Chill

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 160 mm. Lengde 170 mm, bredde 30,5 mm, dybde 26 mm.

    • 250 kr
    • 250 kr
    • 250 kr

Ettersom møbelhåndtak er en nødvendighet, legger vi ikke så ofte merke til dem. Imidlertid har de en viktig rolle som helt kan endre utseendet på ethvert skap eller møbel. Vår brede kolleksjon vil med sikkerhet gi kundene et eksklusivt utvalg av moderne håndtak som har flere praktiske funksjoner og stiler for å nevne noe.

Her er Chill håndtaket

Chill-håndtaket ligner ikke på de tradisjonelle håndtakene, det er mye mer moderne. Selv om det vil fungere i ethvert interiør, vil det passe best i moderne innredninger. Du kan velge mellom tre forskjellige farger. Enten om det er børstet matt svart, børstet messing eller rustfritt stål, vil rommet utstråle eleganse. Videre er håndtakene montert med skruer fra baksiden av fronten for en usedvanlig fin finish.

Størrelsen på håndtaket er veldig viktig, da det må passe til størrelsen på møblene. Dimensjonen til Chill-håndtaket er 170 mm lang, 30,5 mm bred og 26 mm dyp. Størrelsen sikrer praktisk bruk for både skuffer og skap. Selv om det ligner på Hug-håndtaket, tilbyr Chill et rent og rettlinjet grep som er veldig behagelig og praktisk å bruke.

Chill er perfekt for både moderne og tradisjonelle møbler, og er en delikat dekorativ aksent som også utgjør et viktig funksjonelt element i ethvert interiør. Det er preget av tidløs og moderne design, og det kan derfor forsterke ethvert rom og enhver stil. Håndtaket er perfekt som håndtak for kjøkkenfronter, garderober og skjenker. Hvis du vil forandre kjøkkenet eller soverommet på budsjett, er utbytting av håndtakene en god start.

Siden Chill håndtaket er et moderne og elegant design, er det av stor betydning at håndtaket holdes rent og derfor må det være laget av materialer som er enkle å vedlikeholde. Videre er installasjonen av det slanke håndtaket også en no-brainer. Det enkle å installere håndtaket lar deg endre utseendet på møblene dine raskt og til rimelige priser. Noremax har sørget for at et stort utvalg av høykvalitetsprodukter er tilgjengelige, slik at alle har råd til å fornye utseendet på et møbel eller rom når de måtte ønske det.

Velg det som er best

Chill-håndtaket er et produkt av høy kvalitet. Den er motstandsdyktig mot skader og vil vare i mange år. Vi er klar over at møbelhåndtak brukes flere ganger om dagen, og det er derfor vi tilbyr produkter som er veldig sterke og holdbare. Det som er enda bedre, er at de også er veldig enkle å rengjøre og montere.

For å oppsummere, hvis du leter etter håndtak som både er dekorative og praktiske, er vår kolleksjon av eksklusive håndtak en flott løsning som ikke vil skuffe. De rimelige prisene er en annen fordel du absolutt bør dra nytte av. Så hvis du har mange møbler, for eksempel på kjøkkenet, kan du bestille håndtak fra oss og fullstendig endre utseendet på rommet.

Hvis du vil vite mer om Chill håndtakene eller andre produkter, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er klare til å svare på alle spørsmålene dine og gi deg råd om hvordan du kan fornye hjemmet ditt. Dessuten finner du et stort antall artikler på bloggen vår
der vi foreslår hvordan du kan fornye og endre hjemmet ditt med våre produkter. La oss hjelpe deg med å inspirere ditt oppussingsprosjekt i dag!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.