IKEA Pax garderobedører – tidløst design

Alle som eier en IKEA Pax garderobedører vil nok si seg enig i utsagnet om at de er unike og moderne møbler som perfekt matcher detaljene i en elegant stue eller et soverom. Moderne PAX garderober har en intern struktur som tillater fleksibelt innredning av hyller og skinner på en måte som gjør IKEA Pax garderobe til den mest funksjonelle garderoben. Verktøy som IKEA Pax planlegger kan være lurt å bruke for å designe innredningen til IKEA Pax garderoben. En moderne garderobe er ikke bare en fordel å bruke, men den kommer med et unikt utseende som følge av IKEA PAX garderobedører med stilige knotter og håndtak. Pax garderobe, som kan tegnes med IKEA Pax planlegger, kan bli enda mer interessant om vi erstatter IKEA dørene med ikke-standard fronter som tilbys av Noremax. Den personlige IKEA PAX garderoben vil gi rommet en unik karakter. Ved å erstatte knotter og håndtak vil det videre forhøye denne effekten.

Nye IKEA PAX garderobedører

Selv om garderobedører gir deg store muligheter til å matche møbelet med innredninger, vil vi gi deg enda bedre alternativer. Vi vil produsere erstatningsdører av høy kvalitet til IKEA pax garderobe som ser ut akkurat slik du ønsker. Vi produserer IKEA Pax garderobedører med farge, tekstur og glansgrad etter ønske. Pax garderobedører kan også bli utstyr med en av våre stilige knotter og håndtak. Hvis dørene til din garderobe allerede har merker av slitasje eller om du har sluttet å like dem, har du nettopp funnet en lett og rask måte å erstatte dem på. Det er opp til deg om du ønsker å benytte deg av denne muligheten til å skape garderobedører som vil være helt unike og passe perfekt til innredningen din. I tillegg til dører, hvis du også vil erstatte sideplatene, kan vi også være behjelpelige. Husk at sideplater også kan brukes som hyller i garderoben også om de tilpasses til dette.

IKEA Pax garderobe – Basic

Blant alle variasjonene av erstatningsdesign vi tilbyr til garderobedører, fortjener Basic designet en spesiell fremheving. Dette er et av de enkleste, mest klassiske av design til dører, men det betyr ikke at den ikke er veldig interessant. Tradisjonelle garderobedører er et perfekt forslag til alle stiler og innredninger. Den lyse fargen på dører vil introdusere et optisk inntrykk av et større rom, men om du ønsker kan vi lage IKEA Pax garderobedører som erstatter disse i en annen farge. Den minimalistiske konstruksjonen kan komplementeres med stilige knotter og håndtak, som vi også kan tilby deg.

IKEA Pax garderobe – Circle

IKEA Pax garderobedører fra vårt Circle design er et interessant forslag kombinert med garderober, som kan være både romslig og ikke nødvendigvis merkbart. IKEA dører av denne typen vil tillate deg å skape en kontrastvegg som øyene dine vil nyte hver dag. De lyse fargene av disse erstatningsdørene til garderobe vil forbedre den visuelle effekten. Navnet til disse garderobedørene kommer av deres karakteristiske runde håndtak. Takket være at du ikke behøver knotter og håndtak til dette produktet, kan disse erstatningsdørene til Pax garderobe smelte inn enda bedre med innredningen.

IKEA Pax garderobe – Nordic

Når vi skaper erstatningsdører til garderobe fra Nordic serien tenkte vi at i stedet for tradisjonelle hvite farger, kan det være like tiltalende med kjølige toner inspirert av det naturlige landskapet. Nordic frontene til dører er rene og stilige. I tillegg til dette har vi valgt dem i en litt annerledes struktur enn andre erstatninger til dører. Materialet til disse garderobedørene er tilfredsstillende for øyet, takket være MDF dekket med ask finer. Hvis innredningen din er basert på mørkere farger, vil disse kontrastdørene som erstatter garderobedører blende inn perfekt. Du kan enkelt matche med de fleste av våre knotter og håndtak, og IKEA Pax planlegger vil hjelpe deg med planlegge den mest ypperlige planløsningen til garderobeinnredningen.

IKEA Pax garderobe – Classic Max

IKEA Pax garderobedører fra Classic Max serien er for de som ønsker et møbel med distinktiv karakter. Det er ikke uten grunn at vi presenterer denne typen av IKEA dører i en mørk farge, selv om du også kan bestille disse IKEA dørene i en annen nyanse. IKEA Pax garderobefronter er også karakterisert av at den er tykkere og med en annen tekstur sammenlignet med de fleste erstatningsdørene vi tilbyr til IKEA Pax garderobe. Classic Max serien er laget av heltre ramme i ask med MDF og ask finer i speilet. Vi har også mange stilige knotter og håndtak som kan kombineres med disse IKEA erstatningsdørene for å gi møbelet mer eleganse.

Hvordan velge nye IKEA Pax garderobedører?

Vi forstår at det er vanskelig å velge tekstur, farge og glansgrad til IKEA Pax garderobedører, såvel som knotter og håndtak som matcher stilen på IKEA dørene. Uansett vil vi ikke etterlate deg med denne utfordringen alene. Husk at du kan alltid regne med våre tips og råd når du skal velge erstatningsdører til din garderobe som passer godt med din innredning. Du kan også utnytte vår erfaring når du skal velge knotter og håndtak som matcher best med dine erstattende  dører. Hvis du ikke ønsker å kontakte oss direkte, kan du benytte deg av våre interiørdesign tips som ligger på bloggen vår.

IKEA Pax garderobedører med levering

Du vil motta erstatningsdørene til dine IKEA dører, knotter og håndtak innen maksimalt 6-8 uker fra betalingen din har blitt registrert. Garderobedører med leveringsgaranti er en fordel med tilpassede fronter. Det er ikke komplisert å montere erstatning for IKEA PAX-dører, men du kan også regne med våre tips om det er behov.

Behøver du hjelp? Ikke nøl med å kontakte oss.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.