Prince Max

kr 0,00

PRINCE MAX monteres over kanten på fronten fra innsiden og får et uttrykk som et klips som former seg mykt om fronten.

C/C 80 mm, bredde 120 mm, dybde 39 mm, høyde 12 mm.

    • 333 kr
    • 333 kr
    • 333 kr

Polerte messing skaphåndtak

Hvis det tradisjonelle håndtaket ikke er noe for deg eller ikke fungerer sømløst med utformingen av ditt kjøkken, er Prince Max håndtaket det utmerket valget. Fordelen med denne stilen er at den er monter på bakkanten av fronten av skuffen eller skapet fra innsiden. Disse polerte messinghåndtakene er spesielt gunstig for dører som glir opp, inkludert skuffer og skap. Størrelsen på Håndtaket, 12mm i høyden, 39mm i dybden og 120mm, betyr at det er enkelt å lukke og åpne uten anstrengelse. Prince Max håndtaksserien er tilgjengelig i både messing og sort matt, slik at enhver kan velge den finishen de foretrekker, men som også fungerer fint med resten av innredningen.

Disse polerte messinghåndtakene er allsidige, noe som betyr at de kan brukes i en rekke forskjellige rom rundt i huset. Dessuten er soliditeten til de polerte messinghåndtakene som kan håndteres av brukere for å bruke håndtaket gang på gang, uten å bekymre seg for at det går i stykker. Til tross for at det er solid produserer er Prince Max- håndtaket en enkel og delikat estetikk, så de fungerer godt i forskjellige egenskaper, enten de er tradisjonelle eller moderne. Uansett om du har et Metod kjøkken eller Faktum kjøkken, vil Prince Max- håndtaket tilby rommet den perfekte finishen. Hvis du pusser opp kjøkkenet ditt eller generelt endre rommet er dette et vakkert håndtak å legge til, og som vil gi et elegant utseende til denne plassen.

Prince Max Polerte messinghåndtak

Messing og matt sort finish for Prince Max- håndtaket leverer begge et stilig og elegant utseende, som kan brukes på alle skuffer, dører og skap. Den iøynefallende fasinerende design til Prince Max polerte messinghåndtaket er både enkel og klassisk design, men likevel med et moderne uttrykk. Det har ikke noe å si om du har et kontor, et hus, en leilighet eller et studio som du vil gjøre om, eller friske opp. Det slående dørhåndtaket kan kombineres lett sammen med resten av interiøret. Prince Max polerte messinghåndtak komplimenterer også skuffer og skap, så du ikke trenger å designe resten av rommet rundt Prince Max-håndtaket, da det bare vil passe inn i det eksisterende interiøret ditt.

I tillegg til å være allsidige, kan disse håndtakene også rengjøres enkelt, slik at du kan opprettholde et ryddig og sømløst kjøkken. Ved hjelp av våre vedlikeholdsanvisninger som du kan følge, kan du opprettholde dørhåndtakene dine lenger, uten å måtte bytte dem ut. Det er enkelt å vaske håndtakene; bruk bare en mild såpe med vann. Når det er gjort må du tørke håndtakene godt, da dette vil bidra til å unngå at det blir rust eller misfarging. Det kan hende du må bruke poleringsprodukter over tid siden noen poleringsprodukter kan begynne å vise tegn på patina; tynt lag som dannes på håndtaket over tid, oksidasjon og slitasje. Du kan komme i kontakt med teamet vårt hvis du vil finne ut mer om Prince Max-håndtaket eller noe av de andre produktene i vårt sortiment.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.