Gold

kr 0,00

GOLD er en elegant og moderne knott i polert messing.

Håndtaket er utført i 17,5 i diameter og 28 mm i dybde.

Vi tilbyr sokkel i standard NCS eller Jotun farge og i messing farge (maling i messingfarge).

    • 202 kr
    • 202 kr
    • 202 kr

Gold kjøkkenhåndtak

Våre Gold kjøkkenhåndtak er tilgjengelig i polert messing som gir sjel til alle rom, inkludert kjøkkeninnredningen din. Den elegante og moderne knotten har en simpel sylinder-form som passer sømløst inn i ethvert kjøkken og rom, med sine 28mm dybde og 17,5mm i diameter. Teksturdetaljene på Gold knotten hjelper ikke bare med å skape profil, men gjør den enklere å gripe tak i for enklere åpning og lukking. Enten om du skal friske opp din tradisjonelle innredning eller skape et helt nytt og moderne uttrykk på kjøkkenet, er Gold kjøkkenhåndtak det perfekte tilskuddet og fungerer godt til begge deler, sammen med våre Metod kjøkkenfronter.

Gold knotter til skuffer

De holdbare og allsidige Gold håndtakene kan monteres i hvilket som helst rom for å skape dybde i designet. Enten om du ønsker å bruke dem på kjøkkenet eller som skuffehåndtak i stua, fungerer designet sømløst overalt. Det å velge mellom knott eller IKEA håndtak kan være et vanskelig valg, da den endelige avgjørelsen er mer basert på designet enn funksjonaliteten. Både knotter og håndtak er like funksjonelt, men de tilfører ulike designegenskaper til rommet. I noen rom kan du til og med mikse og matche håndtakstyper, slik at du har begge deler montert i hjemmet ditt.

Våre Gold knotter gir skapfrontene en klassisk eleganse og kan gi rommet både et moderne og en gammeldags sjarm. Det å montere våre Gold knotter kan faktisk også være et dramatisk valg til innredningen din. Dette designet fungerer i tillegg godt til ulike materialer og stiler, fra Bambusdører til spraylakkerte MDF-fronter. Gold skuff- og dørhåndtak er enkle å montere, så du behøver ikke nødvendigvis å betale håndverkere for å få de installert, og de vil heller aldri gå av moten. Gold knottene gir en tidløs effekt, enten om du monterer de nå eller om et års tid.

Velg Gold kjøkkenknotter til innredningen din

Hos Noremax holder vi prisene konkurransedyktige for å tillate alle huseiere å nyte våre Gold knotter på kjøkkenet og i stua. Vi har også komponert en vedlikeholdsanvisning så du kan fortsette å bevare utseendet og holdbarheten til dine Gold knotter, og ikke minst holde kjøkkenet plettfritt. Knottene er enkle å rengjøre og polere, slik at du enkelt kan opprettholde en ren og frisk stil uansett hvor du velger å montere de.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre Gold håndtak, ikke nøl med å ta kontakt med vårt team. Vi gir deg gjerne alle detaljer om våre håndtak og kan gi råd om de håndtakene som fungerer best til dine rom.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.