Hug Max

kr 0,00

Profilhåndtaket HUG MAX har en tidløs og moderne design i børstet aluminium som passer inn i alle hjemmets rom.

HUG MAX passer godt i både kjøkken og uavhengige møbler, for eksempel garderober og kommoder.
Håndtaket er skrudd bakfra, noe som betyr at det smelter godt i omgivelsene. HUG MAX legger også vekt på sin skandinaviske design uavhengig av miljøet det er plassert i og løfter følelsen i rommet.

Håndtaket har c/c 2×80, lengde 200 mm, dybde 41 mm

  • 250 kr
  • 250 kr
  • 250 kr
  • 250 kr
  • 250 kr
  • 250 kr
  • 250 kr

Leter du etter en rask forandring i innredningen og vil ikke bruke alt du har på et stort renoveringsprosjekt? Da har vi en flott løsning for deg! Bytt ut de eksisterende håndtakene med nytt, friskt design. Noremax tilbyr et bredt spekter av håndtak for å sikre at det er noe for ethvert interiør.

Hug Max møbelhåndtak

Hug Max håndtaket er et moderne og elegant møbelhåndtak. Håndtaket monteres fra baksiden av fronten for å sikre at det endelige designet forblir slankt og stilig. Hug Max håndtaket er tilgjengelig i syv utførelser; antikk bronse, børstet antrasitt, børstet svart, børstet kobber, børstet messing, rustfritt stål og hvitt. Et så stort utvalg av overflater tillater våre kunder å finne håndtaket som passer perfekt til stilen og fargen på resten av interiøret.

Håndtaket er ideelt for skuffer eller dører som krever mer kraft. Håndtaket fungerer imidlertid like godt på andre typer møbler, f.eks. kjøkkenskap eller garderobedører. Det ser flott ut på ethvert møbel. Hug Max vil absolutt gi kjøkkenet, badet eller stua et nytt og unikt utseende. Det minimalistiske håndtaket hever designet på ethvert rom, ettersom Hug Max ser flott ut både i tradisjonell, retro og moderne design. Så hvis du er ute etter en forandring eller skal renovere et rom, vil dette møbelhåndtaket være det perfekte tilbehøret.

Med utformingen av alle håndtakene våre, vil vi gjøre deg oppmerksom på at vi ikke har glemt kvalitet eller øye for detaljer. Alle våre produkter er valgt for å leve opp mot forventningene til våre kunder. Hug Max håndtaket er laget av aluminium, noe som utvilsomt bidrar til hygienisk og praktisk bruk i mange år.

Du har kanskje lagt merke til at Hug Max håndtaket ligner på et annet håndtak, Prince Max. Imidlertid er designene ganske forskjellige. De kurvede hjørnene gjør at Hug Max håndtaket føles mykere og mer delikat. Det å åpne og lukke skapene vil være en glede på grunn av det komfortable designet og størrelsen på 200 mm lengde og 41 mm dybde.

Hvorfor er Hug Max et toppers valg?

Den viktigste grunnen til at Hug Max er et godt valg av håndtak, er som allerede nevnt funksjonaliteten og et brukervennlig design. En annen stor fordel er hvor enkelt det er monteres. Det er ikke nødvendig å booke inn en profesjonell bare fordi du vil endre utseendet på rommet. For det tredje er håndtaket laget av det mest holdbare materialet, noe som gjør dette kjøpet både hygienisk og bærekraftig. Noremax har også satt sammen en vedlikeholdsanvisning for kunder som hjelper deg med å ta vare på møblene, inkludert håndtak som vi tilbyr, for å få de til å vare enda lenger. Og til sist, kommer vårt utvalg av produkter til svært rimelige priser. Fordi Noremax ønsker å sikre at hver huseier har råd til å friske opp et rom når de trenger det.

Hvis du har spørsmål om Hug Max håndtaket, er du velkommen til å kontakte vårt vennlige team hos Noremax. Hvis du har vanskeligheter for å velge riktig håndtak, og lurer på om det vil matche interiøret, kan du gå til bloggen vår. Du finner mye inspirasjon, tips og triks her.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.