har et lett liv. Tenk på hvor mange ganger du åpner skapene dine på en dag men hjelp av håndtaket eller knotten, ibland med både våte og fete hender. Ikke rart at IKEA håndtakene etter en tid ser litt slitt ut. Selv om frontene dine holder godt og du ikke trenger å erstatte kjøkkendørene, er det verdt å bytte ut håndtakene etter en tid.

Hvis IKEA håndtakene på kjøkken ditt allerede begynner å se slitt ut, så trenger du ikke å bestille nye av de samme. Vi tilbyr et stort utvalg av en rekke moderne håndtak. Batman, Bridge, Gate, Loop- disse er bare noen av våre kunders favoritter. Du kan velge fra et bredt utvalg av erstatnings IKEA håndtak med forskjellige former, mønster og farger. Iøynefallende eller mer anonymt- uansett hva du foretrekker, en ting er sikkert, at hver erstatning er laget av høykvalitetsmaterialer og praktisk å bruke. Ved å bla gjennom kolleksjonen vår, vil du garantert finne noen håndtak som du kan matche til dine IKEA Faktum dører eller andre garderober, som vil fungere både estisk og praktisk. Når dette har blitt gjort er det mulig at du vil ta steget lengre og erstatte resterende av håndtak for å få en rød tråd gjennom hele hjemmet. Noen ganger kan det være vært å satse litt for å få et bedre sluttresultat.

Erstatninger for håndtak- tips og råd for å velge den beste modellen

Er du redd for at møblene dine vil miste sin sjarm vet å bytte håndtak?
Vi forstår deg. Evnen til å matche de beste knottene eller håndtakene for aktuelle dører eller erstatningsdører kan være vanskelig å forstå. Heldigvis har du oss- eksperter på dette område. Vi jobber daglig med produktene våre, slik at vi i blinde kan fortelle deg hvilket håndtak som vil passe best til hvilken serie. Hvis du syns det er vanskelig å ta en beslutning er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post så vil vi gi deg tips og råd, og sammen løser vi problemet.

Bytte av håndtak fra IKEA- hvorfor vil det lønne seg å kjøpe fra Noremax?

  • Det spiller ingen rolle hvilken type kjøkkenskap fra IKEA eller andre møbler du har. Det har heller ikke noe å si hvis du trenger å skifte dører på nye eller gamle serier som ikke lengre er i produksjon. I vårt sortiment vil du finne alt du trenger for å oppdatere dine møbler. Vi tilbyr både nye og moderne håndtak og erstatningshåndtak for kjøkken eller garderobe fra den samme produsenten.
  • Hver erstatning for håndtak vi tilbyr er et høykvalitets produkt som er laget at solid materiale du trenger ikke å bekymre deg over at håndtakene etter noen års bruk ikke vil holde samme standard som dine nåværende. Det er den samme høye kvaliteten på knotter og håndtak som på frontene våre. Frontene har også et ekstra lag med glans for ekstra beskyttelse.
  • Du kan stole på vår hjelp til å matche erstatte håndtak. Vi vil anbefale de beste modellene til skapende dine både på kjøkkenet og andre IKEA-møbler. Vi tilbyr en god kombinasjon av våre erstatningsdører med utskiftning av håndtak og du trenger ikke å bekymre deg for å stå alene i dette.
  • Utskiftning av håndtak vil bli levert innen 2 uker fra bestillingsdato og når betalingsbekreftelsen er mottatt, slik at du ikke trenger å forlate huset og kaste bort tid på å handle. Bestill gjerne håndtak og erstatningsfronter samtidig, du vil dermed spare penger på unødvendige leveringskostnader som du heller kan bruke på fysisk innredning.
  • Er du individualist? Ved å bestille håndtak fra vårt sortiment sammen med kjøkkendører gir deg muligheten til å designe møbler i din egen stil. Design et kjøkkenskap eller andre møbler som du ikke vil finne i noen annen møbelbutikk, dine gjester vil komme å bli imponert over din kreativitet i å dekorere hjemmet ditt. Å designe dine egne møbler har aldri vært så billig og effektivt.

Gjør noe for deg selv- gjør noe for møblene dine! Vi oppfordrer deg til å bestille erstatninger for IKEA håndtak eller hele pakken- kjøkkendører eller dører til andre møbler fra IKEA. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål: [email protected]

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.