Utskifting av IKEA kjøkkendører: den beste løsningen for ditt hjem

Kjøkkenmøbler er vanligvis designet for å tåle høye temperaturer, fukt og andre eksterne faktorer. Imidlertid blir selv de beste interiøret utslitt etter en stund, med falmede farger og ødelagte strukturer. I stedet for å kjøpe nye dyre møbler, bør du, hvis det lar seg gjøre vurdere å skifte ut kun IKEA kjøkkenfrontene.

Selv om det i utgangspunktet kan høres litt mystisk ut, er løsningen veldig enkel. I stedet for å gjøre seg kvitt med et pålitelig sett med møbler som har tjent oss en lang tid, bør du vurdere å bruke erstatningsfronter tilpasset IKEA kjøkken. Ikke bare sparer du penger du en gang brukt, men du beskytter også miljøet mot overdrevent avfall. Hos Noremax er vår prioritet å lage produkter av høyeste kvalitet for å tjene i mange år fremover.
Men viktigst, våre erstatningsfronter tilpasset IKEA kjøkken er fullt tilpassingsbare. Du kan skreddersy frontene dine i henhold til stil, farge og dimensjoner.
Kunder over hele verden har muligheten til å introdusere et skreddersytt design til soverommene sine, som passer perfekt til hver og ens smak og behov. Dessuten sikrer påvirkning av møblenes komplette design at de er målrettet. Du trenger ikke å inngå kompromisser mellom utseende og funksjonalitet: Du kan få begge deler!

Hva bør du vite om utskifting av IKEA kjøkkendører?

Hele prosessen er enkel og morsom. Selv om du ikke er 100% overbevist så er det faktisk så enkelt som å bare bytte ut dine gamle IKEA kjøkkendører mot nye eller addere dem til nye skap.

Først og fremst bør du gå over og evaluere tilstanden på kjøkkenstammene dine. Er konstruksjonen intakt? Hvis du støter på mindre feil, er det verdt å kontrollere dette på forhånd, slik at monteringen av de nye kjøkkenfrontene ikke blir problematisk. Hvis du er i tvil om stammene dine er i god nok stand, kan du kontakte vår support. Vi vil alltid være behjelpelige og gi deg gode råd om den beste løsningen for din situasjon.

Hvis stammene dine er i god behold, er det nå på tide for den morsomme delen. Se gjennom nettsiden vår og finn din favoritt blant våre erstatningsfronter for IKEA kjøkken. Her kan du velge mellom et bredt utvalg av design tilpasset Metod. Vi tilbyr i tillegg fronter til Faktum kjøkken, noe som ikke lenger tilbys av IKEA etter 2013.

Du kan velge mellom klassiske eller moderne design, men også de som følger de nyeste trendene, som Nordic+ eller Bambus+ kolleksjonene.
Velg det designet som passer deg best, så er det tid for det mest kreative momentet: Personalisering!

Hvordan skreddersy erstatningsfronter til ditt IKEA-kjøkken

Hvis den forrige delen var enkel, er denne ingen kunst. Nå slipper du bare løs fantasien og begynner å skape. Nå er det dags for å eksperimentere med farger og designet på håndtakene. Husk samtidig å tilpasse prosjektet med layouten av rommet. Du kan bruke gratis designverktøy for å teste hvordan designet vil se ut i virkeligheten. Når du har laget et fullstendig design, kan du også konsultere saken med ekspertene våre. De skisser også opp forslaget ditt i 2D-tegning mot en ekstra avgift. De vil også gi deg råd om dimensjoner, installasjon og bruk av praksis for utskifting av IKEA kjøkkenfronter. Denne fasen er veldig viktig, siden vi alle ønsker å oppnå det perfekte sluttresultatet!

Til siste trinn. Drømmedesignet ditt er nå bare ett klikk unna. Etter at du har bestilt frontene dine, er jobben veldig enkel: vent på at pakken blir levert hjem til deg. Under tiden behandler vi din ordre og nøyaktig forbereder forsendelsen. Når produksjonsprosessen er ferdig, sender vi frontene direkte hjem til deg, og etter 5 uker skal pakken din være levert rett utenfor døren.
Alt du trenger å gjøre er å montere dine nye fronter på IKEA-kjøkkenet ditt og voila! Nå kan endelig se drømmeprosjektet ditt komme til liv og introdusere det for vennene dine.

Hvorfor skal du gå for Noremax konsept?

Det viktigste ved vårt arbeid er at vi bryr oss om kundenes glede. Siden dette er vår prioritet, bryr vi oss om kvaliteten på tjenestene våre, slik at ingen områder blir glemt.
Designet på frontene våre er laget ikke bare for å være kompatible med gamle møbler, men også skiller seg ut fra det du har sett på markedet. Selv om de ble skapt av profesjonelle designere, blir du den andre skaperen som påvirker prosjektets endelige utseende.

Hos Noremax setter vi pris på individualisme, og vi tror på at alle skal få muligheten til å skape et hjem som passer dem på alle måter, uten kompromisser. Vi gjør vårt ytterste for å tilby kundene våre denne muligheten, og hvert år prøver vi å utvide tjenestene våre ytterligere.

I vårt sortiment finner du skreddersydde kjøkkenfronter, inkludert fronter tilpasset det gamle kjøkkensystemet til IKEA, Faktum. Dette gir et nytt liv til dine gamle møbler, og får dem til å være lenge. Bortsett fra det, kan du finne fronter til den nyere IKEA kjøkkenløsningen Metod og i tillegg erstatningsdører til PAX garderober.
Alle tilgjengelige deler er fullt tilpasningsbare, noe som betyr at du ikke bare kan velge stil, men også farge og glans. Når det gjelder førstnevnte, kan du velge fritt fra fargepaletten til Jotun og Farrow & Ball eller en NCS-fargekode, slik at du ikke trenger å begrense valget ditt. Vi har også et bredt utvalg av håndtak for både kjøkkenskap og garderobeskap, noen av designene våre har et moderne og stilig grep som en diskre utfresning i møbelfronten.

Vi anbefaler deg å utforske innholdet på nettsiden vår og avgjøre om løsningene våre er noe du leter etter. Takk for at du ble med oss til slutten av denne artikkelen, og vi håper at det har oppmuntret deg til å gjøre en positiv endring i interiøret ditt.

Ta en titt på utvalget vårt og la deg inspirere!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.