Joker

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 192 mm. Lengde 257 mm, bredde 10 mm, dybde 35 mm.

    • 405 kr

Hvis du er på utkikk etter et unikt håndtak til kjøkken-, soverom- eller stuemøbler, har du kommet til rett sted. Håndtak er et designelement som ofte blir oversett. Det er uheldig da det er av stor betydning, håndtaket kan utgjøre eller ødelegge et helt design. Vårt utvalg av produkter inkluderer håndtak som stjeler hjertet ditt og utfyller interiøret. Så hvis du er interessert i funksjonalitet og høy kvalitet, bruk vårt elegante og industrielle håndtak – Joker.

Industrielt Joker håndtak

I løpet av de siste årene har svarte håndtak blitt svært populære. Som følger av dette, har vi i nettbutikken vår et stort antall modeller av møbelhåndtak tilgjengelige i denne elegante og universelle fargen. En av dem kjennetegnes ved moderne design, Joker håndtak. Laget av materiale av høyeste kvalitet og med en ruglete overflate som ytterligere understreker innsparingen i det industrielle interiøret.

Joker håndtaket fungerer godt med alle typer innredninger, og det vil se bra ut med både moderne og klassiske møbler. Det er en perfekt løsning for design til kjøkken, bad og stue. Ved å montere den på forsiden, vil du enkelt kunne åpne og lukke møblene.

Hvis estetikk er det viktigste for deg, velg vårt dekorative håndtak. Det er et ideelt tilbehør som passer til ethvert moderne eller industrielt interiør. Industriell innredning har virkelig fått en luksuriøs eleganse, derfor er tilbehør i form av møbelhåndtak et veldig viktig element å ta hensyn til når du skal dekorere et rom.

En viktig karakter å vurdere til håndtaket er dimensjonene. Spesielt når det gjelder montering. Lengden på håndtaket er 257 mm, bredden er 10 mm og dybden er 35 mm. Avstanden mellom de to monteringshullene er imidlertid 192 mm, så sørg for at håndtaket passer og ser bra ut på de valgte møblene.

Monteringen av dette håndtaket krever ikke mye stress – det er enkelt og ganske rett frem. Bortsett fra det er håndtaket designet for enkel vedlikehold og slitestyrke, så du kan være trygg på at du vil kunne bruke dette håndtaket i mange år fremover.

Hvorfor velge vårt håndtak?

Først og fremst har dette håndtaket alt. Utseende, funksjonalitet og et behagelig grep. Hvorfor skulle du ikke velge håndtaket vårt? For det andre, tiltrekker designet oppmerksomhet med sitt absolutt nydelige design. Håndtaket vil bli verdsatt av hvert medlem i husstanden og hver gjest. For det tredje, hos Noremax velger vi også alle våre produkter med oppmerksomhet på detaljer. Det betyr at produktene våre er raffinerte i alle aspekter. For det fjerde er håndtakene laget av slitesterke materialer, noe som sikrer at produktet varer i mange år fremover. Til sist er alle våre produkter tilgjengelige til rimelige priser, for å sikre at alle kan skape drømmehjemmet sitt. Hva mer kan du be om?

Hvis du vil vite mer, er vi klare til å svare på alle dine spørsmål. Ta kontakt med oss, så lar vi deg ikke forbli uinformert.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.