Matrix

kr 0,00

MATRIX er elegante knotter i industriell stil.

20 mm i diameter og 25 mm i dybden.

Du finner igjen det samme riflemønsteret som i HELIOS og BATMAN. Mens HELIOS er formet som en T er MATRIX den industrielle varianten av GOLD. Håndtaket er utført i sort matt og antikk bronse.

    • 238 kr
    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Matrix Dørhåndtak

Våre Matrix dørhåndtak er av samme serie som Batman og Helios håndtak. Matrix designet kommer med en ru overflate i industriell stil og er tilgjengelig i både sort matt og antikk bronse. Det kompakte Matrix dørhåndtaket ser klokt ut til gråmalte skuffer og skap, helt perfekt for en mer moderne eiendom. Med sin dybde på 25mm og 20mm diameter er de helt ideelle i størrelsen for å enkelt kunne åpne og lukke dører. Holdbarheten til disse håndtakene sikrer deg et langvarig produkt som ikke krever mye vedlikehold og holder godt på den røffe estetikken. Til tross for den rimelige prisen på våre Matrix knotter er det ikke inngått kompromiss med høy kvalitet i materialet. Derfor kan alle huseiere nyte en stilig detalj eller dekor på kjøkkenet uten at det koster skjorta. Flere forskjellige eiendommer kan ha Matrix håndtak i ulike rom for å opprettholde et konsistent tema i interiørdesignet.

Stilige Matrix dørhåndtak

Uavhengig av din eiendoms interiørdesign, hvis du har et Metod kjøkken eller Faktum kjøkken vil Matrix dørhåndtak passe sømløst inn. Disse utformingene fungerer godt med Matrix knottene da fargene komplementerer hverandre. I tillegg kan Matrix håndtakene brukes i hvilket som helst rom i boligen inkludert baderom, stue, kjøkken og soverom. Med en modig og fremtonende farge på døren, vil Matrix knotten skille seg ut og portrettere full effekt av designet.

Selv om Matrix knottene er enkle å vedlikeholde har vi satt sammen er rengjøringsanvisning som hjelper deg å bevare det kule utseendet. Bruk mild såpe og vann, og tørk metallet godt etterpå for å unngå rust og misfarging. Over tid kan Matrix knottene vise tegn til patina, et tynt lag som formeres på overflaten etter oksidering, bruk og alder. For skinnende polerte IKEA håndtak, bruk poleringsprodukter på Matrix dørhåndtakene.

Hvorfor velge Noremax?

Hos Noremax har vi flere år med erfaring når det kommer til å finne dørhåndtak og fronter som passer til forskjellige innredninger. Vi kan hjelpe deg med å transformere ditt gamle hjem til noe stilig og moderne. Vi hjelper deg å sette liv i dine visjoner, simpelthen ved å velge håndtak fra vårt brede sortiment som passer godt inn til din innredning. Hvis du har noen spørsmål angående våre håndtak og knotter, ikke nøl med å ta kontakt med vårt team. Vi er behjelpelige med å finne det beste håndtaket til ditt interiør!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.