IKEA Faktum dører – Det finnes håp for IKEA Faktum eiere

Å utruste kjøkken med IKEA møbler og tilbehør er generelt veldig populært. På markedet finnes per i dag IKEA METOD system som er funksjonelt og gir mange muligheter for å kjapt og effektivt forse kjøkkenet med en operativ og hyggelig plass å lage mat på. Det finnes dog mange IKEA kunder som har kjøkken fra før 2013. Da fantes et annet system tilgengelig på markedet – IKEA Faktum. Etter at dette gikk ut av sortimentet, sattes Faktum eiere i en vanskelig situasjon- De kunne ikke lengre kjøpe IKEA dører for å oppdatere eller erstatte gamle fronter. Siden da har IKEA Faktum dører kun vært tilgengelige på andrehåndsmarkedet, hvilket har vært langt ifra en løsning for IKEA Faktum- eiere.

For mange har dette medført tvang av å totalrenovere hele kjøkkenet på grunn av lite slitasje på IKEA kjøkkenskapene. De som har vært med om dette vet hvor utakknemlig og ubehagelig situasjon det er når alt skal flyttes frem og tilbake, og at i tillegg ikke ha tilgang til et funksjonelt kjøkken under hele prosessen.

Heldigvis tilbyr Noremax løsninger som er fullt tilpasset IKEA Faktum dører.

IKEA kjøkkeninspirasjon

Noremax tilbyr syv forskjellige IKEA Faktum dører som er tilpasset med IKEA Faktum systemet. I tillegg tilbyr Noremax et mye bredere utvalg av muligheter siden farge og glansgrad er helt valgfritt. Det er derfor Noremax ikke bare tilbyr erstatning av IKEA kjøkkendører, men også løsninger som vil gjøre kjøkkenet helt tilpasset og oppdatert etter kundens nåværende behov og forventninger. Noremax er i tillegg en bra kjøkkeninspirasjon for IKEA, der man viser til hvor mye som er mulig bare ved å kombinere begge på en kjapp, effektiv og prisgunstig måte.

Noremax kjøkken IKEA-tilpasset Faktumdører egnet IKEA Faktum system

Den primære designet i Noremax-serien som er tilpasset IKEA Faktum kjøkkenskap er Basic-modellen. Dette er en stilren design som gir mange muligheter takket vare sin enkelthet. Akkurat dette er Basics styrke, basert på farge og finish som brukes, kan denne dørdesign tilpasse alle innredningsstiler- fra diskret og elegant til moderne og uttrykksfulle stiler.

Circle-designet derimot en utvikling av Basic gjennom et subtilt, sirkulært håndtak. Selv om den ikke er stor så tilfører sirkelen en ekstra dekor til den slette fronten, dessuten trenger man ikke å montere knotter, håndtak eller push-open system. Håndtaket som brukes til Circle-modellen er utrolig praktisk og er i tillegg en interessant designløsning.

Noremax har også andre kjøkkenskapdører tilpasset IKEA Faktum som ikke trenger separate knotter eller håndtak. Disse er Elegance, Instyle og Ontime. Den første presenterer en morderne design med hjelp av et helt slett panel og innfreste grep i form av en langsmal rombe. Som et resultat vil denne dørmodellen fungere bra i et moderne og elegant kjøkken.

Det innfreste håndtaket som brukes i Instyle-designet er veldig diskret og ved første blikk kan dører mistas for Basic-modellen. Det er stammen i en minimalistisk design, som tilbyr en vakker og smidig form med full funksjonalitet.

Grepet i Ontime-designet er noe annerledes, det plasseres litt under den nedre delen (eller øvre) kanten av selve døren. I dette tilfelle blir dette elementet en viktig dekorasjon og et karakteristisk uttrykk for døren. Det er å ene siden et moderne og modig konsept men å andre siden harmonisk og tidløs. Basert på hvilken farge og glansgrad som brukes er det dette som vil avgjøre sluttresultatet.

Noremax har i tillegg en nordisk design for kjøkken med IKEA Faktum dører. De har et slett panel likt Basic, men er mer fremtredende. Den er dekket med askefiner slik at man ser treets naturlige struktur. Når kundene velger å gå for en Nordic-dør kan de derfor bestemme hvis de ønsker å bruke seg av valgfri farge eller et mer naturnære løsning, det vil si kun klarlakk eller en beisfarge.

For de som setter pris på klassisk og vintage stil vil nok Classic designet være interessant. Den kjennetegnes av en ramme rundt panelet. Selve rammen er 7 cm bred og er vinklet i 45 grader. En slik konstruksjon er en perfekt presentasjon av den tradisjonelle og varme stilen som åter har blitt populær under de siste årene. Den klassiske stilen er ofte den beste for mange og fremkaller gode, varme uttrykk og minner. Dette gjør at vi ofte føler oss vel til pass med et klassisk kjøkken.

Farge og glansgrad

Dørene til kjøkkenskap som tilbys av Noremax kan lakkeres i valgfri farge som kunden velger selv. Noremax tilbyr alle farger så lenge det er Natural Color System, Farrow & Ball eller Jotun fargekoder. Takket vare dette kan kunden med hjelp av Noremax konsulent velge favorittfargen som til vanlig ikke finnes på markedet. Som Noremax-kunde kan du i tillegg bestille vareprøve for å se hvordan en nyanse kommer til å se ut på kjøkkenskapene. Dessuten kan kundene i tillegg velge mellom tre forskjellige glansgrader- matt, silkematt og halvblank.

Bredt utvalg av knotter og håndtak for IKEA Faktum dører

For eiere av IKEA Faktum kjøkkeninnredning, tilbyr Noremax ikke bare IKEA erstatningsdører til kjøkken. Foruten ulike IKEA Faktum-dører og muligheten å velge mellom hvilken farge og glansgrad de ønsker, finnes i tillegg et bredt utvalg av knotter og håndtak. Noremax tilbyr over 20 utvalgte modeller. De kommer i forskjellige størrelser og materialer (tre, metall og lær). Dessuten komme de utvalgte modellene også i ulike fargevarianter, slik at alle kan finne noe unikt. Naturligvis kan kunder bruke push-open system som et alternativ.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.